Friday, August 13, 2010

Skodeng!


Malam puasa pertama tu, borak-borak ngan kamu. Bukan malam dah tu. Pukul 1 lebih pagi kot. Lepas kamu habis training ngan member.


Kamu : Iyer… ada indah 18 SX… (ada pulak 18 SX)

Aku : hah? Apa ya? (hah? Apa tu?)

Kamu : Sik da papa.. (Tak de apa..)

Aku : Aie.. padah laa… apa ya? (Aie.. cakap la.. pe benda tu?)


Kamu bukak topic lain. Nyanyi lagu Jason Mraz yang terbaru. Suka! Terus tak ingat lagi benda yang aku nak tau tu. Entah apa la yang bayak sangat dibual malam tu. Tapi aku memang dapat rasa kamu dah agak lain sekarang ni. Lain bukan dah berubah jadi yang aku tak suka. Berubah jadi yang lebih aku suka pastinya.

Dah banyak masa ke bang? Erk? Sebab dah boleh sesuaikan diri kan? Yey! Suke2! Tah camne kamu bukak lagi topic tu.


Kamu : Ada juak cerita pasal 18 SX yaa… (ada jugak pasal cerita pasal 18 SX ya…)

Aku : Apa? Blog kah?

Kamu : Aok.. (Yer).. Part ni kamu gelak-gelak…

Aku : Haihh.. abang baca kah? (Haihh…. Abang baca ke?)

Kamu : Mestilah.. sigek-sigek abang baca. Ingat abang sik baca kah? (Mestilah.. Satu-satu abang baca. Ingat abang tak baca ke?)

Aku : Aieee…. Abang nak busy.. ingat dah sik baca dah blog kmk… (Abang akn sibuk.. ingat dah tak baca dah blog saya…)

Kamu : Bacalah… (gelak-gelak lagi)

Aku : Lucu bah opuan ya… nangga kita semacam jak.. (Kelakar popuan tu.. Tengok kita semacam je)

Kamu : Yalah.. Abang pun perasan…

Aku : Yang pasal kmk cerita hal abang busking ya, abang baca kah? (Yang pasal saya cerita abang busking tu abang baca ke?)

Kamu : Baca.. tapi sik ingat tajuk.. tapi nang baca lah…(Baca.. tapi tak ingat tajuk. Tapi memang baca lah…)


Sambung borak-borak lagi hal kamu skodeng blog aku. Lalalalala… maksudnya kamu baca jugak la kan luahan hati aku? Waaaaa….. aku ingat kamu tak baca dah. Kalau kamu tak baca, sesia je aku tulis kan semua pasal aku dan kamu dalam blog ni. Sebab memang khas untuk kamu baca pon.

Pssstt…. dah tengok la kan gambar aku kat Beguang tu? Kalau kamu tak suke, saya delete yer bang?*wink*



Skodeng lah lagi,

16 kata-kata jiwang:

nabilah_2908 said... BALAS

sweet jer kamu berdua nih... ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
HUTANG TERAKHIR

marinahunny said... BALAS

hehhee soo suwit lah ..

fLo said... BALAS

heee...happy 4 u dear...sweet!! ;p

Hamzah Ian said... BALAS

alahai.. hehe...

Salleh Gregor cakap, "Kepada Yang Berpuasa: Fuck You Off"

Anonymous said... BALAS

Genial brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.

PinQib said... BALAS

huhu.. kalu sy la. malu tau orang cakap dia baca belog depan3


Latest entry:
Shayer demam
Kambing untuk dijual!

dialicious said... BALAS

alamak..xpaham..sarawak ye/??
heheh

ainz said... BALAS

dia xsuruh delete,xyah la delete..heee...

Mr Noble said... BALAS

tak delete maknanya dia suka la tu :D

Anne said... BALAS

sweet & cute jak kitak duak tok ehh:)

miss lolly a.k.a luvfareda said... BALAS

wewiittt.

comel je kitak bedua wakakakak.

bspotgurl said... BALAS

memacamlah kamu nih :)

bspotgurl said... BALAS

memacamlah kamu nih :)

erolnukman said... BALAS

elelelelele....lagu jason mraz absolutely zero layan oi...hahaha

Faizal n Fashitah said... BALAS

yerRRr wewiitt!..

Amni said... BALAS

Dear all bloggers,
makasih singgah blog.. =) makasih komen juak.. hee....

Newer Post Older Post Home