Sunday, October 10, 2010

Jumpa Di Times Square Hari Ni~


Kamu ada show kat Times Square hari ni pukul 2 petang..

Malam tadi practise sampai pukul berapa kamu? Bangun pagi, langsung tak de SMS ataupon Miscalled.

Pukul 10.30 pagi kamu telefon. Tiba-tiba dengar suara popuan bising-bising nak letak baju kat dalam beg kamu. Aku senyap je. Terus kamu dapat detect aku rasa lain. Kamu cakap aku jealous. Bukan jealous. Tak tau perasaan dia macam mana. Humm..

Bak kata Wawa,
"Kadang-kadang kita sebenarnya tak de la jealous sangat. Tapi bila dia tak cakap betul-betul dan mendahulukan orang lain berbanding kita, tu yang buat kita rasa sedih. Jealous tu cam tak betul je nak describe perasaan tu..."


psssttt... Thanks Abang! Good Luck and Do Ur Very Best! Cepat-cepat sembuh ooooo... Amin!




Sensitif,


19 kata-kata jiwang:

Ninie Nordin said... BALAS

aok eh. ya la. sik semestinya kta jeles nak. susah nak describe jak. kedirik phm gney la.

psst. kak v dah sampekan pesanan tak. kmk dh tukar setting komen mek. pake pop up window nak? ekekeke.

white rose said... BALAS

SABAR ya amni...
dugaan tu...

jangan sedey2...
g cepat makan eskrem...

Amni said... BALAS

Dear Nini,
ya lah oo... huhu... dah mek g blog tak.. trimas! Hee

Dear w-r,
yup! dugaan betul! hoho.. saja je kan akak ni kenakan aku.. skrem tak de kak.. nak akak belanja boleh? hoho..

FyZa said... BALAS

erm btul 2..kita sebagai isteri kdg2 jd cpt t'sentap..haihh..-_-"

dUrRaNi said... BALAS

mena2....perasaan ya bukan jeles.... lebih ke kecik ati...sa xdihargai jak tyme yaa...huhu...xska rsa gya...

niesh™ said... BALAS

setuju bnar n durrani ya. haha. asa x d hargai bha kita kan. kita pun mk tauk bha d plah cdak, xpyh detail bha, skurang2 nya pdh. klak dga dr org len, xnyaman asa hati bha.

PinQib said... BALAS

perempuan memang jenis jeles. xpa. dah nama pompuan.

pss. sapa sore pompuan dalam tepon??
~~~
\\Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kehebatan 2010 hanya untuk….

Tomato Gurl's Life said... BALAS

memang dugaan..lgpun kalau cemburukan tanda sayang..

Juelina Stanie (AJ) said... BALAS

yah ku tauk pa rs ya
maok pdh jealous sik juak
maok pdh nya cam sik hargai kita pun da juak
tp pa ley buat
nang prsn ya automatic kan
ssh juak jd pompuan tok hehehe

Miss ... said... BALAS

isk isk iskkk..jgn terlalu byk pk nanti benda yg tak de pape jd beso :)

~nEeYsA~ said... BALAS

sokong2...bukn jeles ya..nya kedk asa x best jk hoo..asa len..aishh..mun nya d tmpt kta,nya tauk juak ya..hee~

Faizal n Fashitah said... BALAS

Ya namanya dugaan suami isteri. Mok saba n tabah hadapi dugaan semua tok :D

ribena.illina said... BALAS

dah lame perasaan jeles tu dalam diri sebagai GF. oh kenapa? lalalalaa~

Mr Noble said... BALAS

sebab tu la baik call time line clear, nnti takut ada yg tersentap :)

chik star said... BALAS

hi amni.
lebih baik ade perasaan jeles.
dari tak ade kan.?:P

Amni said... BALAS

Dear fyza,
hoho.. tak leh nak elak! Bukan kita nak pon kan? Erm...

Dear durrani,
ekekeke... janagn ekcik ati.. besarkan ati ooo...

Dear niesh,
tak duak durrani meluah perasaan ka? ekekek..,.... nya cerita dengan kmk... tapi suka jak mok sentap2... hahah...

Dear pinqib,
saya tak kot cik pinqib.. ngeee...

Dear jue,
haa.. mena padah ko ya.. hehe... tapi mun kenak layan, best bah.. hahahahah.....

Dear Miss,
betul cakap ko.. bukan de pape pon sebenarnya tu... lagipon memang kenal dah popuan2 tu.. hee... GEDIKS kan aku? =P

Dear neeysa,
sama jak mek duak tok koh.. hehehe...

Dear f & f,
serius juak kitak? =P bukan selalu ooo...

Dear ribena,
normal kot.. hehe...

Dear Mr. Noble,
ooooo... mengajar ek? hehe.. PANDAI!

Dear chik star,
yerr... jeles sebab sayang kan.. heee....

masnurain said... BALAS

kene pk positif taw yunk!!
;)

masnurain said... BALAS

kene pk positif taw yunk!!
;)

Amni said... BALAS

Masnurain,
thanks dear..=)

Newer Post Older Post Home