Thursday, July 29, 2010

Kamu, Sila Jangan Gelak!!


Kamu, semalam dapat award dari peanut. Friendly Blogger tu. Uhuks! Pendiam macam aku pon dapat award kan? Ok Bang! Tau dah kamu akan gelak. Sila la gelak suka hati. Umph! Aku rasa aku dapat award ni sebab aku malas buat kerja. Asyik singgah blog peanut tu ja mengganggu kan? Ehee…

Aku buat blog ni suka-suki untuk kenangan aku dan kamu. Kamu yang beria sebenarnya. Sebab kamu jealous bila kamu terbaca novel cinta monyet aku dulu kan? Jangan tak mengaku o Bang! He.. Suka-suka. Senang je sebenarnya nak buat kamu jealous nih.

Kamu, aku segan sebenarnya ada yang baca blog ni, ada yang follow, ada yang bagi komen untuk entri-entri aku yang gediks + mengada-ngada + jiwang tak ingat dunia. Eh? Sib bek dorang tak kenal aku kan?

Kamu, dalam ramai-ramai yang follow aku kat sebelah kanan ni, mesti ada yang cakap aku sombong tak nak follow dorang balik kan? Huhu.. Aku bukan tak nak follow, masalahnya sapa follow aku pon aku tak tau. KPM dah blok kan benda alah tu sume. Lagi satu, aku sebenarnya tak nak follow dorang ni sebab nak jaga hati kan? Kalau boleh aku nak follow sebab aku betul-betul follow. Kalau aku singgah blog sapa-sapa tu dan tinggalkan jejak lagi, tu bermakna aku dah berkenan la tu. Sila la jangan bosan dengan kunjungan aku yek! Hee…

Ha.. Ni dia award tu.


Aku kena jawab tag lagi nih. Sib bek pagi ni aku malas buat kerja seperti selalu. Jadi, ada la masa sket nak jawab tag ni. Oh!

1) Nama samaran yang paling anda suka dalam hidup anda & kenapa?

Mestilah Amni. Am tu sebenarnya nama depan Encik Amirul. Ni pulak pangkal belakang nama sebenar aku. Sangat la suka bila orang panggil aku Amni.

2) Boleh berikan pendapat yang ringkas tentang blog yang tag award ini pada anda?

Aku just suka blog dia. Mungkin sebab dia pon jiwang sama ngan aku kot! Wahaha…

3) Senaraikan 6 orang teman blogger yang anda mahu tag untuk menerima award ini yang dirasakan sangatlah friendly.

Alamak! Yang ni sangatlah susah. Semua yang pegi blog aku memang sangat friendly. Jadi, nak senang cerita, aku bagi award pada yang bertuah telah komen entri aku yang KESIAN KAMU! Tu. Aku bagi je tau ni. Kalau korang tak nak jawab tag nip on aku tak kisah. Tapi amik je award ni okey. Sebab korang memang sangat sesuai dapat award ni..


AmirFX

Ain

Mr Noble

Little Black Dress

Ayaa Ayll

Syahira Ariff


Terima kasih,

12 kata-kata jiwang:

Mr Noble said... BALAS

haha! terima kasih byk2 :D

Ibu Iman said... BALAS

pk nama ktk nang Amni tek.. hehehe

syahira ariff said... BALAS

sis!
terima kasih!
terharu dpt award

=D

teddyuna said... BALAS

^_^ thaniah dapat awrd

hentakbelipat said... BALAS

kamu~kamu ni sarawkian kah..kamu

Amni said... BALAS

Mr Noble,
sama-sama...=)

Ibu Iman,
hahaha.. aok, bukan nama mena yaa...

Syahira,
Sama-sama.. kamu memang friendly apa.. hoho..

Teddyuna,
Hihi.... makasih...

Hentak berlipat,
yup, sarawakian....=)

hentakbelipat said... BALAS

xtau nk borak kat mane la amni..hehe kat sini bole ea..kami mmg utm pun..ad mmbe budak kuching..paknggil adec n coco..sgt best tuh

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

oh..nama saya tiada..=(


Saya yang baek hati,

✿LyndaWawa✿ =)

Amni said... BALAS

Wawa,
mun mok amik, boleh juak.. silalah... kmk sik tauk mok pilih sapa ria koh... huhu.... sorry...

ainz said... BALAS

wawa jgn majuk...nnt xcomel...cenyum cikit..heee~

amni..tq 4d award.. :)

ayaa alyy said... BALAS

thankss sbb bg award nie. nnti aya baut eyh ;) but x jnji sbb a lil bit busy ;)

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said... BALAS

alhamdulillah... nama kamek sik ada dalam list! he5x... makceh.. =)

Newer Post Older Post Home