Friday, October 22, 2010

Agak-agak Sapa La Tu Ek? Dia Marah Ke?


Tadi kamu cakap nak tido kejap. 2.59 petang baru aku perasan aku lupa nak kejut kamu sebab kamu ada kelas pukul 3. Haihhh... Dua tiga kali aku try call. Lepas tu kedengaran suara kat hujung talian. *abaikan bahasa melayu SPM



Orang itu : Hello.. Mirul tido la.. dia charge hp dia kat meja..

Aku : Ha? eh? Bukan dia ada kelas ke? (terkejut sebab tu bukan suara kamu. Agaknya dia cam bengang kot handphone kamu memekak je.)

Orang itu : Tak tau la.. kang saya kejut kang dia marah plak...

Aku : (memang kamu marah ke kalau orang kejut?) Errr.... Okey!

Orang itu : Hp dia silent. Dia tak dengar kot ni...

Aku : Oh!



Lepas tu orang tu cakap apa aku pon tak tau. Tau-tau dia dah letak. Aku tak sempat pon nak ucap terima kasih sebab cuak. Haihhh... kamu? sapa tu? ke dia yang marah sebab hp kamu selalu memekak ke? ke dia yang cakap aku ni baik orangnya? waalaaa... PANG sedasssssssssssssssssss!


cik Abang! Sila bangun pegi kelas. Next time harus dengar cakap saya tau! Orang tak bagi busking, jangan la busking.... Grrrrrrr.....








Terkedu,

20 kata-kata jiwang:

Ninie Nordin said... BALAS

adeh. mesti ompuan nok jd alarm urg laki. hahaha. sama la kta tok. tem studi dolok mentang2 kmk lok bgn awal kmk la tukang bgn kan. pg2 dh koling2. yerrr. tapi kmk sik pnh knk situasi kedak ktk tok tek. yerdeh. ;P

Tomato Gurl's Life said... BALAS

relax..jangan gaduh2 ye..tp boy mmg suka buat gurl ni jadi alarm bergerak..hihi..

ciktom tag amni; http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/10/pleasa-jangan-tag-saya-lagi.html

BSI-BSR-VIVIAN said... BALAS

mirul tok kes kedak student kmk yg sik trun kelas tok..grrrr!! bgn!!

Amni said... BALAS

Dear Ninie,
hehe... coba kitak da jadi benda kedak tok.. nak ka senang kitak merik pendapat...iyerrr....

Dear cik tom,
baik! dah amik.. t jawab k...hehe.. tak gaduh dear...=P

Dear sis v,
aik? kitak ngajar juak ka? duhal.. nya susah nak ponteng... tapi mek sa nya tido nang sik sedar lalu li ya... malam atdik nya sik tido.. ya la jadinya.. grrrr....

Anna Boleyn said... BALAS

heheh jd alarm begerak yerr. btw, laki yg angkat telefon amni tu..apesal plak dia nak marah2. tak perlu kot. huhu

p/s : hari ni anna boleyn happy sangat sebab :

2266 pageviews with 1145 unique visitors for Hana Love Nest!

Cik Akma said... BALAS

eee laki suke silent fon kan huhu

PinQib said... BALAS

bolej jd is3 solehah ni

Check out on these:!

Latest entry di:
Teknik Seks: Ikat dan raba!
Header guna adobe. Pinky!

beautiful_rose said... BALAS

aku sangat bengang bila orang suruh aku kejutkan bangun tido,tapi dia tak bangun2.rasa macam nak sepak 12kali buleh?

Juelina Stanie (AJ) said... BALAS

uit!panas hehehe
tp ya la laki
makin kita pdh boh polah
makin nya maok
slalu ku mun bf ku camya
ku polah gaya2 ignore
br nya dtg kat ku balit WUAHAAHAHAHHA

ainz said... BALAS

Huhuhu...laki ni mmg payah nk bgun tdo..kalo hp silent..lagi,la..jangan harapla nak bgun..

Nape tibe2 nak marah..gaduh ngn gerek,kot..hee..dia xsengaje,tu..

ct kamila said... BALAS

normal laki suh gurl kejut tido..
pdhl sometimes kite lak yg bgn lmbat..

hehe

Faizal n Fashitah said... BALAS

Errr... normal la onglaki koh. Kamek pun kadang2 camya juak hehehehe...

annfrendly said... BALAS

caringnya amni.. siap kejutkan si dia..
amni jangan risau..
kalau kawannya marah, mesti dia tak jawab fon.. mesti dia cancel @ off aje hp tu..

iszieylyanziy said... BALAS

nape die nk marah lak ,kn ke fon die silent,,hehehe

Heidi Shafiq said... BALAS

rajinnye kejutkan org..

fLo said... BALAS

mun bf kmk kol x bgn mek tandah jak..hahaha..sak nya aher trun keja..
sak nya rs..sak lps tok mek kol pnde nya bgn trus g keja..salu kol soh bgn tdo blt..haahah..

Aqilah Nur said... BALAS

marah takkan lama. heee

Poyaty said... BALAS

hehehe, kwn yg concern tu tlg jwbkan hp abg kamu

amni, ade tag. kalau sudi jawab ye :D

white rose said... BALAS

xsuke kejutkan org tdo...
senang nak kejutkan, tutup kipas, bukak lampu...

hahahaha...

Amni said... BALAS

Dear anna,
entah! tak marah kot dia.. hehe...

Dear cik akma,
mungkin. Hehe... tapi dia tak silent phone pon dia cakap.. =P

dear pinqib,
amin.. doakan dear...=)

Dear b-r,
haha... tau tak pe! nak bagi pangg sedasss! erk? Ampun bang! ngee....

dear juelina,
hehe... panas juak pok! hehe...

Dear ainz,
hp tu memekak je kot.. haha... mirul senang bangun.. hari tu dia demam.. tu la apsal nya! haih...

Dear ct kamila,
hehe... memang normal kot.. abang saya pon cam gitu..=P

Dear bang odio,
hehe... nang normal mun dah laki dikpun ngakuk kat sitok.. =P

dear annfrenly,
betul2! amni pon rasa cam gitu.. hehe

Dear isziey,
dia tak marah kot...=p

dear heidi,
bukan sebarang orang yang nak dikejutkan tu.... hahaha...

Dear flo,
hahaha.... kmk da ati juak nak polah kedak ya flo.. tapi sik sampei ati.. mun nya perlu extend sebab sik turun class, kmk juak tension nak? wahahahahah.....ne sik tension, makin lamak nya di KL.. hoho

Dear aqilah,
hehehe.. ada pengalaman yerk? =P

Dear poyaty,
mungkin kot.. hehe... okey! t amni jawab eh! =)

Dear w-r,
kalau sorang kat sawak, sorang kat KL, camne tu kak? =P

Newer Post Older Post Home