Sunday, July 18, 2010

Kena Kuat Semangat!


Kamu: Sayang, bangun-bangun. Sahur….

Aku : Erm….

Kamu : Sayang… Lambat kelak…. Ahey dah jam tok…


Aku terkejut. Pantas handphone di sebelah ku capai. 4.35 pagi. Aku tengok sekeliling. Mana ada kamu. Yang ada Cuma aku seorang seperti selalu. Tiada juga call atau SMS dari kamu pagi ni. Oh! Rasa macam nak nangis. Rupanya aku bermimpi.

Semalam kamu bagitau aku seminggu ni ada orientation kat ASWARA. Jadinya telefon kena tahan sepanjang orientation. Jadinya jugak, takde orang akan SMS, call aku, takde orang jugak nak usik-usik aku, takde orang nak marah-marah aku, takde orang nak temankan aku, takde orang jugak nak kejutkan aku bangun sahur. Semua takde… Semua aku kena buat sendiri, tahan sendiri.

Kamu, baru beberapa jam saya dah rasa macam lama benar tak dengar suara kamu.Erm,..



Saya Mimpi Kamu,



14 kata-kata jiwang:

ieQa sWetLuv said... BALAS

wahhh dah rindu la tu..hehhe..





blog ini cantik.. suke warnanya =)

HonEyBuNNy said... BALAS

yeyeyye..nie mesti rindu sgt neh sampai terbawa2 dalam mimpi..heheh

Mr Noble said... BALAS

ok la tu rindu. kat paper utusan online tadi ada gamba ramah mesra pelajar baru aswara dgn KSU Kementerian Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan. ada tgk tak?

Amni said... BALAS

ieqa: Tq singgah and bagi komen...=)

honey: tu la pasal. De palak sampai mimpi... Hahaha...

Mr Noble: Betul ke ada? kat bahagian mana? saya tak perasan pon ada... Adeh! t tengok balik satu2....=)Terima kasih...

Mr Noble said... BALAS

sori lupe nak ckp. kat frontpage, gambar yg automatic tukar2 tu

Amni said... BALAS

Mr Noble: Hahaha.. Ok! Dah tengok... Saya langsung tak tengok gamabar2 kat situ masa tengok utusan online tadi... Hohop....

ainz said... BALAS

nnt ain kejutkan tini tiap2 pg,k? cian dia..heee~ :)

Amni said... BALAS

Ain: Haha... Tq2.. Seminggu ni je takde orang kejut. Pukul 4.30 pagi, boleh ke nak kejut? Hehe... Imsak kat sini awal... =)

ztie said... BALAS

hmmm.. paham mek rasa ya koh..
dahlah meknak sambogn study gik tok.. hmmm.... jaoh gik.. iskh!!

ztie said... BALAS

sabar la ho...

Amni said... BALAS

Ztie: Heee.... Tak sambung study pa ztie? Sabar mek tok... Hehehe....

dLa said... BALAS

hee. so sweet syg :)

ainz said... BALAS

insyaAllah kalau ain terjaga,ain kjut kan,k... :)

peaNut said... BALAS

wahhh.takut na mek ktk jd demam rindu lak eyh...huhu..


sesungguhnya,,penantian adalah satu penyeksaan..hurmm

Newer Post Older Post Home