Monday, October 25, 2010

Bengang!!



Macam sakit ati je hantar kereta kat bengkel cina tu! Lebih 1.3K habis untuk keta. Lepas satu, satu dia cakap keta aku de prob. Macam tak percaya plak aku. Biar Betul????????!!!! Bengang je!! Tah-tah mekanik tu penipu! Saja nak amik untung lebih!!!


psssstt.... memang tak de mood sangat-sangat ni! kerja tak siap plak kat office ni. Semua nak cepat! Buat sendiri lah!!






Sakit hati,

11 kata-kata jiwang:

maisyara Pot! Pot! said... BALAS

sabor. sabor... hang jangan bengang2. ape kata kita pi ketok pale cina tu, nk? xD

PinQib said... BALAS

1,3K?? gileeeee

Latest entry di:
Aku dan makanan

Tomato Gurl's Life said... BALAS

mahalnya..rs kena tipu la..sbb ayah ciktom penah kena tipu..dia caj mahak ckp tukar ni dan ni..tp tgk xsmpi bpe bulan rosak lg..ayh pn pi kedai lain..mekanik kedai tue bgth yg sbnrnye alat tue tak tukar yg baru pun!penipu~

Norris said... BALAS

CHUP!...relax.....kalau aku carik bengkel lain jak...bahaya kena tipu selalu...

nabilah_2908 said... BALAS

sabar Amni....

lepas ni..setiap kali pergi bengkel...jgn pergi sorang2...kalau boleh bawa sorang lelaki..

mekanik ni..bila nampak yg dtg hntr kereta perempuan...mula la dia nak tekan lebih2...

tenang2kan diri tu dulu yupp... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKAN BAKAR

labulabi said... BALAS

cney kitak antar keta ya.mahal da jak.coba mbak kat kede lain gik.ne tauk nya pat madah pa yg rosak.bah mbak bersabar,mun hot2 x pat keja di polahnya.nya.hehehe

wa kaljis said... BALAS

sabar... sabar.. carik mekanik lain jak.. :)

Amni said... BALAS

Dear maisyara,
jom-jom. Ko ketuk, aku ikut dari belakang je k? =P

Dear pinqib,
tau tak pe! huhu.. nak bagi tak duit sikit? =P

Dear cik tom,
akak amni mintak dia bagi semua barang yang dia tukar tu. tak kira! hoho....

Dear Norris,
sikpat dah nak mbak kat bengkel lain.. nya dah angkut semua enjin ya keluar.. but since big boss padah, ato jak.. makanya, terus diaturin.. huhu

Dear nabilah,
pegi ramai-ramai tu.. hoho.. bengekel sebelum ni asyik cakap kete tu tak de masalh.. tang bengkel cina sekor tu je cakap banyak prob.. haih.....

Dear labu-labi dan kaljis,
dah mbak bengkel lain.. cdak apdah sik da papa.. so kakak mek sik puas ati.. sebelum tok nang bengkel ya ada polah keta mek n kacak upa keta mek bila nya spray dan segala bagai ya... yala kali tok nak ngato gear box mbak ke sia lagik.. skali banyak masalah gik.. haihhh....

Juelina Stanie (AJ) said... BALAS

wah mahal nya
pa jak rosak?
mun gearbox nanga keta

Ninie Nordin said... BALAS

wooo. macam sik logik jak. pa2 pun bawak bertendang. eh. bertenang. ehehehe. ilek2 ok. (:

Cik Akma said... BALAS

mhl gle. da survey dgn kedai yg len? hu~

Newer Post Older Post Home