Sunday, November 7, 2010

Panggilan Misteri Awal Pagi...

Jumaat malam. Tidur tak berapa nak lena. Masih lagi risau dengan kamu. Sihat kah kamu. Hum... Pagi Sabtu, jam 4.05 pagi aku terjaga dengan deringan lagu Haven't Met U Yet. Hati rasa sayu sebab aku dapat agak tu kamu walaupun tu bukan no phone kamu. Terus angkat call.


Kamu : Hai sayang.. Rindunya,,,..

Aku : Rindu abang juak.. Abang siney? (Rindu Abang jugak.. Abang kat ne?)

Kamu : Kat umah Bang Eddy.. Esok ada show..

Aku : Okey, kamek call back key... (okey... Saya call back key... )

Kamu: Okey...


Lepas tu aku terus call balik. Kamu guna hp boyfriend fara. Leganya aku dapat cakap dengan kamu. Aku tak tau nak cakap pe dah bila mak dan bapak mertua risau ngan kamu. Ahad, bapak ke KL. Ada kursus. Katanya kalau sempat nak jumpa kamu.

Hp dah de. Simcard pulak belum ada. Rugi kalau beli yang baru kan? Syukurlah Ztie nak tolong post kan. Haha... Ztie lagi. Achie mintak berapa untuk bayar balik semua tu? 7 jutaaaaaaaaaaaa? Adoiiii! tak mampu aku. Duit jutaria ada lah.. Nak? Ngeh3! Thanks dear..=)





Dah boleh tidur,


10 kata-kata jiwang:

Ellen said... BALAS

salam pagi, kunjungan ke "A MUST VISIT BLOG"...Semoga hari ini lebih baik dari hari hari sebelumnya ya....

Hehe...

ztie said... BALAS

mode: masih menunggu cek 7juta....

Juel said... BALAS

ztie, mun ko pat 7 juta ya..open table har hahahaha

Hanida Lavida Moss said... BALAS

sweet :)

Ninie Nordin said... BALAS

hanya mampu tersenyum. senyum jak kmk baca entri ktk tok sis. (:

gadisBunga said... BALAS

juta rupiah lebih logik. heheh

fLo said... BALAS

good suma dh settle xda la ktk bingung nk...=p

Norris said... BALAS

ehehe..aku suka baca blog tok part nya becerita..siap dialog..eheheh..

♡ Sutera Kasih ♡ said... BALAS

terasa lega mun dpt becakap ngn org tersyg..huhuhu

sedih owhh mun bejauhan..kdk kmk juak uwaaaaaa

Amni said... BALAS

Dear Ellen,
thanks dear...=)

Dear Ztie,
7 juta rupiah nak? No prob.. mahal gik makna di D11.. haha

Dear Jue,
nya lok.. apa lagik.. haha

Dear Hanida,
=)

Dear Ninie,
tauk ada oo...

Dear GB,
tau tak pe.. haha

Dear flo,
hehe... ada sebenarnya prob lain...=P

Dear Norris,
haha.. kmk tok sik pandey explain.. ada dialog lebih senang nak?

Dear Sutera Kasih,
Ya lah.. huhu... sedih jak oo...

Newer Post Older Post Home