Monday, September 13, 2010

Dah DELETE!


Sampai je sini pagi ni, aku terus masuk office, sign kedatangan, masuk bilik, on pc, online then bukak blog. PENTING! Entri petang semalam ada gambar aku dan kamu. Tengok-tengok ada 15 komen. Okey jangkaan aku meleset. Raya pon orang sempat lagi singgah blog kan? alahai~

Rasa nak pengsan bila baca komen satu-satu. Paling rasa nak pengsan bila baca komen Mrs.Nurulazmi. Kak V? Oh lalalalala~ Silent reader ka lamak-lamak tok Kak V? Okey kakakku dah Nampak kenakalan + kesengalan aku di sini. Lepas ni nak delete ke blog ni? ekekeke… Ada hati ni kamu.

Aku segan nak reply komen semua yang tengok gambar aku tu. Nanti ada free sikit aku reply eh komen semua orang. Dokumen tak berlambak kat atas meja. Saya sudah sakit kepala. Ada lawatan ke LUBOK IPOH pulak. Bermalam. Kali ni tak nak pergi. Nak rest kat rumah je malam ni. qada’ tidur~

Layan gambar ni bagi menggantikan gambar aku dan kamu yang aku dah delete,


Pujaan Hati


Pujaan hati,

Apa khabar mu?

Ku harap kau baik-baik saja,

Pujaan hati,

Pujaan hati,

Oh Pujaan hati…


Nakal eh?

15 kata-kata jiwang:

ztie said... BALAS

ne lagu ? ne bideo ?

Amni said... BALAS

Dear Ztie,
malas aieee nak upload.. slow gilak.. hoho.. ariya apdahal dah jumpa kita ooo sik juak terberik ngan kitak.. hiii....

Mr Noble said... BALAS

nak buat camne, kat kampung pon skang ni dah ada internet :p

Norris said... BALAS

tebatuk2 si pujaan ati ktk ya lak..eheheh..sik sempat ku maca post yg dah terdelete ya eh...ish..

fLo said... BALAS

kt epot sempat juak nya belagu..so sweet!!! =p

alinac lover said... BALAS

selamat hari raya~

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

nang bena..kat epot yaa..sempat juak..sweet ada jak eh....

Mrs. Nurulazmi said... BALAS

Hehehehe..kakak sik tauk blog pujaan kakak tuk adik kakak pun rupa nya..=).
jgn delete blog. tulis jak apa yang terbuku di hati. Kadang2 kita lebih selesa meluahkan perasaan dalam tulisan. Lagipun, kita sik nganok orang, walaupun ada org nganok kita. Janji kita sik nganok orang. tul sik? =).
keep writing my sis. Jgn segan ngn kakak mu yang jauh beribu batu tok.
Rindu kamu sangat2! =).
aok, mun rasa nak main masak- masak, jgn lupak singgah blog kakak. mari berkongsi resepi! =)

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said... BALAS

aiseh. saya pown dha nmpak entry yang dha kena delete tu. hehe. jan delete blog k! hehehe.

alahai. sian la pujaan aty ~ kekeke~

Amni said... BALAS

Dear Mr Noble,
kat kpg de tenet tu satu hal.. masalhnya kan, masa sibuk raya pon orang tetap gak sibuk kat blog.. tak berkurang rasanya.. hehe...

Dear Norris,
hehe... sib bait sik semua urang sempat tengok gambar kat entri ya..=P

Dear flo,
nya nang boleg belagu di siney jak.. tapi bila kmk dah rakam ya, terus nya benti nyanyi.. ekeke...

Dear a_l,
selamat hari raya jugak.. =)

Dear wawa,
hehe.... kembang idong nay kelak! hahaha...

Dear Kak V,
hehe... segan kak V.. mun ada member sama jemaah baca abis laaa.... hahaha... rindu kitak gilak2 juak kak.. rindu nak g debak.. asal pakey bas, mesti teringat dolok penah di debak ngan kak syida... huhu.. rindu aieee.... lak mek datang KL mek padah ngan kitak k.. maybe dalam bulan 11... insha allah..

Dear leha,
tak tengok kan gambar tu? hehe... jangan la tengok. t buat sakit mata je...=P

Syida Shukor said... BALAS

alaaa nape delete ! tak sempat tengok huuu .

eik`S noName said... BALAS

huhu...nnt2 upload la song plak...huk3

eik`S noName said... BALAS

huhu...nnt2 upload la song plak...huk3

ainz said... BALAS

Amni dah kantoi,ye.. ;p insyaAllah kak V ok je simpan rahsia kamu..btul x, kak V? ;)

Amni said... BALAS

Dear Shida,
hihi.. segan..

Dear esyad,
insha allah, kalau rajin eh.

Dear ainz,
tu la pasal.. hihi... kak v okey...

Newer Post Older Post Home