Thursday, September 30, 2010

Hati Ke Hati


Tetiba je rasa kat hati ni sebak betul. Tetiba rasa nak nangis. Padahal sebelum ni bukan main cool giler aku hadapi semua yang berlaku. Aku call kamu dan aku nangis. Hampeh tul! Lepas tu baru boleh luah apa sebenarnya yang aku rasa selama ni.


Kamu cakap, "Walau macam mana sekalipon sayang nak abang lepaskan sayang, abang takkan lepaskan. Hari tu kalau sayang berkeras jugak, abang dah paln nak packing brang, terus balik Sarawak, pegi sana pujuk sayang balik. Tak kira laa... "

Makin la aku sebak. Aku dah letih nak bersangka macam-macam dengan kamu. Tak nak dah ada kejadian yang menyesak dada. Letih.... Semua macam okey. Harap-harap akan terus okey. Harus gi mana lagi kan?

Kamu bagitau, Band kamu, Jennis And The Melody join gig kat Gombak hari Sabtu ni (2 Oktober 2010) pukul 2 petang. Tempat yang tepat tu, aku tak ingat kat mana. Kamu ada bagitau. Tapi macam banyak sangat benda nak ingat, terus aku tak ingat.

Jealous bila dapat tau wife Abang Ady join band kamu. Main piano. Wallaweyh! Sangat best. Nak join jugak boleh? Ngeee... Macam boleh. Kalau boleh pon aku tak berani. Lalalalala...




pssssttttt.....





Erm,

19 kata-kata jiwang:

kata kila said... BALAS

harap harap ape yang jadi tu, semua pengalaman yang perit dan takkan berulang insyaallah

pst!pesal takut.try lah join!

Amni said... BALAS

Dear killa,
tak berani.. dorang tu dah pro.. siap men untuk orkestra lagi.. huhu...

ztie said... BALAS

psttt ya macam ada pesanan gk d ujong.. apa ka? hehe

fLo said... BALAS

join la.........mek ngga lak...yerr~~~
melompat2 dgn girang mek mun ktk perform..hehehhe

little black dress said... BALAS

hoho..kmu pon nk join band?
eh, knp xbrani plak?

Mr Noble said... BALAS

amni prektis hard dulu la pastu buat band dgn mr amirul :)

Amni said... BALAS

Dear ztie,
macam banyak nak tulis.. haha.... tapi mood ilang dah...

Dear flo,
tolonggg.... sik kan join. Haha... sik dabakat kedak ya.. kitak soh mek berik talk motivasi, BOLEh.. tapi mun benda kedak ya, kmk tengok jak la boleh.. hehe.. Lagipon nang Mirul sik galakkan pun...

Dear lbd,
tak join pon.. heee...

Amni said... BALAS

Dear Mr. Noble,
Mirul tak bagi nyer.. dia tak nak saya lagi terer dari dia.. t saya banyak peminat, habislah.. ekeke... PENGSAN! haha.. perasan nak mampuih!

LotsOfLove-Pearls said... BALAS

wow..
ayat abang giler jiwang..

so sweet ar abang..

semoga terus cool k...

miss lolly a.k.a luvfareda said... BALAS

howowooooooh, lomantinyaaa abg :P

eik`S noName said... BALAS

join la skali...main biola..ahaks

erolnukman said... BALAS

join jak..main tamborin pun ok apa?!hehehe..

♥farra♥ said... BALAS

heyho!!! leh je nk copy entry.. =)

nabilah_2908 said... BALAS

boleh tahan hebat juga dugaan kamu berdua kan...huhu..

semoga apa yg dh berlaku ni menjadikan amni kuat hadapi hari2 yg mendatang... :)

p/s: nak copy...boleh je..copy la... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BOLEH PANDANG TAK BOLEH PEGANG

0sh!Nz d' sen0r!ta said... BALAS

wahwahwah.. sanggup tu.

Amni said... BALAS

Dear LOL-pearls,
hahaha... jiwang tak jiwang.. dia cakap dengan serius.. ngeee...

Dear lolly,
hahaha... lomantiknya.. makan ati jugak dengan ayat lomantik sangat...=P

Dear esyad,
tak reti men biola... reti men gitar jee.. huhu..

Dear cikgu erol,
hehe... kmk tok pemalu cikgu...=P

Dear farra,
thanks dear..=)

Dear nabilah,
kadang2 letih.. mudahan hati ni kuat.... amin.. Terima kasih.. sangat suka word tu! =0

Dear oshin,
Hoho... Sanggup tak sanggup, kena balik jugak.. selesai ngan mak bapak.. ngee...

♥ p a A n i ♥ said... BALAS

sweet ayat tuuuu...

Amni said... BALAS

Dear paani,
sweet ea.. hee....

HonEyBuNNy said... BALAS

tgk..pengorbanan abg terhadap sayang....ngeh3...

Newer Post Older Post Home