Saturday, October 9, 2010

SENTAP!


Nanti sambung cerita INI okey? Risau ngan kamu yang demam. Semalam balik pagi lagi. Haihhh... Lepas tu emosi aku pon kurang stabil. Kamu cakap over sikit, aku terus SENTAP! Padahal, bukan tak biasa. Selalu boleh je benda-benda tu jadi bahan gurau.


SITUASI SATU

Malam tadi aku telefon kamu sebab tiba-tiba kamu senyap. Tak reply pon SMS aku. Rupanya kamu ngah update blog. Okey!


Kamu : Nak keluar la B..
Aku : Nak g mana?
Kamu : Jumpa Abang Def.
Aku : Dia kat mana?
Kamu : Bukit Bintang. Dia ajak busking...
Aku : Oh! Habis tu esok tak kerja? Tak mengajar?
Kamu : Tak. Terus training ngan Abang Ady.
Aku : Habis tu macam mana nak g umah Abang Ady?
Kamu : Hish! Banyak soal betul!
Aku : (SENTAP)


Selalu aku boleh je usik-usik tanya lagi macm-macam. tapi tah nape malam tadi aku rasa nak nangis. Lepas tu kamu perasan aku kecik hati, kamu pujuk. Okey, dah boleh senyum. *sigh*





SITUASI DUA


Kamu tak update langsung bila kamu jumpa Abang Def. Sekurang-kurangnya bagitau la kan kamu dah sampai Bukit Bintang. Dekat nak pukul 4 pagi, aku terjaga. Aku tengok handphone. Langsung takde SMS dari kamu. Padahal semua SMS dah deliverd. Haihhhh..... Aku try call. Kamu angkat.


Kamu : Hai cinderella....
Aku : Kat mana? (tanye lagi? hahaha... HOBI!)
Kamu : Bukit bintang.
Aku : Dengan sapa?
Kamu : Sorang. Abang Def dah balik.
Aku : oh!


Borak-borak. Sempat lagi kamu nyanyi lagu omputih yang kamu baru siap. Lepas tu kamu cakap nak lepak kat McD carik tempat nak cas handphone. Aku cakap okey. Ingat nak cakap I LOVE U! Hahaha.. Belum sempat aku bagitau, kamu dah letak handphone. SENTAP lagi! Kamu perasan aku merajuk. Kamu pujuk. Tapi aku terlelap. Ngeee....



Kamu, moga cepat sembuh. Makan ubat tau! psssttt... I LOVE U!







Sensitif,

25 kata-kata jiwang:

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said... BALAS

faham2 perasaan tu~ huhuhu.

ainz said... BALAS

merajuk manje tu... ;p

BSI said... BALAS

1st..kmk suka entri pasal kawan lamak kitak.!!.allahyarham ya..even kmk sik komen..kmk baca smua sbb kmk mok tauk gney dan how nya sikda..ktk nang cepat update la..sik terkejar kmk koh..

Amni said... BALAS

Dear SSA,
Hee... sekali sekala tak pe...=P

Dear Ainz,
hahahaha...

Dear Sis V,
kmk cuma update bila kmk kat opis.. mun mek sik kat opis, sik mek update.. tiba2 ujong minggu tok ada urang datang opis, lu mek gago2 juak datang.. boring kat umah.. hee.... ya 1st, ada 2nd ka nak dipadah kitak? =p thanks baca.. kmk update untuk kenangan.. urang baca ya bonus oo.. mun komen, bonus lagik la.. heee...heee....

ztie said... BALAS

sentap!
Tiba2 ritok ada update dan reply komen org!

He...he...

iszieylyanziy said... BALAS

sentap!!! suke sentap,,hehehe,,,sentap manje ye amni,,hehehe

HonEyBuNNy said... BALAS

alhai...comeiinya kamoo sentap....sentap manja neh.....cute sungguh....suwit la korang neh...

Lizzie Yasmin said... BALAS

mmg sentap tue..kne2 mood ala ala nk bermanja...

Nur Azila Ismail said... BALAS

soooo sweet . like :)

Miss ... said... BALAS

isk kate x mo majuk2 dah hahaha

eik`S noName said... BALAS

huhu...majuk manje..ahaks
ermmm cpt2 sembuh..

NICE NEW BLOG appearence

white rose said... BALAS

amni, akak gelarkan ko "RATU MERAJUK"...

tapi ko senang dipujuk loo...
hahahaha...

eleh, nak manja2 gitu ek...

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

i love you??!!
yer..
jeles kmk...

nabilah_2908 said... BALAS

hehehehe..mencari peluang tuk bermanja... :)

niesh™ said... BALAS

nang kita pande marah kan mun org x eply msg, x kol kta, x inform kta nya cne kan. normal kan ya? haha. pk sma sorg jak gya tek. haha

Gadis✿ said... BALAS

hmmm..fhm sgt gan perasaan sentap tu
u r not alone ^^

Amni said... BALAS

Dear Ztie,
sila la sentap lagi.. HARI NI SAYA REPLY KOMEN ORANG LAGI... wakakakakkakak...

Dear isziey,
manja? erk? makan dalam tu.. heee...

Dear ila,
hahaha... suwit itu kamu.. bukan saya.. =P

Dear lizzie,
tau takpe.. memang SENTAP la kan? hee...

Dear azilah,
heee... tunggu dah besar sikit nanti yer sayang? hehe,,,

Dear Miss,
tu la pasal.. tah pape je aku ni.. mood swing... SENTAP weh the next day dia nak practise ngan member band dia.. VOKALIS popuan.. SENTAP! sure tak de masa ngan aku... nak gak merajuk.. hahaha...

Dear esyad,
dah baik pon.. hehe... thanks.. dia pon perasan eh dah berubah wajah rumah ni.. hehe

Dear w_r,
memang RATU MERAJUK kak.. asyik2 nak merajuk kan? haihhh.....

Dear wawa,
hahahahhaha.. p nak di jeles kitak ya? banyak2 urang, kitak jak perasan.. hahahahhaha.....

Dear nabilah,
bukan selaluuuu...=P

Dear niesh,
haihhh... kmk sik kesah koh selalu.. akdang2 jak bila angin sik betol.. suma benda mek mok tauk... hahahhaha..

Dear gadis,
kamu sama jugak? =P

alinac lover said... BALAS

huhu..biasa la..kdg2 mmg gtu.

saya pon..bnde2 biasa pon kdg2 leh sentap.. :)

d_tieah said... BALAS

So sweet kan..
Haha..
Pompuan nang ngegeh nak, sk nak d pujok..
Ngeee.. :)
Seperti aku juga..

Poyaty said... BALAS

hurmmm, mmg la klau x sihat hati cpt sentap. hihihi. ok la bf kamu nk pujuk tu.

Amni said... BALAS

Dear alinac,
hehe... kadang2 je kan?=P

Dear d-tieh,
kmk nang ngegeh.. hahaha...

Dear poyaty,
bf? hehe.. bf pon bf laa...

niesh™ said... BALAS

kmk pun gya juak, ada masa ada pangey gago alu2 ya. da masa nang x gago lalu.

PinQib said... BALAS

macam orang mengandung jer asik sentap ni. heheh


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kehebatan 2010 hanya untuk….

Tomato Gurl's Life said... BALAS

ok la amni sbb bf pujuk kan..lg best ada org nyanyikan lagu tue..sweetnye..huhu

Amni said... BALAS

Dear niesh,
mena ta kitak dear.. hehe...

Dear pinqib,
hahahha.. ade plak ko ni dik! =P

Dear cik tom,
heee... dah lama dia tak nyanyi... hee

Newer Post Older Post Home