Saturday, November 6, 2010

Cantik-cantik. Lai-lai~

Mood lari-lari. Aku soh dia stay, dia tak nak. Dia nak merajuk ngan kamu. Entah kenapa. Sebelah hati percaya, sebelah hati rasa sangsi. Aku harap aku boleh lenyapkan rasa macam ni. Bila jauh, macam ni lah. Yang penting, hati mau yakin. Aku serahkan semuanya pada Dia. Dalam hati siapa tau gelora hati kan? Kalau kamu sekadar gerek, aku tak kisah. Tapi kamu bukan gerek aku. Kamu lebih dari gerek. Dah baca kat sini kan?

Kamu, Minggu ni de 3 award dapat. Bagi aku yang sakai ni yang jarang dapat award ni, banyak la tu kan? Ngeee....Hehe.. Ztie da bagi 2 award.. Cik Sue bagi satu. Comel... Meh tengok-tengok...






comel ea blog aku? hehe... perasan jap! suka-suka...


* * * * * * * * * * *

Dari Ztie,

thanks dear.. hehe....


* * * * * * * * * *

Aku nak bagi ni kat member baru kat blog ni, Ainnalina. Dia sebenarnya dah start blogging ni since April. Comel je orang nya. Study kat UIA ni. Meh ramai-ramai serbu, meriahkan lagi blog dia... Urang sawak ya oiiii... Jum aieee.... Rami-rami kita ngagak blog nyaa.... Hehe....



pssstttt...Aina, kamek sik pandey nak promote aiee.. Dolok masa belajar sik sempat nak belajar jadi promoter. Hehe... Btw, kamek dah kah kitak kat blog list "Kay0-kayo Blog Miak Sawak" Yaa.... Lalalala....








IMY SM,


9 kata-kata jiwang:

ztie said... BALAS

hai.. kmk bok 1st tyme lalu sitok.... kacak blog ktk ow...

AinnalinaRamdzan said... BALAS

Yeah! Terharu mek Amni. Rasa nak nangis da tk aih.... Hehe... Ktk mlh kmk semangat mk study n blogging tk... Hehe... Makceh2

Yer, mena Ztie bruk pnah lalu sitok ka... Kehkehkeh

Miss ... said... BALAS

jeles2 blog aku x mo promote ke?? wakaka gurau hehe

iszieylyanziy said... BALAS

comel blog ni???bru tukar kn

Tomato Gurl's Life said... BALAS

cik tom nk bg gak award kt amni tp tgk award n tag yg dl xde buat..so ingtkan xsuka..huhu

BSI-BSR-VIVIAN said... BALAS

slmt dtg ke dunia blogging.yer kpd ainna..anak dara den ya nak?

nurasewel said... BALAS

nang kiut pun blog tok..cute and sweet..kmk dh abis baca dh smua entry kat ctok,nang jiwang la,ngeh3..

Anna Boleyn said... BALAS

hehe lepas ni ley collect awarld lagi. :)

AinnalinaRamdzan said... BALAS

Saya budak baru beblogging, kalau sudi mehla jemput ke blog sy x seberapa....hehe

Amni, award ne cgek dberik ktk dgn kmk? kmk nak nempek kat blog, excited tk aie (nmpk ad bruk penah dpt award hoh)

Newer Post Older Post Home