Friday, July 9, 2010

Bukan Ku Pinta


Kerja banyak di pejabat membuatkan aku tak menang tangan nak reply SMS kamu. Kalau dapat cakap pon, sekejap Cuma. Di rumah pon camtu. Sibuk dengan mak. Bukan selalu aku dapat luangkan masa dengan mak je kan kamu?

Dari aku form 1 lagi aku dok jauh dari family. Masuk matrik, masuk U, dan sekarang pon kerja jauh dari family. Adeh! Bukan sesuatu mudah bagi aku. Dan mak sekarang di sini menemani aku sementara menunggu surat tawaran dari pejabatnya untuk menyambung kontrak bekerja. Ikutkan mak, mak tak nak kerja lagi. Tapi urusan di pejabat membuatkan mak terpaksa akur.

Kamu, mintak maaf. Saya tak pernah sibuk macam ni sampaikan tak terlayan kamu kan? Dulu saya yang slau merajuk+marah sebab nak jugak kamu layan aku walau pun aku sibuk.

Hem.. Aku belajar untuk lebih memahami bila berada di situasi ini. Selalunya aku lebih pentingkan diri kan? Erm…Luangkan masa tulis blog sekejap sebab tau kamu baca blog ni...*wink*


Saya Yang Bersalah,

8 kata-kata jiwang:

syahira ariff said... BALAS

semoga si dia tersentuh membaca entri ni
=]

Amni said... BALAS

Syahira ariff: Thanks dear...=)

kal jis (im not carl zeiss) said... BALAS

Wahhh baruk nemu blog tuk sedangkan geng2 blog kmk dah lamak add ktk.. :)

Amni said... BALAS

Oh! Ya ka.... Gik mudak blog tok...Ya la kali kitak baruk nemu.. Isik pun jiwang lebih... Hee.... Btw, thank you singgah and drop comment...=)

HonEyBuNNy said... BALAS

salam ziarah....xpa..ada masa dapat la tulis blog kan...nak tulis blog pun kena ada mood kan..ehheh

sekamar rindu said... BALAS

salam..

dapat memahami betapa busy nya..

Mr Noble said... BALAS

i'm sure he'll understand :)

Amni said... BALAS

Honey: Tq singgah...=)

Sekamar rindu: Bz samapi tak dapat nak wat pe kan? fuhhh...

Mr Noble: Mula2 tak faham. Tapi lepas tu cakap faham. tai wat2 tak faham lak lepas tu. Haihh...

Newer Post Older Post Home