Sunday, September 26, 2010

Boleh Percaya Tak?

Kamu, boleh percaya tak eh? Aku skang kat klinik gg..

Doktor cakap, tunggu sekejap. Tapi sekejap nya dari 8.30 pagi aku masuk, dia soh masuk kul 10.30 pagi. Sekejap ke tu?

Doktor bagitau lagi, nanti nak cabut gigi, kena bukak sikit gusi, sebab susah sikit nak cabut gigi aku ni. Degil! Agak-agak bukak sikit gusi tu sikit ke banyak sebenarnya?

Doktor bagitau lagi, sakit sikit je.. Betul ke? Ke sikit banyak? Bayangkan dari 8.30 ke 10.30 tu dia cakap sekejap. 2 jam tu lama weyh!

Ok, saku sangat takut sebab selalunya pegi jumpa doktor gigi, doktor cakap, Good! (okey, bukan perasan) Ni 1st time ada problem. Adei~


Pssstt.... tak sempat nak reply semua komen sebelum ni. Kurang kesempatan. Terima kasih pada yang drop komen ya..*wink*



Saya Tak Percaya,



11 kata-kata jiwang:

BSI said... BALAS

kmk pun mok gi dentist sbb gigi geraham mek..simen zmn gik skolah rendah dah pecah..pecah lah gigi..

tiafazunia said... BALAS

erk?
xske gi dentist! :(

Amni said... BALAS

Dear Sis V,
sejak sekolah rendah meh tak sik g dentist?

Dear tia,
saya suka. Tapi tak suka kalau ada prob macam ni. hoho... last week dah g sebenarnya.. tapi tak boleh nak cabut.. hu...

ztie said... BALAS

kmk sama ngn v

BSI said... BALAS

baruk pecah masa dah tua2 tok sis..hahah baruk rasa sakit..

d_tieah said... BALAS

Huhu..
Byk glak mkn kek lapis nak manis2 kali yalah gg mslh..

Ninie Nordin said... BALAS

sama kes ngn Kak V. tem skolah rendah bsimen jak. last year rasa skt2. doktor pdh sik da harapan mok selamatkan gk. so kmk kehilangan cgek gg graham. sik la skt glak. erk.

puteri said... BALAS

sekejap lah tu.. (bagi pihak mereka)..

syukur 8.30 am - 10.30 am..

buatnya 8.30 am - 8.30 pm atau 10.30 pm? tak ke lagi haru? kan? he.he..

Norris said... BALAS

gine tek?dah cabut? sakit sikit la tu...betul la ya..ahahaha

Amni said... BALAS

Dear ztie,
apa yang sama ngan V?

Dear Sis V,
atleast setaun sekali g dentist. Sak gg dapat tahan.. hehe.. pandei madah urang jak kmk.. ekekek..

Dear d-tieh,
kmk sik suka makan makanan manis dear... =P

Dear Nini,
kmk sik pernah kenak cabut gg.. gg kmk tok kes luar biasa.. dari last week nak cabut, tapi sik dapat.. sambung minggu tok.. hoho...

Dear puteri,
lama tu dua jam.. macam2 boleh buat kat office oo..

Dear Nooris,
sakit... haha.... bukan cabut biasa ya...

Mr Noble said... BALAS

so arini dpt mc tak?

nnti kalu pregnent pon kene cek gigi. haha! :p

Newer Post Older Post Home