Friday, November 5, 2010

Teruji Lagi...


Lately aku memang pening sikit. Lepas satu, satu ujian yang datang dengan aku dan kamu. Semalam hp kamu hilang plak. So skang memang aku dan kamu cam blur nak contact macam mana. Poket aku dah kering. Poket kamu pon sama. Gaji aku tak masuk lagi. Gaji kamu? erm...

Hp hilang kena curik. Memang tak kes curik tu. Hari tu bukan men lagi dorang tuduh kamu kan? Skang kecoh plak hp kamu hilang kena curik masa kamu tidur. Memang tak serik-serik kan pencurik tu. Belum hp yang betul-betul mahal. Haihhh... Aku tak risau aku. Aku Risau mak bapak kamu skang ni. Erm...

Thanks Ztie yang banyak tolong aku dan kamu uruskan pasal simcard digi pospaid kamu tu. Kalau tak, memang aku tak tau la nak setel macam mana. Aku kat pedalamn memang tak boleh keluar la minggu ni sebab duit memang tak cukup lew.. Erm... Mudah-mudahan semuanya beransur baik. Amin.

* * * * * * * * * * * * * * *

Terima kasih pengunjung, terima kasih kawan-kawan blogger lama dan baru yang masih setia kat sini. Terima kasih follow. Terima kasih komen. Mintak maaf ada blog mintak aku promote blog dorang, ada yang mintak aku follow dorang dekat button follow tu, ada yang aku tak mampu nak buat lagi.

Bukan aku sombong. Sapa lah aku kan? Blogger baru, follower sikit ada hati nak sombong ke? Huhu! Sangat bukan aku. Kalau jumpa aku kat depan-depan pon, korang tegur aku, memang aku boleh borak panjang lebar dengan korang walaupon aku ni pemalu. Ek? Pemalu ka Ztie?

Mintak maaf sebab aku guna kpm.net, jadi application untuk follow tu kena block. Bukan tu je, facebook dan segala yang berkaitan, semua kena block. Yang aku boleh buat, tinggal komen kat entri korang tanda aku memang jejak blog korang, baca entri korang. Biasanya aku akan balik kat entri korang tu, tengok apalah korang reply ngan komen aku tu. Tu pon follow jugak kan? Tak tau la kalau korang lebih berminat aku just follow blog korang then tak datang balik kan? Memang bukan prinsip aku, i follow u, u follow i.. Kalau aku follow, aku follow betul-betul.. Huhu...

Terima kasih & mintak maaf!



psssttt... blogging skang macam dah jadi tanggungjawab plak.. Huuuu~





Aku dan Kamu,



38 kata-kata jiwang:

BSI-BSR-VIVIAN said... BALAS

tedah lok.kcian mek mirul ya..dugaan ya sis..sabar jak.ya guna ada kwn kedak JT..yerrr...

kmk akn follow mun kmk minat n frequent jengok blog nya.

cik hani said... BALAS

kesian kamu dan dia..huhu.xpe dugaan tuhan,pasti ada hikmah kan??
semoga ok semuaaa... :)

Cyril Dason said... BALAS

Blogger baru yang mampu diketengahkan. :-)

-cyrildason.com

ztie said... BALAS

Cyril.. memang boleh. Cuma nya belum masuk Sarawak blogger ya.. eh..
dah ka amni?

BTW.. no harm. Sekda papa ya bah. Susah time tok kmk gk dapat tolong. Mun kmk sikpat tolong sapa gk nak amik mun dah nama kmk? hahahha... Mun kmk dapat berik signature kmk dgn medun sinun dapat mek soh nya amik kedirik kad ya. kad dah ada.. ktk mok kmk post ka? Nya da extra hp? nadai?

orait.. sekpa..


pemalu?? T_T muka diat... ekekekek.. sikit adalah.. tapi sikdalah juak eh.. eh... medun pemalu gik rasanya. hahahahah =P

p/s memang rasa tanggung jawab... huuuuu...

Faizal n Fashitah said... BALAS

kamek blogging tok dah jadi macam pekerjaan sampingan dah koh yerRRrr ehek..

white rose said... BALAS

laaa...kesiannye korang...
macam2 dugaan la...

dah PJJ...
bersabar ek amni...

Ibu Iman said... BALAS

mcm2 jak dugaan... sabar k..

dUrRaNi said... BALAS

banyakkan bersabar... :)

btw, tak di pedalaman..??? cney?

Miss ... said... BALAS

dugaan..sabo2

Anna Boleyn said... BALAS

huhu alah..kesian nya kat amni dan si dia jugak. camne nak contact tu? tu lah amni..ada certain follower yang just hit button follow tu je tapi tak de plak baca entry. tu sbb kdg2 jadi follower ramai tp visitor kurang. huhu

p/s : ini ada tips sikit-


What is the time people will usually get online? | Tips waktu sesuai untuk publish entry

chentaMAYA said... BALAS

sygnye kan hp ilang?

♥ Nasiha Sakinah ♥ said... BALAS

hope u sabar jela ek..
cian u..

labulabi said... BALAS

sian eh.walaupun 1001 mcm dugaan hidup kenak kita teruskan.kmk pun x brani nak follow org rami2.takut kmk x mampu nak jadi follower.hehehe.kadang terlepas juak entri.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

siannya ilang hp plak..sabar ehh..
kamu kene kuat eh!
b strong sis..
mesti ada jalan penyelesaian tu..ok

tia of revenge said... BALAS

BAH SEDIH KMK!
HEHE.. ENJOY UR LIFR K!
HV A BLAST!!!


p/s: xtauk kmk sini tak keja.. hehe..

