Monday, October 25, 2010

Kenapa Tah Jadi Kontroversi??


Okey, selepas insiden INI, Kamu telefon aku. Aku dah tenang. Terima kasih kamu, terima kasih kawan-kawan.

Kebelakangan ni dah macam kontroversi plak. Ada ramai gak yang nak tau aku ni single ke, double ke triple? Baru jap tadi staf yang tak berapa nak baru, dan tak berapa nak rapat ngan aku tanya ngan aku gak. Aku pon cam blur. Kenapakah ini terjadi? erk.. Skema giler ayat! Pannggggggggggggg!

Kenapa nak tau ni? Adakah aku macam orang yang single tak sedar diri bila bercerita kat sini? Ke aku macam anak 3? Okey! Anak-anak sensitif, okey? Aku belum ada anak lagi. Insha allah. Doakan yang baik-baik tau!

Kenapakah kamu? Kenapakah ayat saya pelik semacam? Sekejap aku, sekejap saya. Oh! Hari ni aku tak betul!!Adakah ini kerana aku telah kehilangan lebih I.3K untuk kereta aku? Atau penangan kawan baik aku nak kawen makanya aku tak de tempat untuk aku mengumpat kecuali kamu dan Ztie? Okey, bab mengumpat, belajar dari kamu. ehee... Larikkkkkkkkkkkk.... Fitnah ni!


pssstttt... tak yah la tanya lagi key? Boleh baca entri saya dari awal untuk tau. Erk! Larat ke nak baca? *wink* Trimas!!


Kura-kura dalam perahu,
pura-pura tak tahu

Sudah gaharu cendana pula,
sudah tahu tanya pula..







kenapa,


8 kata-kata jiwang:

labulabi said... BALAS

la..kitak kan dah kawen.mula2 dolok kompius juak.tapi bila kuar bab mak mentua,pa gik owh.komen2 kitak yang lepas ya,bab muntah2 ya.wakakaka.banyak gik la bukti yg menyatakan kitak ya dah kawen.tambah gik cerita berepisod kitak ya.abang ngan adik.di tepi pintu ka.lebih kurang la.hehehe,betul x.da hadiah x?

Ibu Iman said... BALAS

kmk rs ktk angol ya.. sbb dh kena pow 1.3k ya.. ilek2... jwb soklan 1 persatu... mun mok agik pro, jwb jak NO KOMEN

d_tieah said... BALAS

Haha..
Uik, ktk kena tag..

Cik Akma said... BALAS

mood swinggg ;)

Ninie Nordin said... BALAS

sis. pa kata ktk pau balit cina ya. kmk asa sik puas ati ndah. yerr. kmk ndah sik puas ati. grrrr.

ztie said... BALAS

uisk... Kmk bukan teman ngumpat kan? Eekekeke mati d dgr bang derio lak. Hahaha.. Sabar deng ow. Mun kwn baek tak kwn... Lak kmk kawen juak. Ktk mok pg sik?
Sama dh kita ngereco

bspotgurl said... BALAS

ermm, tak kisah awak dah jasi single ke, double ke or tripple ke.. tyang pastinya - kita masih kawan..kan? senyum selalu babe!

PinQib said... BALAS

hehe.. cepat23 la kawen nak elak benda camni. OK

Newer Post Older Post Home