Friday, October 1, 2010

Thank U Bestfriend!


"Macam mana nak buat kalau jauh.. Banyak peminat plak tu... U just put confidence terhadap hubungan ni.. Its all about trust!


1) If he really love u, bad things won't happen
2) If u trust him, it pays -in good ways of course

IF, say IF, dia yang spoil kan, u'll know everything coz u're a smart girl.

Long distance relationship memang macam gini. Its all depend on him.

Environment, orang-orang sekeliling yang possible jadi culprit tu kita takkan dapat halang. Culprit will remain culprit.

Yang tinggal cuma dia yang decide apa yang patut di avoid.

AND YOU, msg him everyday, tell him U LOVE HIM, talk to him everynight before u sleep. Tell him and do things (Kecik pon tak pe...) That really show u appreciate him every single day..

One more, practise no secret between both of you.. Make him your very best friend.. Good Luck Fren! " -NURUL




Thanks dear... I will! Insha Allah...





Regards,

24 kata-kata jiwang:

fLo said... BALAS

practise no secret between both of you.. Make him your very best friend.. <<<<------ suka statement ya! i loike....=p

Amni said... BALAS

Dear flo,
kmk pun.. hehe..

labulabi said... BALAS

x pande klaka omputeh eh.lelah nyawa ngeja.hehehe.

ribena.illina said... BALAS

tanpa kawan2 tiadalah kecerian. cewahh =D

RaMa-RaMa Fareeza said... BALAS
This comment has been removed by the author.
RaMa-RaMa Fareeza said... BALAS

hehe betul ya amni...
kmk pun pernah mengalami long distance relationship..boleh kata 5 thn lah PJJ kedak ya..tp syukur maseh sama sampe nektok..kmk asa yang penting saling percayak masing2, tolak ansur..nurture our relationship every day, every moment with love and lawak jenaka...n yang paling best kita mesti anggapnya as our super duper great buddy that we want to grow old with (vise versa)...chewah pande plak nasehat org aku tok..heheh

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

em..
saya masih sedih.

cik fiza said... BALAS

jadi kekasih dia,
sahabat dia,
kawan baik dia...

Amni said... BALAS

Dear Labulabi,
tauk ada kitak ya... haha...

Dear illina,
thanks dear..=)

Dear Fareeza,
lamak ya 5 taun.. walla... kmk sik biasa kali.. jadi semua macam sik berapa nak okey jak ajdinya...

Dear Wawa,
Try to solve ur problem dear... kitak dah cukup matang sebenarnya... u know what should u do. just that kitak takut sebenarnya nak berhadapan ngan situasi ya nak?

Dear Fiza,
thanks dear.. i will! insha allah..=)

/Dayah//Nurul/ said... BALAS

kamek tadek bf lagik. bf kamik kucing2 skalian kat ruma

~nEeYsA~ said... BALAS

true2...
depends on him..
culprit mmg owes a culprit hooo...
sush2...xleh ka mun xda ..huuu~

Cik Akma said... BALAS

amni, trust is evrythng in relationhip :)

Amira Amair The Poyos said... BALAS

ceq pnah la buat hubungan jarak jauh..mula-mula dia dok kl..pastu dia dok perak..pastu dia kerja kat kelantan plak..


kena sabar la..dan saling mempercayai..last2 dia dok dekat ceq jugak..hope hang pun sama la noh..

gadisBunga said... BALAS

GB rasa korang lagi terer bab cinta dari GB. huhuhu

Poyaty said... BALAS

oh, long distance relationship mmg sgtttt ___________ (fill in the blank)

depends pada psgn n sekeliling. Mine pnah jd teruk satu ketika dulu. but, we build our trust n luv again so xkn sia-sia apa yg pnh di tempuh before neh. trust me. hehehe

Faizal n Fashitah said... BALAS

practise no secret between both of you.. Make him your very best friend.. <--- antara statement paling tepat. Jangan terlalu mengongkong glak. Polah macam kawan. Camya lah kamek n wifey. N so far both lebih selesa n mesra camtok XD

teddyuna said... BALAS

yup.. una sngt stuju, amni
u.. i dah ubah style comment cam dulu..;)

ct kamila said... BALAS

ai sokong u...

hehe

;p

marinahunny said... BALAS

wish u the best dear!

Mr Noble said... BALAS

bagus kata2 nurul tu. saya sokong 100%!!

Anne said... BALAS

in any relationship, trust is important. once betrayed, thats the end of it.

Good luck girl!

BSI said... BALAS

dialah gerek..dialah abg..dialah kawan..

talk heart to heart..
komunicate la dgn baik.

niesh™ said... BALAS

kmk dah lemah dah nak pk sal ldr tk. the more i give, the less i get. kmk tauk la nya busy, but macam melampo2 jak busy ya. pada kmk masa tk, if nya bna2 syg kmk, nya tauk bha mk take care sal kmk tanpa kmk plu marah2. lelah dah nak merepak eh.

PinQib said... BALAS

aku tak percaya hubungan jarak jauh. tp ak suka sbb x slalu dapat jumpa. belajar merindu.. haa jiwang lak


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kasih Hingga Mati
Teka movie
Shoutbox hello kitty baru.

Newer Post Older Post Home