Friday, August 13, 2010

Gila Jahat Aku..


Kamu, DI TAK JADI BALIK KAMPUNG


Yehuuuuuuuu! Gila jahat aku kan? orang tak boleh balik, aku pulak yang happy giler. Jeles-jeles! Laki dia nak balik kampong di Katibas. Di tak nak ikut. Wahaha.. mungkin sebab dorang dah 10 tahun couple jarak jauh, dah biasa. Di macam tak kisah sangat pon.

Kalau aku? Oh noooooooo! Kalau boleh nak ikut je kat KL tu. Nak kerja KL boleh? Mak cakap, nehiiiii…. Dah lama sangat anak mak ni jauh dari family,. Ni nak kerja pon jauh jugak ke? Aiyaaa… nak buat macam mana mak? Rezeki kat sini. Hoho..Sib bek umah kamu kat sebelah kampung. kalau tak? tak de nyer nak bagi kawen. yer tak? heee...

Psss…. Seperti selalu, tolong kejut yek sahur bang! Lalala…



Jahat kan aku,



17 kata-kata jiwang:

azieda razak said... BALAS

tq amni...
blog awk pun cantik...

maCy said... BALAS

same la kite :)

nabilah_2908 said... BALAS

bagus la tu...ada juga teman makan nnti.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
KEHEBATAN CINTA

eik`S noName said... BALAS

huk3....mcm mcm...amni kne amik tag di blog esyad lak...har4

Redbloodsnow said... BALAS

whoaaa!!! lamak juak ow cdak long distance. adakah mek akan mengekot jejak langkah Di??? hehe :P

tp mun dillah kenak transfer ke semenanjung or sabah...ya nang tetap mek ekot. rela ku korbankan kerjaya...cewahhh..haha

Amni said... BALAS

azida,
makaseh singgah..=)

macy,
apa yang sama tu? hik2..

nabilah,
betul3! Hee... kalau tak, sunyi je.. hoho...

eik,
okey.... heee..

zie,
tahan o sidak.. huhu... sebab laki mek gik belajar, sikpat la ekot.. waaaa...

maCy said... BALAS

rasanya internet prob kot.. background maCy dah hitam n tulisan dah putih :)

HonEyBuNNy said... BALAS

wah2....jgn duk jauh2...dekat2 dgn mak sudah..hehehhe..anak mak neh....

mizzpalinribena❤ said... BALAS

amni... thanx for visiting..
da follow da.. follow la kite balek
mizzpalinribena.blogspot.com

syahira ariff said... BALAS

uish
mak x merajuk ker amni tak rapat dgn family
hee~
=D

Faizal n Fashitah said... BALAS

Itulah orang selalu cakap,.. kalau mudah cakap terusu bahasa camtu, susah la geru kita nak berpaut pada string bukan?..

DiAhaNi ApAnDi said... BALAS

tedah..hehe..lamak gila berjauhan..mak ai, mun kmk sik tahan koh..hahaha..

Dilla Ady said... BALAS

balas kunjungan amni...

sayang giler ye same Di kamu! ;)

Anne said... BALAS

sekali-sekala berjauhan ok nak, tapi mun lamak2 gilak sik tahan mek koh :)

ainz said... BALAS

Bgus la di xbalik..kalau di xde,kamu xslera nk mkn,kan?hik3..

PinQib said... BALAS

hehe.. nak bngun sahru pun kena kejut g??
aish..
kena nikah terus. br besar siki


Latest entry:
Shayer demam
Kambing untuk dijual!

bspotgurl said... BALAS

sah sah jahat ahh kamu :) hihik

Newer Post Older Post Home