Tuesday, July 20, 2010

Keynote! Boleh yer..?


Keesokan hari ITU, sehari suntuk aku tak dapat contact kamu sebab ada lawatan kat sekolah dan rumah panjang di kawasan pedalaman. Tak de’ coverage. Lepas amik gambar dan video guna handphone, bateri pon habis jugak. Adeh! Lastnya, balik office baru dapat on handphone. Ada beberapa SMS dari kamu. Ingatkan kamu marah. Tapi kamu sedih pulak tak dapat nak contact aku. Oh hooo….

Aku terus call kamu. Yang kedengaran bunyi gitar dan kamu nyanyi lagu ni. HIDUP YANG INDAH!


Ku menunggu dirimu,

Pulang kepangkuan diriku,

Kembali bersama di sini,

Di tempat ketika kita bertemu..

c/o

Oh Indahnya waktu itu,

Kau hanya tersenyum melihatku,

Aku menjadi tak menentu,

Inginku kembali ke waktu dulu…


Kini, kau dah berubah,

Kau menjadi semakin marah,

Maafkan segala salahku,

Aku terlalu mencintaiku

Ulang c/o

Lirik : Amirul

Lagu: Amirul


Terharunya aku. Dah lama tak dengar kamu nyanyi lagu ni. Tapi kan kamu… Ada satu baris tu saya tak puas hati! “Kau menjadi semakin marah”. Saya memang makin kuat marah kan sejak jauh dari kamu ni. Erm…


Aku Menunggu Dirimu,

8 kata-kata jiwang:

dLa said... BALAS

weeeee~
sweet sgt !! suke :D

Amni said... BALAS

Saya juge suke! =P

Mr Noble said... BALAS

please upload kat youtube! tq

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

lagu apa ya owh...
huhuhu...
kmk amik link kitak jadi follower kmek..hehehe

misz_atiey said... BALAS

siyes! mek mok follow ktk! yerr..hihii..nway nice blog babe :)
happy bloging

Amni said... BALAS

mr noble: t saya soh Encik Amirul upload kalau dia belum upload k.. terima kasih... =)

Lynda: lagu ya rasanya penah di main kat dayang food corner kat satok jak... hahahha... lagu laki mek.. =p

atiey: aie.. makaseh oii... kmk dah kah kitak kat blog list kmk... =)

ainz said... BALAS
This comment has been removed by the author.
ainz said... BALAS

upload2..hehe..nk dgr jgk..jgn marah2..dia terlalu cinta kamu.. :)

Newer Post Older Post Home