Thursday, September 2, 2010

Kamu Artis Jalanan Ke?


Kamu, bila baca entri Ztie pasal Pizza, terus teringat last year masa Birthday kamu, aku dan kamu lepak kat Pizza Hut. Kamu asyik sebut Pizza je. At last aku dan kamu pon ke Pizza Hut kat Satok tu.

Aku dan kamu pilih duduk kat Tingkat Dua sebab kat bawah ramai sangat orang. Naik je atas, pelayan kat situ asyik tengok je kamu. Mungkin sebab kamu bawak gitar sekali masuk. Tapi apa kes pulak tak boleh kan? mungkin jugak sebab kamu yang cute. Erk? Jangan perasan lebih2 Bang!

Sebab aku bukan lah penggemar Pizza, jadi aku layan kana je kamu nak makan apa. Tak ingat exactly apa yang kamu makan. Tapi ada spagetti. Banyak gak yang aku dan kamu order, tapi at last, kamu yang habiskan. Wallaaa~

Lama aku dan kamu kat situ. Berusaha untuk habiskan makanan yang ada. Sekali lagi pelayan-pelayan tu asyik tengok-tengok kat kamu. Tolong! Saya jeles kerana pelayan itu sangat comel. Kamu gelakkan aje. Kamu cakap perasaan aku je tu. Betul! Dengan tak segan silunya kamu keluarkan gitar dari beg dan nyanyi lagu favorite aku, All About U by McFly~ Tau tak lagu INI?

Makkkkkkkk~ aku tak tau nak sorok muka kat mana. Aku tengok orang sekeliling yang melihat aku dan kamu, aku sengih-sengih je.


Aku : B….

Kamu : Lalek lah… this is for u dear….


Kamu nyanyi lagi lagu VE.. lalala.. aku tak tau tajuk. AYU kan kamu? Kenapa kamu boleh cool je nyanyi depan orang macam gitu? Erk? Sila jangan tegur kalau korang pernah ternampak aksi begini. Itu mungkin aku dan kamu. Pastikan yang perempuan tu bertudung + yang lelaki tu comel yerr.. Perasan dah Bang?!


Masa nak balik tu,

Pelayan 1 : Datang lagik ooo…

Pelayan 2 : Nice voice..

Aku : (sengih je)


Thanks dear sebab kamu sentiasa buat aku rasa dihargai. *wink*


artis jalanan ke?



34 kata-kata jiwang:

Ninie Nordin said... BALAS

romentik + rindok ati. :DD

ztie said... BALAS

ermph! kmk salu melarang achie nyanyi k tgh2 org rami. haha

nabilah_2908 said... BALAS

owh....sngt romantiknya dia... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BISKUT RAYA-PART 1

kata kila said... BALAS

ni betul jiwang ni ekekeke

ribena.illina said... BALAS

so sweettt uuuuuuu..hehehe~

Amni said... BALAS

Dear Nini,
kmk salu g blok kitak. tapi sikpat komen. pa kata kitak tukar setting komen tak... yah! atlast dapat ku madah juak... kekeke...

Dear Ztie,
medun sik pat dilarak..=P

Dear Nabilah,
Romantik~ =P

Dear Killa,
jiwang kan? hahahahhahah....

erolnukman said... BALAS

gila cool main gitar lam pizza hut...hehehe!

Amni said... BALAS

Dear Illina,
hehe... sweet yer? (tanye dengan malu2..=P)

Dear erolnukman,
nang nya sikpat dilarak.. siney2 boleh nyanyi..hehe...

niesh™ said... BALAS

haha.. ya bruk nya, xpa, gago la oo.. janji hepi.. aie, knk ktk xpat komen blog kmk? kmk pun setting ok jak, cuma kmk approve komen la. sak mek tauk sapa komen.

f.a.r.a.h said... BALAS

damn. sumpah comel. kalau la dapat husband yg pandai main gitar jugak kan best. huhu

fLo said... BALAS

rindok ati..hehehehe....
mok juak mek ngga nya berlagu koh..
g cr kt bukit bintang lok eh..
eh jap..cne cafe nya perform ya?

