Sunday, August 8, 2010

Tak Tau Nak Pilih Yang Mana


Handphone sengaja aku tinggal di rumah. Buat apa jugak nak bawak kan? Bukan orang ingat kita pon. Lalala… macam jauh hati lagi ni.. erk?

Kamu akan balik pada 5 September sampai 12 September untuk raya. Tiket pon dah dibeli. Umph! Tiga hari je dapat beraya dengan kamu. Malam raya ke-3 tu kamu dah terbang ke KL sebab raya ke-4 dah start kelas. Aku patut bersyukur la kan? Sekurang-kurangnya kamu di Kuching seminggu.

Tapi aku masih lagi berfikir ni nak balik bila ke Kuching. Ada dua option.

1) 4 September sampai 13 September – Bagusnya aku dapat jemput kamu ke airport, dapat hantar kamu untuk balik KL, ada beberapa hari untuk buka puasa bersama, tapi, beraya ngan family sampai raya ke-4 je. Dan lagi tak pasti boleh ke amik cuti 5 hari. Umph!

2) 8 September sampai 15 September Bagusnya dapat raya lama sikit kat rumah. Kira-kira nak balik 16 September tu di sini. Umph! Tapi… mesti kelam kabut nak prepare untuk raya kan? banyak jugak barang kamu dan aku yang tak terbeli lagi ni.. aiyak!

Kalau kamu, kamu pilih yang mana? Nak hantar surat mohon cuti awal-awal ni. Semangat seyh! Puasa tak start lagi, aku dah beria-ia fikir cuti raya. Tak sabar betul!



Cuti Oh Cuti,

13 kata-kata jiwang:

fLo said... BALAS

planning ya penting..hehehe..
even gk lmk nk..=p

tiafazunia said... BALAS

hehe,
selamat berpuasa! :)

Amni said... BALAS

flo,
yahhh...mena2.. hehe... nank ngagak bos katok.. =P

tiafazunia,
selamat berpuasa jugak...=)

peaNut said... BALAS

mun kmk..bgs gk pilihan pertama ya...dpt ktk sentiasa bersama ngn laki ktk dr nya blt ctok smpe nya blt cnun agik..hehe

bspotgurl said... BALAS

planning bebetul yea.
Anyway, salam ramadhan dari bspotgurl :)

nabilah_2908 said... BALAS

pilih option yg pertama... ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
FIGHTING SPIDERS

Amni said... BALAS

Peanut,
tq dear... =) kmk pun pk kedak ya juak... hehe...

bsportgul,
makaseh.. salam ramadhan jugak1 =)

nabilah,
yeah! i like it!

little black dress said... BALAS

i choose yang 1st..
muehehe~
=)

erolnukman said... BALAS

wah..semangat eh...hehe..bagus juak planing kedak tok..pikir gik..pikir gik...hehehehe

Amni said... BALAS

LBD,
saya jugak! yeah!

Erolnukman,
kmk dah fikir dan mek rasa dah dapat jawapan.. yey! hehe...

ainz said... BALAS

kalo ain,ain pn pilih no1.. :)

Mr Noble said... BALAS

16 september tu cuti la, hari malaysia. kalu bleh amik yg no 1 tu

Amni said... BALAS

ain,
yup! pilih no 1...

mr noble,
yer.. sebab tu de terfikir juagk nak amik no 2 sebab 16 sept tu cuti.. tapi saya memang pilih no 1... hehe

Newer Post Older Post Home