Thursday, October 21, 2010

Dah Jadi Artis Kat Sana?


Kamu, hari Isnin hari tu, keluar dengan Kak Esuary. Memang dah plan. Ada misi. Dah bagitau kamu kan? tapi kamu soh hold dulu. Wahaha… sangat tak sabar sebenarnya. Bertambah tak sabar bila keypad hp sony aku tu buat hal. Tapi masa SMS ngan Ztie masa nak g Lunch tu okey pulak dia. Oh!

Ingatkan nak ajak lunch sama memandangkan tak jumpa lagi sejak kat Kuching. Tapi tak jadi sebab Ztie bitau dia ada hal biasanya masa lunch.


Masa lunch kat Dayang Food Corner dengan Kak Easuary, terjumpa dengan Mr. Atiqah,

Mr. Atiqah : Dengar-dengar Mirul dah jadi artis kat sana…

Aku : Eh? Tak de lah… (cakap sambil tersenyum) Tau dari mana?

Mr. Atiqah : Ada kawan study sama ngan dia… Dia bitau Mirul dah makin pandai bergaya…

Aku : (gelak besar) Tak de pon. Sama je…

Mr. Atiqah : Tak lama lagi jadi artis tu….

Aku : Hehe….


Lepas lunch terus ke Wisma Seberkas dengan misi kami. Wallaa… Masa tu jam baru menunjukkan jam 11.30 masa kami sampai. Terus ke destinasi. Tak toleh lagi kiri dan kanan. Hehe…

Kamu mesti dah dapat agak aku nak bitau apa kan? Hehe… Balik tu, aku bawak ni. Hee..

Sampai rumah, terus call kamu bagitau dah dapat. Kamu soh bagi gambar. Suka-suka! Kamu pon cakap cantik. Aku soh kamu beli yang sama. Tapi kamu cakap nak iPhone. Haizzz… Kecewa! Aku nak jugak pujuk kamu sampai kamu nak yang sama ngan aku. Ekeke… Keji sungguh!


psssttt... tak bley nak upload gambar. Hoho...




Misi dan visi,

19 kata-kata jiwang:

bspotgurl said... BALAS

wah, glamourlah dia jadi artist :)
anyway, blog mmg ade problem tak bole nak upload picture

ztie said... BALAS

bila ktk nk upload gmbr? Mun ptg marek mmg sikpat. After 5 coz maintenance bhgn uploading picture jerr

d_tieah said... BALAS

Haha..
Pksa tgk sndrik..
Nokia E72..
Yalah owh, xpat nak upload..

BSI-BSR-VIVIAN said... BALAS

brapa rega? jeles nyawa ku tok aih..hahaha

ainz said... BALAS

hrni nk uplod gmbar,hrni gak blogger maintanance,kan...cian dia..xpe2..esok uplod,k.. :)

FyZa said... BALAS

wah besla klu dah jd artis..glemer 2..hehe..

Ninie Nordin said... BALAS

aih. jeles gk mek tok. aihhhh. kmk mok juak! sik alah2. HAHAHAHA. suroh bang mirul pake BB. lebih kurang jak kedak e72. sama rupa. ekekeke.

nabilah_2908 said... BALAS

cun nya fon kamu.... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
FAKE IDENTITY

Amni said... BALAS

Dear bspotgul,
bukan artis la dear.. hehe... tu la apsal.. blogspot kan cakap dua jam petang semalam je.. hehe...

dear ztie,
saya sudah jawab guna hp kan? =P

dear d-tieh,
hehe... tengok jangan sik tengok..=P

Dear sis v,
kelak mek padah ngan kitak kat phone key.. hehe....

Dear ainz,
esok nak upload benda lain lak..=p

Dear fyza,
sakit jantung dear kalau dia jadi artis.. ngeee....

Dear ninie,
function bb sik best cam e72.. dah ya mahal gilak gik dari e72 dear.. bagus gik e72 kan? =p nya sik suka benda milus gilak tok.. susah mok type ta nya.. hehe

Dear nabilah,
hehe... jum beli..=p

Faizal n Fashitah said... BALAS

Wahhh...sik lamak gik jadi artis la ya.. kedak kamek juak ba yerRRRr hehehehe...

vidadarisakura said... BALAS

:)

little black dress said... BALAS

wow..jd artis sudah..hoho

Juelina Stanie (AJ) said... BALAS

wah bakal jd artis hehehe
best2
suke phone ya juak ^^

fLo said... BALAS

yerdeh~~ hp br..heheheh..

artis??let me know mun mirul jd artis lak..hehehe..=p

gadisBunga said... BALAS

aiseymen...bakal populer...maka amni kene byk bersabar! huhuhu

Amni said... BALAS

Dear F & F,
hahaha.. yalah ho... sama ngan kitak nya... tapi nya sik cukup glamor macam kitak.. hehe...

Dear vidadarisakura,
kenapa yek? hehe

Dear piqa,
tak jadi artis lagi la dear.. hehe

Dear juelina,
hoho.. sik best aie.. huhu.....

Dear flo,
jangan la jadi artis ooo... susah ya nak jaga.. huhu....

Dear gb,
tu la pasal... haiya... bakal popular tu tak tau la.. hehe

Tomato Gurl's Life said... BALAS

cunnya hp..mmg xdpt nak upload pic sbb ade prob sblum ni..

tia said... BALAS

teringin nk jmpe mrs amni dgn mr amirul nehh!
shweeet!
:))
klu ade wat show bg tauu taw!

Amni said... BALAS

Dear Cik Tom,
tu la pasal! hoho...

Dear tia,
hehe... dok mana? mirul tu sellau je ada show.. ngee...

Newer Post Older Post Home