DiAhaNi ApAnDi said... BALAS

so sweet!:D

Amni said... BALAS

Dear Nish,
dah dapat mek komen.. mek sik log in tadik.. ehehe... lalek la ooo...=P

Dear farah,
dapat yang pandai men gitar mungkin ramai kot.. nak men gitar kalau untuk laki, senang je.. hehe.. tapi nak cari yang padani nyanyi tu susah.. heheh


Dear flo,
jarang nya ke bukit bintang dah.. belum gik nya start keja.. belum confirm juak.. kelak mun dah tauk siney, kelak mek madah k.. hehe...

Dear hani,
sweet? <<< (malu-malu)

hamzah ian said... BALAS

ngeh ngeh ngeh.. gua suke..

ainz said... BALAS

Tersgtlah cute..uuuu..mesti sume org kat situ kagum,kn?hik3..xlame lagi jumpe..bleh dia nyanyikan untuk kamu lg.. :)

Notami said... BALAS

=)

Ninie Nordin said... BALAS

HEHEHEHE. tangan mek rengat gilak tetukar setting koh. dah mek ator balit. ngeee.

beautiful_rose said... BALAS

wahh pizza dah lama tak makan pizza!!!

sgt romantik situasi tu.

bspotgurl said... BALAS

ermm, baru tadi order pizza for my boss during lunch time. lunch meeting :) disebabkan bulan puase makanya saya pun tidak join mereka makan :)

~fisha~ said... BALAS

jeles2...hehe..happy always dear!

eik`S noName said... BALAS

owh..so so sweet la...huk3
nak dgr gak lagu yg dinyanyikan oleh *kamu* tu hehe..ltak la dlm blog...huk3

Faizal n Fashitah said... BALAS

Nang ada tanda2 bleh jadi artis tekenal couple kitak tok klak eh. Nang bencer nya nyanyi sambil main gitar lam pizzahut. XD

syafawani said... BALAS

waaa besnya cantu~~:)

Mr Noble said... BALAS

as a coustemer, its good to have live entertainment for free :D

Beautiful Stranger said... BALAS

mun kmk..awal kmk tapok debah meja..sbb deng mek sora sik sebest sora amirul kali.hahahaha

FyZa said... BALAS

weiyuu romantiknya..jeles nie..hehe..tingin nk kenal akak..;)

Amni said... BALAS

Dear hamzah,
terima kasih..

Dear ainz,
kagum ke? agak nya kot. hehe...

Dear notami,
tak terkata yer? =P

Dear nini,
thanks dear...

Dear B_rose,
hehe... saya tak terkata!

Dear bspotgul,
balik kuching saya nak makan pizza.. tapi pizza ztieeeeeeee.....=p

Dear fisha,
thanks dear~

Dear esyad,
insha allah yer.. nak transfer segala isi hp ni dulu.. cable kat kuching..

Dear F & F,
supan jak nya baca komen kitak tok.. hehe...nya nang di siney2 boleh. selamba rock! ekeke...

Dear wani,
hehe.. nak jugak ke? jangan laaa...

Dear Mr Nobel,
kalau ngan dia kat mana2 pon boleh... hehe...

Dear Vie,
Ekekekekekke.... kacak pun kamek mok polah kedak ya juak. tapi sik sampe ati.. abis ya semua nangga kmk pelik kelak.. kehkehkeh!

Dear fyza,
kamu pasti ke saya akak? hahahahha...
*kesian aieeeee...... tolong miak sawak! Nya tunggah mek kakak! =P

ztie said... BALAS

dear amni;
kmk pasti ktk kakak dari nya!! hahahaha... boh nak ngegeh jadiadik

Amni said... BALAS

Daer ztie,
ya meh? ekekekkekekke.... twija miak nektok ooo... adik mek sama juak...=P iyerrrrr.... macam dirik tek sik... ekeke...

ztie said... BALAS

aok.. ehehe nya taun 88.. ekeke.. tapi.. mungkin rupa.. mmg patut la ktk adik. ekeke

♡ Sutera Kasih ♡ said... BALAS

so sweeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttt...

kmk jeles hehe..kmk mok juak kdk ya ehhh..hihi

♡ Sutera Kasih ♡ said... BALAS

kmk lom penah gik mkn pizza siya..mun kepci sblh ya penahlah hehe

next next week kmk balit sinun..yahuuuuuuuuuuuu..pat jmpa ktk blnja mek pizza :P

♡ Sutera Kasih ♡ said... BALAS

Amni, kmk mok share entry tok d FB hehe

Yann Mazian said... BALAS

awwww. romantik eyh... so sweeet... :D

Newer Post Older Post Home