Monday, October 25, 2010

Koleksi Terbaru!


Masa Mesyuarat kat Sibu hari tu, aku sempat rembat komik untuk bahan bacaan semasa Mesyuarat. Lalala.. Okey! Aku memang jenis tak serius. Bohsan bila Mesyuarat tu kita duduk sambil perati je orang kat depan bercakap. Haih... Nak buat macam mana? Datang sebagai urusetia, datang untuk mendengar. Aku beli komik ni. Ni kamu punya pasal. dah lama aku tinggalkan dunia komik. Tapi sejak ada kamu, dah tua bangka macam ni pon masih lagi simpan kolek si komik.


Ni aku curi dari blog kamu.

Sebab tak puas hati sebab tak tau cerita dari awal, aku peg
i MPH The Spring kat Kuching. Carik Maid Maiden yang Monday. Tadaaa.... Dapat!


Ni pon curik dari blog kamu.

Lepas tu aku borong semua koleksi kouru yang helios eclipse
nyer. Puas hati sebab dapat semua. Nak cari buku len plak. Tak sabar nak tunggu karya kaoru yang terbaru. Nak tau lebih lanjut pasal kaoru, tanya ngan kamu k. Dia memang peminat tegar kaoru!


pssstttt... sapa ada komik Dragon Ball koleksi 1 sampai 43? Hehe... Aku salah seorang peminat tegar Dragon Ball.











Komik,

12 kata-kata jiwang:

Ibu Iman said... BALAS

kmk suka menyampuk lam mesyuarat... hahaha... kazen mek ada komik dragonball ya dr mula smpei si goku ya beranak pinak... x tauk sine nya nyimpan nektok

Mrs. Nurulazmi said... BALAS

Hehehehehe...kitak boleh geng laki mek. Nang suka giler komik..sik pernah tinggal dgn komik. sblm tido, kak vee baca novel. hubby kat sebelah baca komik.kihkihkih..koleksi lengkap komik dragon ballz sik da rasa nya..tapi mun kartun pun dlm CD nang lengkap..dari awl sampei abis ada..kotan neman laki nangga CD ya, alu kenal juak sidak bala goku,gohan,goten,videl,bezita n cdak anak bini nya..hadoi...

Amni said... BALAS

Daer ibu iman,
hehe.... urusetia giney mok nyampuk kak? Hehe...

Dear kak v,
bah, boleh ajak mirul sekali tok.. ya antu komik juak.. kmk tempias2 jak..tok baruk berkecimpung balit.. hehe...

ztie said... BALAS

crk ktk buku komik ya d rumah lamak dolok. Full set dari 1 smpy habis. Bersusun. Dragonball,sailormoon, detektif conan, doraemon, pedang lupak pa nama. Ahahaha... Ok.lepas ya d buang. Sejak ya kmk jadi peminat tegar komik jadi begegar2 sbb gk manas koleksi komik d buang. Sekian, terima kasih.

Ninie Nordin said... BALAS

kmk ska baca kedak ya jak. sik pat salu beli komik dak tok. ada d buang mak kmk kelak. huhuhu. -_-

miss lolly a.k.a luvfareda said... BALAS

PEH, HANTUUUUUUUUUUUUUUUUNYA. KEH KEH KEH.

Amni said... BALAS

Dear ztie,
seperti yang kmk padah kitak, kmk baca certain buku jak.. n gia juak komik.. certain komik jak.. hehe... =P

Dear Ninie,
kmk kat umah memang ada almari buku khas.. nunggu sigek bilit kat umah mek duak mirul k polah library.. hehe....

Dear lolly,
memang hantuuuuuuuuuuuuuuuu... komik la...=P

maisyara Pot! Pot! said... BALAS

maid garden tuesday dah keluar ke? nak beli!





























erk.. tak yah ler. nak pinjam! boleh? xD

ainz said... BALAS

Wahhhh...dah bertmbah kipas-ssh-mati kouru,ni..heee..ain pun peminat kouru gak! Tapi dah lame xbli komik..rase dah tua..last beli pun hujung tahun lepas..huuu...

LiNda said... BALAS

hahah
sblm meeting
baca komik
pasti banyak idea kaans..

Amni said... BALAS

Daer Maisyara,
hehe... dah kuar lama dah dear.. nak pinjam? Boleh2! =p

Dear ainz,
hehe... tak kira! nak baca gak walaupon dah besar.. hehe....

Dear linda,
hahahaha... idea nak menentang orang cik linda...=P

PinQib said... BALAS

mint kaoru gk...
best kotttt

Latest entry di:
Aku dan makanan

Newer Post Older Post Home