Tuesday, July 27, 2010

Mahu Tapi Masih Jauh Hati...


Nape hari ni macam slow sangat berlalu? Umph! Mungkin sebab hari dimulakan dengan mood yang tak baik. Aku dah janji tak kacau kamu kecuali kamu yang cari aku dulu kan? Yes! Aku menyibukkan diri dari pagi. Pagi-pagi dah de miting. Handphone aku tinggal je kat meja. Keluar dari bilik miting, de SMS dari kamu.


9.05 pagi : Selamat pagi. Ahey abang bangun. Gi kelas Latihan Pendengaran. (Selamat Pagi. Lewat Abang bangun. Pegi kelas Latihan Pendengaran)

Aku tak reply. Malas.


10.21 pagi : Love you honey. Mwah!

Aku keluar pegi minum. Malas nak layan lagi.


11.26 pagi :Sayang.. I Love U.. Pegi bayar yuran asrama jap.

Aku dah balik minum. Tapi aku malas nak reply jugak SMS kamu.


11.43 pagi : Sayang, I Love U So Much!

Aku tau kamu dah start bersungguh nak pujuk. Tunggu respond aku je lagi. Tapi hati aku masih keras. Masih lagi jauh hati.


11.50 pagi : Abang relax jap dalam bilik.

Ni tandanya kamu free dan aku takkan kacau kamu kalau nak SMS masa ni. Tapi aku tak nak reply SMS kamu. Biarlah….


11.52 pagi : Telefon aku berbunyi. Lagi Cant Smile Without You. Yehuu! Kamu call. Nak angkat ke tak? Erm…


Aku rindu kamu nyanyikan aku lagu ni,

Fly me to the moon,

Let me sing among those star

Let me see what spring is like

On Jupiter and Mars

In other words hold my hand

In other words baby kiss me

Fill my heart with song

Let me sing for ever more

You are I along for

All I worship and adore

In other words please be true

In other words I Love U….

Aku Rindu Tapi…..,



15 kata-kata jiwang:

Dayung Serian said... BALAS

jangan merajuk lamak gilak...cian abang yaaa:)

Mr Noble said... BALAS

ala kesiannya.. angkat je la tepon tu :D

wawa said... BALAS

kitak rindu tapi ego! nak?nak?nak?

untung da jak ada org pujuk.....
erm...teringin mok dipujuk juak eh...



Saya yang baek hati,
✿LyndaWawa✿
=)

ainz said... BALAS

tgk tu...lamenye dia majuk...si dia menunggu kamu...kalau dia call lg,agkat,tau! :P

HonEyBuNNy said... BALAS

ish2...majook sakan neh...cian cik abg tu....;-)

fiezah91 said... BALAS

fuhhh.. entry emo sblm tok ka?haha..lamak majuk ya... dah2 gik.. heee :)

ztie said... BALAS

heheehe sayang.. jangan majuk lamak gilak sayang.. ingat ... ujong2 ada yg datang masuk memujuk si dia yang sik dapat memujuk ktk...

i think he knows oredy that ur hurt :)

eik`S noName said... BALAS

ala...sian kat abg tu...meti sume keje die dah xjadi...huhu

try la sejuk2 hati dulu ....

Amni said... BALAS

Kak Dayung,
Baik~ Hehe.. kesian kmk sik kah? =P

Mr Noble,
Berikan sebab nape saya harus kesian? hehe.. jahat kan?!

Wawa,
Bukan,... kmk rasa nang jauh hati gilak dah ya... huhu...

Ain,
Saya angkat call tangtu jugak... hehe...

Honey,
nape tak de orang kesian kat saya? =(

Fiezah,
owk! Majuk sakan.. huhu...

Ztie,
ok2.. insaf dah.. hahaha... tq2..

eiks,
baik! sy de gak fikir camtu.. =) tq

ztie said... BALAS

ahahaha alu ok2.. malas ku..kehkehkeh

Amni said... BALAS

ztie: hahaha.. mesti! =P tapi nya sik rapat pon ngan opuan ya ztie...xda nya cita pasal opuan ya gik.. mun sik, da nya cita.. hehe...

PutRee SeJiNjaNg said... BALAS

ahheheh...sama kes kita.. mun mek merajuk ngan tunang mek cam ya juak mek..hehhe

Amni said... BALAS

Yah... normal la kmk tok.. hahaha...=P

dLa said... BALAS

then angkt ke x ? hhee

Amni said... BALAS

dla:Amni sambung kat atas tu...=P

Newer Post Older Post Home