Wednesday, September 1, 2010

Anak Tiga?


Masa malam kat SKU ULU MELIPIS tu, aku ngan Di borak-borak sebelum tidur.


Di : Tak biasa la nak panggil Yat tu Kak Yat..

Aku : Erk? Dia kan lagi muda. Panggil Yat je la…

Di : Tapi masalhnya aku tengok dia macam kakak..

Aku : Habis tu aku ko kena panggil akak jugak ler…

Di : Ko aku tau la. Memang muka macam budak!

Aku : Muka aku matured apa… (aku selalu rasa muka aku Nampak matang)

Di : Perasan! Tapi 1st time jumpa ko, serius aku ingat ko ada anak tiga. Dengan muka ko yang serius tu masa buat kerja.

Aku : Anak tiga??????



Kamu, sila respon! Lihat SINI, macam anak tiga yek?




Saya Belum Ada Anak,

15 kata-kata jiwang:

kata kila said... BALAS

tahuu!!! tahuu yang mana.tepiii sekali.sebelah baju biru.eik?hahahaa..

ainz said... BALAS

Ahahaha..Di saja mok sakat kitak.. :p

nabilah_2908 said... BALAS

mana ada mcm anak tiga..huhu..

tp bab tegas tu ada betulnya... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BISKUT RAYA - PART 1

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

hehehe..
muka kitak kedak org anak tiga ka???

gerek mek??
erm....
nya lok buk berik ngan kmk..
malas kmk...
org x lalek ngan kita...

fLo said... BALAS

hehehhee...xda lalu koh...
mun nya pdh sorg gk bleh terimak..
may b ktk serius kali masa ya...
lalu ada bayang d muka pdh anak dh 3...hehehe..
tp yg penting jiwa mok young forever bok la muka asa mudak jak..hehehe

HonEyBuNNy said... BALAS

ish2...mmg xpatot....maintain muda lagi gitu..main ja dia tu...he2

Beautiful Stranger said... BALAS

anak paling bongsu apa nama? hahahaha

lawak juak. sematured muka kmk tok eh..sikda juak org madah gia koh..hahaha <---tetak org jahat..

erolnukman said... BALAS

uissshhh..cam ustazah lah..hehehe...tp rock juak ktk oo..hahaha!
mcm mbiak sekolah pun ada juak...=)

Amni said... BALAS

Dear Killa,
Yer... dia la tu.. <<<<< dengan segannya mengaku.. =P

Dear Ainz,
iyerr.... kelakar swak eh! bagus2! hehe..

Dear Nabilah,
macam mana kamu tau saya tegas? ek? hehe...

Dear wawa,
kitak ada rasa kedak ya ka? ekeke... aok la.. anak tiga la... bah, boh ego gilak.. hehe... lagipun kitak sayang nak hubungan tak orang? iyerr... kelakar la2 Vie..=P

Dear Flo,
sorang nan ne satu? nak bergambar berduak dengan kmk ya ka? ya lah Di.. ekekekekek..... 30 dah umo nya.. tapi belum ada anak gik.. hehe...

Dear ila,
mungkin betul kot! sebab tudung ke.. hehe..

Dear Vie,
muka kitak ney da matured... =P kmk dah tengok kitak dari blog fiza.. hehe....

Amni said... BALAS

Dear Erolnukman,
Yah! macam miak sekolah? ekekeke.... anda telah menyebabkan saya perasan tahap ultraman...! Rock juak.. ya urang sik cayak bila mek padah mek boleh men gitar walaupun sik terer.. iyerrr.... hehe

ztie said... BALAS

uhuh!! setua2 upa kmk sik penah org padah kmk anak 3 (kali org padah kmk lebih nak?) ahahaha..

eheheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheehehehehehehehehehehehe

p/s serious kmk sik tauk nak padah apa!! kmk nak tetak tok bole sik??? (Goleng2 tetak)

Amni said... BALAS

Dear Ztie,
kitak upa tua meh? kekekekekekekkeke.... kmk sik padah oooo.... <<<<<<<nulong nyambong tetak...=P

Mr Noble said... BALAS

haha! dia rabun kot :p

Amni said... BALAS

Dear Mr Nobel,
memang dia rabun. pakai spec tebal tu.. ekekek... jahat giler!

s h e e said... BALAS

hehe...x macam anak 3 pon...comei jew...maybe sebab serius nampak matang...ekeke...

Newer Post Older Post Home