Tuesday, October 5, 2010

Jenny And The Melody!


Kamu dah update blog Muzik, Kau & Hidupku~~. Wallaweyh.. Teruja aku. Aku tahu kamu bukan suka menulis. Update la selalu kamu. Ada gambar kamu dan band kat dalam blog kamu. Saya nak curi boleh? Ngeeee…. Nak letak kat blog ni jugak.. Lalala… Curi tau!

credit to Mr.Amirul

Ahad ni kamu ada show kat Times Square. Malam tadi training sampai pukul 2 pagi. Hum.. tak suka sebenarnya bila kamu letih. Bila kamu letih, mesti kamu hilang mood. Lepas tu? Aku merajuk. Haizzzzz….. Jangan merajuk na amni.


Hari tu, SMS ngan kamu.

Aku : Abang tolong kamek… Apa patut kamek buat, mun kamek tersa jauh ati sebab Abang macam sik duli ngan kmk? (Abang tolong saya. Apa patut saya buat kalau saya terasa jauh hati sebab Abang macam tak peduli ngan saya?)


Kamu : Ya salah abang. Maafkan Abang… (Yang tu salah abang. Maafkan Abang)


Aku : Abang aja la kamek. Apa patut kamek polah supaya mek sik rasa terasing.. Banyak bah mek perlu belajar. Mun abang sik ajar kamek, giney kamek nak kuat, sik pikey bukan-bukan… (Abang ajar la saya. Apa patut saya buat supaya saya tak terasa terasing. Banyak yang saya perlu belajar. Kalau abang tak ajar, macam mana saya nak kuat, tak fikir bukan-bukan..)


Kamu : Pikey jak abang bertungkus lumus carik untuk untuk anak kita okey? (Fikir je abang bertungkus lumus cari duit untuk anak kita okey?)


Aku : Betul-betul ka saja mok sedapkan ati urang? (betul-betul ke saje nak sedapkan hati orang?)


Kamu : Betul-betul la sayang….


Bila aku fikir balik, memang aku tergelak. Tolonggggg… Kamu buat aku betul-betul lega. Tak de marah-marah. Sekurang-kurangnya sekarang aku lebih tenang. Dah boleh dok sini sorang-sorang. Tak banyak fikir dah macam sebelum ni. Skang ni lebih close. Dah jadi macam dulu-dulu. Kamu dah banayk bercerita macam dulu.Thanks Abang….



Psss….. sayang kamu.



Senang,


33 kata-kata jiwang:

BSI said... BALAS

yerr..sweet betol!! fahami dirinya.mun ktk faham cara hdp nya.insyaAllah sikda lagi kerisauan dalam hati.

Sesumpah said... BALAS

huaaa sweet!



cun gila gambar band!

ztie said... BALAS

Kamu : Pikey jak abang bertungkus lumus carik untuk untuk anak kita okey? (Fikir je abang bertungkus lumus cari duit untuk anak kita okey?)

<---- apakah kekurangan anda di sini ? ekekekek

ainz said... BALAS

amni..dlm gambar tu,dia yg mane satu..xbleh nak cam la..xkan yang berambut panjang tu kot..hik3.. ;p

Faizal n Fashitah said... BALAS

Wow! ada band eh. Nok ompuan ya mesti vokalist nak? Hmmm kacak grrr.. yerRr ekeke..

Amni said... BALAS

Dear Sis V,
aok.. ya lah.. bukan mudah sebenarnya.. umph!

Dear sesumpah,
saya suka jugak! saya curi ni.. ekeke...

Dear ztie,
ooo... nak sabotaj ka? hahahahha.... gago! Happy Birthday dear...=)

Dear ainz,
heee.... teka lah... semua pon macam rambut panjang,., ekekek.. yang nampak paling muda laa... hihi...

Dear f & F,
perasan sik da 2 opuan sia? heheehe... kacak ooo.... sengaja kitak nak menjeleskan kmk nak? ekeke...

ztie said... BALAS

EH..JAP2. GMBR BAND SIDAK KA ?

