Monday, September 13, 2010

Cepat Tengok Sebelum Aku DELETE!



Kamu, ada sorang dua orang nak tengok aku dan kamu, boleh kan? Sebab ni hari raya, kebarangkalian kawan-kawan nak singgah blog aku ni sangatlah kurang. Mo mantai! Yang bertuah je boleh tengok aku dan kamu kan? Erk? Bajet orang nak tengok sangat la kan? Ekeke…

Pertama sekali bagi yang nak tengok, lepas tengok, SILA CEPAT-CEPAT KELUAR DARI SINI okey? Segan oooo anda tengok lama-lama.

Kedua, JANGAN ADA 1st IMPRESSION, boleh yer? Saya tau saya Nampak MACAM ADA ANAK TIGA DALAM GAMBAR ni… oh No! tak de gambar lain raya ni. Serius!Gambar family pon tak amik taun ni~



Okey, sila tengok cepat-cepat sebelum saya DELETE!




.




.
.
.
.
.
.
.
,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
GAMBAR DAH DI DELETE
Aku dan Kamu

17 kata-kata jiwang:

kata kila said... BALAS

pewwwiittt pewwiittt.AHAHAAHHA

marinahunny said... BALAS

akhirnye....hahaha

btw mmg mcm artis pon..hehehe

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

fhewit..
akhirnye...
best eh kitak duak....

ainz said... BALAS

ade rupe cam anak 3 ke? hurm..xde pon..

ainz said... BALAS

lupe nk cakap..

xyah DELETE pn xpe.. ;p

Mrs. Nurulazmi said... BALAS

Fuh...sebelum ktk delete entry tuk, baik kmk cpt2 komen juak. Selamak tuk jadi silent reader. Sb sik tauk sapa empunya blog tuk.mun mek tauk, dah berjuta komen gurau- gurau kmk kirimkan. Mek nunggah ktk Mrs.Amirul lok =). By the way, mek pulak Mrs.Nurulazmi.hehehehe
I Miss u so much my lovely sis! =).

Mr Noble said... BALAS

ok takde rupa cam "ada anak 3"

dLa said... BALAS

a'ah laa. xde rupe ade anak 3 pun.
rupe anak ke3 dlm fmily ade la.
hehe.
comel je kecik molek :)

Ninie Nordin said... BALAS

yerr. padan da jak. psstt. sik da upa kdk emak org punn. so switttt. :D

Chenta said... BALAS

owhhh... alu teringat ada kmk nangga ktk masa kat ekspress... cuma mek xtauk ya ktk... heheheeeeee... abg mek mdh ada tp mek xtauk... :) wewiittt...

hamzah ian said... BALAS

gua save.. mane la tau nnt blh wat gosip.. ahahahhahaa..

hani apandi said... BALAS

yerdeh, cute nya eh! ne da ktk upa mak orang..dara orang eh..haha..

eik`S noName said... BALAS

owh...ade 3 anak dah ke??not look like it pom..huhu

pisau belati said... BALAS

sweet lah....jeles aku. =)

fLo said... BALAS

yes..sempat gk mek ngga..heheheh...=p
xda la rupa anak 3...rupa biak sekolah ada la..hee~~

Faizal n Fashitah said... BALAS

Dah di save mek pic ya marek.. ney la tauk mun tergerak ati nak molah superimpose kamu eh ekekeke..

little black dress said... BALAS

huhu..xsmpat tgk...
rugi2...
teringin nk tgk lol..plezz~

Newer Post Older Post Home