Thursday, October 7, 2010

Mereka Kawan Baik~


Kamu, hari ni Bithday Wawa. Semalam Bithday Ztie. Esok plak Birthday Nini. Hari Isnin hari tu Baby Boy Adik lahir. Wallaaa… Perasan tak? Aku baru perasa, aku senang ngam ngan orang Bulan 10.

Wawa Best friend dari tadika. Dia sempoi je orangnya. Suka Chinese Guy. Sesuai la tu sebab dia pon macam Cina. Dari sekolah lagi, pertam kali dia jatuh hati pon ngan cina. Bryan. Siapa sekolah kat SMK Datu’ kat Miri, mesti kenal Bryan, SPM 2002. Hee…

Skang dia couple ngan Chinese jugak. Dah dekat 5 tahun. Macam tak percaya je budak tu boleh couple lama macam gitu. Kelvin nama dia. Pernah putus beberapa kali, tapi Wawa cakap dia dia memang sangat selesa dengan Kelvin. Nampak Kelvin tu sangat baik.

Banyak-banyak member yang rapat, Wawa yang paling suka aku ngan Kamu. Setiap kali ada masalah, aku tak cerita pon dia tau aku ngan kamu ada masalah. Dan bila ngan dia, aku yakin pilihan aku selama ni betul. Susah macam mana sekalipon, dia selalu buat aku rasa confident.

Selain Wawa, aku rapat ngan Nono. Kalau aku, Wawa dan Nono, berkumpul, alamatnya tak perasan la masa berlalu. Sampai kamu call, kamu SMS soh balik pon aku tak sedar. Ngeee…..

Hee.. rindu ngan wawa. Hari ni SMS sehari suntuk ngan dia. Minggu depan nak balik. Tak sabar nak jumpa Wawa. Lama tul tak jumpa rasanya. Padahal sebelum Raya hari tu jumpa je kan? Hee…

Juga tak sabar nak jumpa Nini. Nini sangat sporting. Rapat sejak sekolah menengah. Walau pon jarang jumpa, tapi selalu contact. Nini pon suka aku ngan kamu. Dia memang tak kisah. Nak jumpa Nini jugak balik Kuching.

Dan ztie? Ngee… rasanya semua orang yang kenal kitorang kat blog ni tau macam mana kecoh nyer aku ngan ztie kat blog ni. Ada yang ingat aku dah kenal Ztie ni lama. Padahal, baru je lagi.. Hee…


Happy Belated Bithday Ztie,

Happy Birthday Wawa,

Happy Birthday In Advance Nini…

Semua 24 tahun tau.... *wink*


Mereka Best,

19 kata-kata jiwang:

erolnukman said... BALAS

wahhh...layout baru nampak...hehehe!

lalu teringat arwah kawan rapat kmk..huhuhu! nang rapat gilaaa...pesanan last nya bberapa jam sebelum ninggal,nya call,molah lawak,tetak2,tp bila dah nak abis call ya nya bunyi sedih..& nya pesan,"mun nak kau nak kawen,kau kawen jak dolok.sik payah nunggu aku..k.kirim salam dgn semua member2.."
kmk pernah post entri pasal nya..mun rajin sila2 pegi ke link ya..->

http://erolnukman.blogspot.com/2009/10/lukisan-terakhir.html

gadisBunga said... BALAS

layout baru yg lebih jiwang! heheheh

white rose said... BALAS

fuyyoooh...
cat baru...

rasa mcm dok dalam laut je...

BSI said... BALAS

wa..wawa n nini ya blogger ka?

ribena.illina said... BALAS

wah3 layout baruuu. hee~ 24 da ekk.. da tua! hahaha. opssss gurau2 jek .=)

/Dayah//Nurul/ said... BALAS

hepi birthday kwn2 amni :)

umur sy 22 thn. nk kenal ngn awk ea :) lawa layout biru amni, tenang je tgk

ainz said... BALAS

yea...template baru...tema laut2 lagi..hehe...hepi belated besday ztie! hepi besday jugak buat kwn amni; wawa,nini.. :)

Mr Noble said... BALAS

ha'a. baru perasan layout dah lain.
happy birthday buat kawan2 amni :D

~nEeYsA~ said... BALAS

kpada cdak2 yg berkenaan....hepi bday juak!hehehehe..
sum1 special pun bday buln spulh juak..heeee~

♥Ismi Huda♥ said... BALAS

happpppppy besday juak.. ngeh3.. tukar layout sudah.. hihi..

Honeyvsbee said... BALAS

Happy besday fren. .epy2 olweys yep! :)

Faizal n Fashitah said... BALAS

Rami sidak nyambut beddei bulan tok hoh. Apapapun, kacak cat baru blog kitak tok. Nampak tang santai jak yerRr ehek..

Amni said... BALAS

Dear Cikgu erol,
aok, katok mek baca... kmk, wawa ngan nono nang close abis la.. tapi ngan wawa ya special kit sebab nang kawan dari tadika... hehe..

Dear g_b,
hehe.. jiwang itu mesti..=P

Dear w_r,
suka laut, sebab tu tukar design ni.. hehe... letih bertukang semalam.. ekeke...

Dear Sis V,
hoho... bukan.. wawa ya Nur Azuwa, Nini ya nama mena nya Raihan.. hehe..

Dear ribena.illina,
dia pon perasan ek layout baru.. hehe... memang dah tua pon kami semua ni.. ngeee...

Dear dayang nurul,
bithday bulan 10 jugak ke? wahhh... boleh ajdi akwan ni.. hehe...

Dear ainz,
ekeke... suka3! terima kasih bagi pihak mereka...=)

Dear Mr. Noble,
boleh dia baru perasan? lalalalala... Terima kasih...=)

Dear neesa,
iyer.. boleh jadi kawan kmk ya nya.. ekeke... ok, tq..=)

Dear huda,
dia pon perasan layout dah tukar.. hehe... terima kasih...=)

Dear honeyvsbee,
terima kasih bagi pihak mereka..=)

Dear f & f,
aok, nang rami bulan tok.. ada sorang gik kawan mek.. tapi laki... ya kawan baik juak.. hoho... kmk dah risau tuka2 layout tok.. takut urang sik nampak tulisan.. hee.. tapi cam sik da komplen, pkey la tok o... *wink*

Poyaty said... BALAS

wahhh, happy befday utk semua :D

beautiful_rose said... BALAS

seronok kamu punya kawan y baik2 semua...
rumah sudah berwajah baru ya =)

Amni said... BALAS

Dear Poyaty,
hee... terima kasih bagi pihak mereka...=)

Dear b_r,
seronok! hee... perasan jugak eh rumah baru? hee... terima kasih...

ztie said... BALAS

selamat belated bebday kamek! yer.. ok.. terima kasih sebab terima kasih bagi pihak. yerr... ok.. chow

Tomato Gurl's Life said... BALAS

yunk..we r in da same age 24!!happy besday utk semua ye ;)

Amni said... BALAS

Dear ztie,
haha.. NGEGEH!!!

Dear Cik Tom,
macam comel je cik tom.. ingatkan lagi muda.. ngeh3! Suka.. Terima kasih...salah seorang yang kat atas komen Cik tom tu.. hee....

Newer Post Older Post Home