Amni said... BALAS

Dear ztie,
Ya allah.. ya nang sik perasan la.. hahahahhahahah...

ztie said... BALAS

aok.. nang sik perasan. kotan ngegeh mek nak ngatik ktk tek. ekeke... bok terperasan kmk bila maca komen ktk balit... tettt.. dan kmk membesarkan gambar ya bok mek nampak muka org padah sik mok makan ikan malam ya tapi nganyang ikan juak. ekekek cek ur email :P

Tomato Gurl's Life said... BALAS

sweetnya baca perbualan tue..touching2...tue gambar band amni ker??wah hebat!!

nabilah_2908 said... BALAS

sweet sesngt la kamu berdua ni...ha..skrg masing2 saling update blog...bagus la tu... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BELASUNGKAWA BUAT MAK UDA

d_tieah said... BALAS

Yerdeh..
Nang jiwang..
Haha..

Amni said... BALAS

Dear Tomato gurl,
bukan band amni.. band "kamu".. hehe...

Dear nabilah,
hehe... orang confuse tengok kitorang.. saya amni.. dia plak pakai nam Mr.Amni.. ekeekekek...

Dear d_tieh,
ya la nama blog jiwang nak? kekeke...

tiafazunia said... BALAS

amniiiiiiiiiii!
shwettt gyler msg tuhh!
:))

nas said... BALAS

perhhh..gambar ala2 70an...tapi nampak cm baru jerk..ehehhe

nurkaloi said... BALAS

uwhh
memang jiwang
so sweett...

P/s:: nape tak pat komen blog kite yerkk??? mrsamirul @ amni tlg bgtwu kite yer...

fara said... BALAS

wah sweetnyeee~
yg mane satu 'kamu' ni??

:)

Amni said... BALAS

Dear tia,
ekekek... saya mampu tersenyum...=P

Dear nas,
memang la gambar baru.. lepas edit tu.. hehe...

Dear nurkaloi,
haha... jiwang itu mesti...=P t saya bitau kat blog eh!

Dear farah,
dia yang mana? he.. cube teka.. dia yang paling muda.. hehe..

CiK NaThRaH said... BALAS

alaa...aku tak tau macam mana nak buat format comment macam ko lah..ajar? hehehe

Miss ... said... BALAS

phewitttt yg mana satu dia?? gambo tu mcm gambo zaman dedolu hehe

nurkaloi said... BALAS

ooraaitt,,,
thanx sbb bgtwu...

Amni said... BALAS

dear nathrah,
okey set! t aku roger ko.. hehe...

Dear miss,
mesti la dia edit yang! hehe... t aku letak gambar dia yang clear la.. hehe...

Dear nurkaloi,
no problemo..=)

erolnukman said... BALAS

da ompuan..ehem2..hehehe! nya vokalis ka? kimsalam ng nyaa...kekeke!

PinQib said... BALAS

wahhh da ada anak ka?? hee.. learning together is de bes




Jum Singgah yer
Latest entry di:

Anak kucing comel takda bapak
Tuorial tambah koleksi fonts
Maksud sebenar iklan raya Tv3

labulabi said... BALAS

cak gambar eh.rasa time retro jak.zaman pop yeyeh.hehehe.baguslah camya.hidup jauh nang banyak cobaan.dekat lagik la banyak dugaan.wiiiiii.

Amni said... BALAS

dear cikgu,
aok.. ada opuan.. sorang vokalis, sorang main piano sa nya.. nak depan ya bini salah seorang member sidak ya.. cun ooo...! Fuh! Hee...

dear pinqib,
anak kucing..=P

dear labulabi,
kmk suka juak gambar ya.. hehe.... yalah.. doa yang bagus2 ooo... tq..=)

nurkaloi said... BALAS

hai amni
thanx for ur info
i got it

alinac lover said... BALAS

:) JGN LA RASA TERASING...

HEPI2 AJA YA ~

white rose said... BALAS

pergh...
mula la ko terbang secara tibe2 kan...

hahaha...

Yanie J said... BALAS

nice pic lah kat ats tu ;)
-yanie cr shoutmix/cbox tade..hihi.ke xprasan. sorry ye.

Mr. Amni said... BALAS

band aku memang retro konsepnya...70's...sayang..nape la letak msg tuh...(muka merah padam nih)..hihihi

Amni said... BALAS

Dear Nurkaloi,
no prob..=)

Dear alinac lover,
Erm... terasing sebab memang diasingkan kot.. hehe...

Dear w-r,
adala sket kak.. ekeke...=P

Dear yanie,
memang tak de dear.. hehe...

Dear Mr.Amni,
suka nak sebenarnya b? =P

masnurain said... BALAS

wahh...
bahgia nyer die..
;')
harap hubungn yg terjalin nie akan sampai ke akhr hayat..
;)

Newer Post Older Post Home