Ninie Nordin said... BALAS

da mek baca entri mr mirul ktk. saba jak k. bak kta mak kmk. sik da jodoh ngn tepon ya. erk. semoga ktk terus tabah. (:

Juel said... BALAS

owh tedah
da hikmah d sblk ya yg blaku ya amni

iszieylyanziy said... BALAS

dugaan,,sabar ye amni

AinnalinaRamdzan said... BALAS

tedah nya koh... Make skype jak ktk 2...Hehe. Ktk kat pedalaman ya pa plh? ngaja ka?

syufaa said... BALAS

hihi..blog tmpt luahkan pape yg tak terluah..cm dh jadi habit..tak leh tinggal..

Ullyana zaidy said... BALAS

:) amni...la..cian awk...xpe2..dgaan tuh...xpat nk contact....

btol2..kalo follow,follow btol2 :)

zOeY zAu YaH said... BALAS

ciannyer..carik la pencurik tu sampai dpt..ska2 jek amek yg org.
fon sayer pon problem..sob..sob..T_T
poket pon kring huhu

Tomato Gurl's Life said... BALAS

sabar ye mirul n amni..
pencuri ni xkira pe..
semua menda dia bedal..

psl yg follow tue hak masing2..
xleh nak paksa..
tp bg ciktom baik yg selalu sggh n jenguk entry kita..
drpd yg jenguk utk follow sekali je..
pastu menyepi
which one u prefer??

HonEyBuNNy said... BALAS

sabar tau....moga pencuri tu dapat balasan...mencik sgt org yg suka mencuri neh......aiya..

Umi said... BALAS

sian ye dia, susah nak contact si dia.. sabar ye... dugaannnn..........

Amirrah Zawani said... BALAS

sabar yea.. dugaan tu hp hilang..

terima kasih juga selalu lawat n comment entry saya.. appreciate sgt :D

Azuan said... BALAS

suka orang datang..baca ..dan komen hoho

dya adriza said... BALAS

Dear.. u cikgu ke? i just teachers training je. memang kalau guna kpm.net, apa pun semua kena block. sgt leceh.

btw, i setuju dgn u. dulu, ms mula2 buat blog, kira addict sgt la sampai i follow u follow back. tp, sekarang i jadi takut nak buat mcm tu sebab blog yg i da follow sebelum ni pun cm x singgah je. kesian kan..

so, teruskan dgn prinsip u k..

si biskut said... BALAS

aku pon tercari-cari

farhah adeli said... BALAS

suka baca awak tulis bahasa sarawak. sebab datang sini selalu. =)

Ard (Yaddo) said... BALAS

moge happy dengan die. :D

Tomato Gurl's Life said... BALAS

dulu amni pernah tanya kan psl buat scroll box dlm n3..ciktom dah buat dah..

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/11/tutorial-masukkan-coding-dalam-entry.html

.sweet-ants. said... BALAS

owh kasihannya kamu..
sabar je laa
ehem bout the follow2 its ok
dah masuk n komen tu dah kire bagus.

fatynlicious said... BALAS

kamu di tag. sila singgah blog saya untuk copy ya..

eh btw, saya rasa saya ada komen entri ini dulu. tapi entah.
'
mungkin tenet kacaw jadi komen itu tidak di hantar

Ellen said... BALAS

salam pagi, lawatan ellen ke "A MUST VISIT BLOG"...apa kbr hari ni?

tak jumpa shout mix..atau memang tak der..hehe..

Amni said... BALAS

Dear Sis V,
yalah oo.. follow mun dah salu ke sia.. mun sik salu ke sia, sian jak mun kita follow semata2 nak soh urang ya follow balit.. huhu...

Dear Cik Hani,
amin... mudha-mudahan...

Dear cyril,
hehe.. tq..

Dear Ztie,
hahahahahahaha.. lak mek soh nya tiru.. =P mala nysusah kitak jak mek t.. ada2 jak la.. haiya.... medun nang pemalu sikit.. tapi deopan kta jak oii... belakang kita, sik kita tauk eh.. hahahahhaha.....

Dear bang ido,
mun dapat incomen, ya nang dah boleh jadi kerja sampingan.. macam kamek tok, hum... sik kedak kitak la.. traffik pun slow jak.. huhu...

Dear w-r,
thanks kakakk... sabar betul2 dah ni.. huhu,....

Dear kak mira,
yalah.. macam2 jak dugaan.. huhu...

dear durrani,
kmk kat song, kapit dear...

Dear Miss,
tu la.. tapi dugaan aku ni sikit je dear berbanding ngan ko kan.. hummm

Dear anna,
thanks dear.. dah baca tips tu.. hehehe.... sangat berguna... tapi nuffnang tak letak lagi ni...=P

Dear chentamaya,
sangat senyap.. haha...

Dear nasiha,
thanks dear... sabar ni...=)

♡ Sutera Kasih ♡ said... BALAS

owhh..baruk mek fhm..Kamu ya belaja jaoh duhal..ktk pun jauh..kesiannya ktk duakk..dh HP ilang, giney gaya nk becontact ya huhu..

♡ Sutera Kasih ♡ said... BALAS

masa kmk awal2 blogging,pernah juak tekenak tempias mcm singgah kt blog org then madah 'i follow u, follow me juakk'..bila mek pk balit, adaka maksa urg hhuhu..then lps ya kmk sik molah kedak ya gik dh..hehe kmk akan follow blog urg yg ikhlas b'kwn & blognya best :]

Newer Post Older Post Home