Tuesday, September 21, 2010

Part Time kat McD Sogo


Kamu baru call. Kamu cakap kamu buat part time kat McDonald kat SOGO. Umph! Start minggu ni. Sabtu dan Ahad. 3 jam je. Mudah-mudahan tak de masalah macam McD kat Kuching. Amin.

Kehidupan macam makin susah kan kamu? Ini baru sikit ujian Nya. Tak tau kalau tahun depan lagi macam mana. Kalau orang lain belum tentu sanggup buat semua ni. Ada sayu kat hati bila mengenangkan semua ni. Moga kamu tabah kat sana. Aku doakan selalu. Apapun, kehidupan ini memang ujian untuk kehidupan yang lebih baik kat sana nanti.

Aku dah fikir. No e72 or e5. Cukup lah apa yang ada. Kalau perlu ke KL, aku akan ke KL next mont. Insha Allah. Take care dear~



Psssttt... Thanks Abang!





Ada Rasa Sayu,

11 kata-kata jiwang:

fLo said... BALAS

bersusah susah dahulu...
bersenang senang kemudian..=p

iszieylyanziy said... BALAS

best ke part time ni?huhu

kaljis aka onggon said... BALAS

Haaa.. siney McD ya? Kmk sik tauk gilak area ya.. hehe..

Amni said... BALAS

Dear flo,
thanks dear.. =) jadi, boleh jumpa nya kat McD laa.. haha...

Dear Isz,
hehe.. saya pernah part time.. sangat letih.. tapi puas hati.. buat rasa semangat nak belajar sebab tau susahnya nak carik duit..

Dear kaljis,
kat Sogo, KL... mok tauk lebih lanjut, tanyak ngan orang KL laa... hehe...

FyZa said... BALAS

moga dpermudahkan segalany..insyaAllah sis..

dLa said... BALAS

kalo duk kl,
mmg kne rjin wat ptime.
dla da merasa da. hehe

tiafazunia said... BALAS

erk ?
mr amirul kt mne ?
mrs amirul plak kt mne ?
long distance relationship ke ?

gadisBunga said... BALAS

ok pe keje part time. mcD pulak tu. makan free okeh! :D

Amni said... BALAS

Dear Fyza,
thanks sis...

Dear dla,
tu la pasal... mahal kan makan pe sume tu...

Dear tia,
Mr amirul kat Kl..
saya kat pedalaman sarawak...
hehe...

Dear gadis bunga,
t dia jadi gemuk! ekeke...

bspotgurl said... BALAS

tabahkanlah hati yea

AmirFX said... BALAS

Adik kmk pernah kerja d Mekdi.. Setiap promosi baru kat mEkdi semua sidak test kat belakang dapur sebelum customer cerik... haha... QC padahnya...

Newer Post Older Post Home