Wednesday, July 14, 2010

Tak Sabar Betul!


Ni Abaya yang kamu pilih semalam. Terima kasih kamu. Tengah tunggu dari JB. Tak sabar betul aku kan? Puasa belum lagi dah fikir baju raya. Ahaa.. Abaya ni mungkin sampai hari Isnin.

Tahun ni de empat pasang baju raya. Tiga pasang baju kurung dan satu Abaya ni. Satu baju kurung hadiah dari Mak. Dua pasang baju kurung aku dan kamu beli kat India Street. Sama color dengan kamu. Hijau dan putih+kelabu+hitam. Kamu jugak yang pilih. Sukanya! Tak sabar nak tengok rupa baju tu lepas siap nanti. Masih lagi kat tailor.

Sukanya bila pakai baju sedondon. Kalau boleh pegi mana-mana nak pakai sedondon. Tak sama design atleast sama color kan? Hee.. Ngada-ngada sungguh!



Saya teruja,


10 kata-kata jiwang:

Beautiful Stranger said... BALAS

KMK BLM ADA BAJU RAYA!! slalu shopping last minit dan beli yg dah siap jak koh.

Ibu Iman said... BALAS

kmk sampei dh beranak, suka berjalan ke pasar 3 beranak rona baju mst sedondon... mun anak xda baju kaler sama, ibu ngn ayah nya WAJIB sama... x best rasa pakei kalerful... hihihihi... ngegeh oh

Khairul Antasha said... BALAS

kmk lom ada baju raya juak..

Amni said... BALAS

Beautiful Stranger: Kmk suka polah sebab saiz kmk tok salu xda. Yalah susah. Abaya ya pun lelah carik online... Hahahha....

Ibu Iman: Best o baju sama. Laleklah urang nak madah ngegeh oo... =P

Krol: Aie... bila kitak nak beli? Hehe... Mun nak tempah pun susah nektok. Urang salu padah dah xpat ambik... Ya mek mok blaka jait dikpun jak.. hihi...

dLa said... BALAS

wahhh da de bju raye.
dla xde lagi. hahaha~

Mr Noble said... BALAS

wau! cepat sehh dah ada baju raya :p

ztie said... BALAS

haish.. kmk lom da baju raya aie.. nak meli baju ready made belom tentu ada saiz kmk. hahaha

syahira ariff said... BALAS

hitam!
menawannya!

Amni said... BALAS

Dla & Mr Noble: Mesti kena ada awal. kat swk susah nak carik baju yang ada saiz saya... Hoho...

Ztie: Ya lah hoh... Ready made belum tentu ada juak saiz kmk.... hahhah....

Syahira: Cantik kan? Saya suka... =P

ainz said... BALAS

jauhnyeee...dari jb,yek..hehe..cntik! sokong shira,itam itu menawan..mirul pilihkan,ye..pndai si dia pilih utk kamu.. :)

Newer Post Older Post Home