Saturday, November 6, 2010

Band Punya Pasal!


Terasa bila bangun tido, takde call, tak de SMS dari kamu. Haihhh... Bila dapat contact kamu balik ni? Ni kes Khamis petang hp kamu hilang. Baru dua hari aku dah rasa sunyi je rumah aku. Selalu ada je bunyi upin ipin bising soh baca SMS. Tak pon suara kamu nyanyi lagu Cant Smile Without U tanda kamu calling. Waaaaa....



Last cakap guna hp kamu tu, Rabu Malam. Kamu call aku.

Aku : Kat siney abang? (Abang kat ne?)

Kamu : Otw nak balit ASWARA dari Bukit Bintang...

Aku : Jalan kaki?

Kamu: Yup!

Aku : Aieee.... Jauh yaa... (Jauh tu...)

Kamu : Mok kurus... Dalam band, abang sorang jak chubby... (Nak kurus.. Dalam band Abang sorang je chubby...)

Aku : Bukan lah... Sidak ya kerin gilak... (Bukan lah... Dorang tu yang kering(kurus) sangat...)

Kamu : Mok kering juak macam BB.... (Nak kering jugak macam bb)

Aku : Oh! Jadi lamak-lamak tok abang padah kamek kering la? (Oh! Jadi selama ni Abang cakap saya ni kering la yerk?)

Kamu : Kering juak laaa..... (Kering jugak laaa....)



Apa banggggggggggggggggggggggggggggggggg?????????? Cakap tak agak-agak!!!!!!!



psssttt... Maksud nya aku kena naikkan berat badan aku la kan? Huhuhuhuhuhuhu.....






IMU,

23 kata-kata jiwang:

ainz said... BALAS

Amni dah ok..mr amni je yg perlu exercise..hehehe..

Juel said... BALAS

hahaha boh amni
stay jak cam ya
kelak ko dah brisi and nya makin kacak
susah hahaha

dUrRaNi said... BALAS

hahahaha...kiuut....
ya nang xda tapis2 gik...

chaiyok! chaiyok! menggemokkn bdn...hehe

nabilah_2908 said... BALAS

kesian Amni..rasa kosong jer kan...?

so...mcm mana dgn kes fon tu..Mr Amni perlu beli fon baru la yer..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
SELAMAT PENGANTIN BARU

Syida Shukor said... BALAS

i pulak nak kurus . dah chubby sangat T____T

Miss ... said... BALAS

sile naikkan berat hahaha

ztie said... BALAS

kurus wak ikit

BSI-BSR-VIVIAN said... BALAS

kmk pun kurus..huhu

nak ow jt?

fLo said... BALAS

kmk kering juak...dh rmbt pendek tok makin nmpk kedak papan..hahaha..tedah..
harus la gemok tok..hehehe..=p

Umie Nadhirah said... BALAS

kurang berat badan kita tok eh.haha

Ninie Nordin said... BALAS

haruslah ktk berisik sikit. sikit jak la. ekekeke. kmk tok haruslah kurus sikit. pun sikit jak la. aihhh. sik pa. slmat menggemokkan badan sis. hahahaha. ;DD

chentaMAYA said... BALAS

yeza! sile naekkan! hee~

Pencacai Alim said... BALAS

teruskan..teruskan..

gadisBunga said... BALAS

hahaha! dia puji tuuu... :p

ct kamila said... BALAS

ai nak kurus mcm u..heee

:P

Sharinginfoz said... BALAS

nak kering ya

erolnukman said... BALAS

kira ok lah ya...hehehe! sama lah kita oi...

Poyaty said... BALAS

oh amni. marilah kita bertukar body. hahaha. saya mahu kurus skek. tp xnk kering. hahaha

Ibu Iman said... BALAS

pregnant gik mst ktk chubby... hehehehe.... confirm ;)

♡ Sutera Kasih ♡ said... BALAS

laaa..cik amni ni kuyus kaa??hehe tedah lok..mkn kuat kit k :P

Faizal n Fashitah said... BALAS

Makan kambin byk2 huhuhu...

Ellen said... BALAS

salam pagi. kunjungan Ellen ke "A MUST VISIT BLOG". Selamat berhujung Minggu..semoga ceria selalu.

sini saja lah ellen jerit2,,.hhee

Anna Boleyn said... BALAS

hehe :) klu kurus kena gemukkan sikit..klu gemuk kena kuruskan sikit. :)

Newer Post Older Post Home