Thursday, September 30, 2010

Tak Habis-Habis!




Kamu, baru balik dari jumpa dentist. Tak habis-habis lagi kan?

Dia buka jahitan kat gusi hari tu. Tampung mana yang patut. Lepas tu cuci gigi. Padan muka la kan malas pegi dentist. Selalu senyum macam cun je (ok! perasan). Bila jumpa dentist, banyak betul masalahnya.

Tak pe la, lepas ni nak jumpa dentist sekurang-kurangnya setaun sekali. Aku tak nak bila tua nanti kamu mengadu gigi dah tak cantik. Ngeee....

psssttt..... Aku jealous tengok gigi kamu. Sangat tersusun. Pastu bersih lak. Sangat suka! *wink*




Gigi dah bersih,

20 kata-kata jiwang:

ainz said... BALAS

ain dah lame xjumpe dentist..nak pegi jugak,la..hee...

labulabi said... BALAS

last skali ngagak dokter gigi masa darjah 3.lepas ya x da gik.sebab tek dokter gg madah gigi kmk bagus.xda rosak.hehehe.tapi coba cek kinek tok owh.pa ndak jadinya.

Nurulbadiah Lai said... BALAS

hehehe..last skali i jumpa dentish mase sekolah rendah..hahaha..giler lame..tp nk jugak gigi cantik2..

nas said... BALAS

aku last jumpe doktor gigi time form 5..itu pon dokter gigi yg dtg ke sekolah ..hahhaa..gigi aku xcantik la...xbest lol :(

Amni said... BALAS

Dear ainz,
pegi jangan tak pergi...=p

Dear labulabi,
pegi aiee.... kmk sama juak tek konon gg kacak lu sik g dentist.. bila g nektok, macam-macam prob.. bila tengok penyakit gg, takut mek tengok...bila dah 30 kelak akan mudah rapuh bah gg mun sik di check..

Dear nurulbadiah,
rasanya rata-rata orang lat jumpa dentist masa sekolah dulu kan.. hee.....

Faizal n Fashitah said... BALAS

Gigi saya pun sangat tersusun yerRrr.. dan percayalah, ianya bukan gigi palsu yerRRr ekeke..

Amni said... BALAS

Dear nas,
rajin2 g jumpa dentist! pentingb tu.. hehe..

Dear F & F, rajin jaga gg nak? rajin g dentist sik? hoho.. mun dah lamak sik g, g jangan sik g.. lak bila dah tua sikit baruk kita perasan bah gg da prob.. hoho

alinac lover said... BALAS

err...sakit tak?

AmirFX said... BALAS

Ishhh.. Gelik nengar part cabut jahir kat gigi.. krrrrr.... Ngiluk ehhss..

Jalalyna A. said... BALAS

gigi mek cantik... mek pegi dentist pun mcm xpegi jk... even mek ngiluk gusi, n pegi check, dentist mdh, "gigi awak ok... xda mslh keep it up... yg penting jaga gusi..." there's no such thing as "SAKIT GIGI" sbb gigi xpernah sakit... gusi yg bmslh...

syafawani said... BALAS

wahhh mesti dah bersinar giginya..hehehe

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

jatuh cinta dengan gigi ka??
wink..wink...

ne ada kmk klua sukahati ngan laki..

kmk gik masih setia pa.....

♥ p a A n i ♥ said... BALAS

tua-tua nanti boleh pakai gigi palsu..hehehhe

beautiful_rose said... BALAS

aku bercadang nak g bulan nieh.tp tak tau bila selalu bz je...

AmirFX said... BALAS

*jahit*

little black dress said... BALAS

nak jmpe dntist gak..tapi xde masa ..huhu...

mmg jeles tgk gigi kawan yang cantik tersusun..

Mr Noble said... BALAS

time skola je dulu ada jumpa dentist, pastu dah takde jumpa :p

HonEyBuNNy said... BALAS

wahhhh..nak gigi yg cntk n bersih jugak..heheh

elmo blurb said... BALAS

ada gigi taring nampak cantik !

Amni said... BALAS

Dear alinac,
heee... sakit masa dia nak injection.. pastu dah okey.. hehe

Dear Amir,
hoho... sik rasa apa pun sebenarnya... hehe..

Dear As,
hehe... betul! gg sik sakit.. gusi yang bermasalah.. bila doktor tanyak kmk gusi ka gg sakit, kmk pun blur nak ajwab apa.. haha...

Dear wani,
heee... bersinar memang sentiasa.. haha..

Dear wawa,
hehe... memang cinta pertama adalah gg.. ngeh3...=P bukan keluar skati maksudnya keluar laki macam-macam.. hehe.. apa2 yang kitak paham laaa....

Dear paani,
tak nak pakai gg palsu wooo....

Dear b_r,
baik jangan lengah... t papehal, lagi susah kan? hee...

Dear lbd,
kena atur masa tu dear...=)

Dear Mr Noble,
hampir semua orang macam gitu.. hee..

Dear ila,
jum la jumpa dentist..=P

Dear e_b,
heee.... mesti suka orang ada gg taring kan..=)

Newer Post Older Post Home