Saturday, July 17, 2010

Hilang?


Waktu aku tulis ni kamu ngah breakfast ngan mak bapak kat KL. Wah! Macam sedap je. Makan ape tu ? Pagi-pagi lagi kamu dah SMS aku. Alahai… Kalau lah aku ikut. Seronok nya… Dapat join mak bapak shopping. Dok plak kat tengah-tengah Bandar.

Beberapa hari sebelum kamu pegi KL, mak bapak asik Tanya kenapa aku tak balik hantar kamu. Kamu plak senyap je. Adeh! Kan kamu tak bagi aku balik. Nape tak bagitau? Mak aku pon ingat aku balik. Haihh… Saya tak balik sebab laki saya tak bagi balik! Boleh ke aku cakap macam tu? Erm…

Sampai je LCCT malam tadi, kamu bagitau aku. Aku call dan kedengaran nya kamu agak kelam kabut. Rupanya beg kamu dan beg mak bapak tak kelihatan. Lama gak urusan nak dapatkan beg tu balik. Nasib baik jumpa. Kalau tak? Naya je. Tak pasal-pasal kena beli barang kat KL plak. Jadi macam makcik aku. Sampai balik Kuching pon beg tu tak jumpa lagi.

Hari ni pendaftaran ASWARA yek kamu? Tau kamu seronok. Tapi jangan seronok sampai lupa kat saya tau? Hee… Tau kamu tak lupe… All the Best!





Saya sorang-sorang kat sini,



6 kata-kata jiwang:

syahira ariff said... BALAS

"Saya tak balik sebab laki saya tak bagi balik!"


hahaha
sweet jer rangkap tu
loyal tau!
=]

HonEyBuNNy said... BALAS

salam..nasib jumpa beg2 tu kan...lau x, mst menagis...heheh

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

eh...kitak dah berlaki kah?lambat cita kmk...=)

Hamzah Ian said... BALAS

wah2.. laki oh laki

dLa said... BALAS

sonok bce kisah korg. bhagia je. :)

ainz said... BALAS

jgn rindu2 tau..doakan je si dia,k... :)

Newer Post Older Post Home