Thursday, July 29, 2010

Kesian Kamu!


Hari ni agak serabut. Takde mood nak buat kerja. Tengah berfikir. Rasa macam nak sambung belajar. Ada jugak rasa nak mintak kerja yang sesuai dengan kelulusan aku. Ada jawatan kosong kat satu company kat Kuching. Aku dah call tadi. Dorang soh write in and email ngan dorang. Email dah dapat. Tapi masih lagi berfikir.


Tadi kamu SMS.

Kamu : Dugaan besar sitok B.. (Dugaan Besar kat sini B…)

Aku : Erm.. kan dah padah. Ya KL bah. Memang dugaan besar. Lagik-lagik la ASWARA.. (Erm.. Kan dah cakap.. Tu KL. Dugaan memang besar. Lagi-lagi la kat ASWARA)


Bagi aku normal kalau lelaki teransang tengok perempuan sexy. Tipu la kan kalau ada laki yang tak rasa apa bila tengok popuan sexy. Tapi tu bergantung dengan bagaimana laki tu nak control. Kalau yang boleh control tu, selamat lah. Yang tak boleh control tu la jadinya ada yang sampai anak kena rogol ngan bapak, cucu kena rogol ngan datuk dan berlambak-lambak lah kes buang bayi sebab ramai jugak manusia-manusia yang tak tahan godaan-godaan nafsu dan iblis.

Aku tak tau nak buat apa bila kamu mengadu. Sebab aku dah bagitau kamu awal-awal lagi. Kat ASWARA nanti sure kamu jumpa gadis-gadis moden yang akan buat kamu seksa. Sekarang baru nak percaya ke?

Kamu nak aku buat apa? Nak aku datang sana ke? Oh!

Tak pun aku tolong kamu cakap kat popuan-popuan tu, “Wahai gadis-gadis yang comel lote dan gebu-gebu, kesian la kat laki saya dan laki-laki kawan-kawan saya yang dok jauh tu. Tolong la jangan pakai seksa-seksa sangat sampai laki-laki ni rasa tak tahan, nafsu tu tak keruan tengok korang. Haihhhh!”

Macam boleh la kan? Aku tau itu hak masing-masing nak pakai apa. Nak pakai seksi dan gediks2, seksa-seksa ataupon tak pakai ape pon tu hak masing-masing kan? Tapi tetap jugak aku nak mintak tolong. Aku takut benar kalau kerana kita yang popuan ni laki-laki ni wat benda tak senonoh kat popuan lain yang dah jaga semua yang Allah soh jaga.

Erm..Sabar ek Bang! Jihad tu lawan hawa nafsu.. Huhu...


Kesian Kamu,


12 kata-kata jiwang:

AmirFX said... BALAS

Haha.. Cobaan bak kata P Ramlee..

ainz said... BALAS

bagitau Mirul..satu je bleh slamatkan dia iaitu tundukkan pandangan...

Dalam al-Quran, Allah SWT berfirman maksudnya:

“Dan katakanlah (wahai Muhammad) kepada orang lelaki yang beriman agar mereka tundukkan pandangan dan memelihara kemaluan mereka. Yang demikian itu lebih suci bagi mereka. Sesungguhnya Allah maha mengetahui apa yang mereka lakukan.” (Surah al-Nur: 30)

Mr Noble said... BALAS

sori la kalu idea ni offend u.
maybe u bleh hantar pic u yg sexy2 kat hubby u, takpon video ker.

little black dress said... BALAS

haha...
sabo je lah yew...

ayaa alyy said... BALAS

long distance relationship mmg byk dugaan. sabar and b strong ok. hehe ;)

syahira ariff said... BALAS

suruh suami sis pakai ketayap supaya namapk baik
nanti pompuan jdik malu nk pakai sepsi2
hehehe

Amni said... BALAS

Amir,
Aok, nang cobaan oo....

Ain,
Hii.... Sana sini popuan macam-macam rupa ain... hoho....

Mr Noble,
Thank u.. Really appreciate your idea.... =)

LBD,
Sabar ni.. Hihi...

Ayaa,
Betul! sabar & b strong.. popuan okey ok.. laki yang kesian...

Syahira,
t soh dia cube.. Hahaha....

nisrin said... BALAS

tahts life... cuma mungkin KL bndar besar, semua tu confirm ada. By the way, pilihan ditangan kita, agama di junjung..

Amni said... BALAS

Nisrin,
Betul la tu... =) kat mana-mana ada. tapi ASWARA tempat orang berpesta fesyen kot.. fesyen plak pelik2.. lalala.... hihi..

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

mintak jauhkan la semua tu...

simpan untuk kawen...


yerdeh...


Saya yang baek hati,

✿LyndaWawa✿ =)

ztie said... BALAS

yalah mek takut nak diam sinun koh.. huhu.. hai lamak sik komen.. kmk bok dapat bukak internet tok... mek nak baca post ktk lain gk lok.... hehehehe :P take care.. be strong. InsyaAllah sekda papa. Doa yang terbaik daripada yang terbaik

Amni said... BALAS

Wawa,
hehe.. pandey2 oo...

Ztie,
makseh ooo rajin maca blog kmk.. hahah... jiwang di sana sini...=p

Newer Post Older Post Home