Tuesday, November 9, 2010

Ada Rahsia Nak Kongsiiiii....!




Mari kita kaji tentang kamu.
Lahir pada bulan Mei. 31 Mei. Yeah!

1) Keras hati & degil. < - - agak la..

2) Kuat semangat & bermotivasi tinggi. <- - memang!
3) Pemikiran yang tajam. < - - bagi saya memang tajam. Sekejap je dia dah boleh hafal 3 step break dance.
4) Mudah marah apabila tidak dikawal. < - - sekarang macam makin cepat je marah Bang?

5) Pandai menarik hati & perhatian orang lain . < - - ini saya malas nak cakap. Baru je seseorang bagitahu saya Sabtu lepas dan buat saya dan kamu perang dingin.

6) Perasaan yang amat mendalam. < - - untuk saya ke? Perasan!

7) Cantik dari segi mental & fizikal. < - - Yup! Kamu pada pandangan saya. Tak tau orang lain.

8) Tidak perlu dimotivasikan. < - - saya tak pernah bagi motivasi kat kamu sebab kamu memang boleh fikir lebih daripada apa yang saya fikir.

9) Tetap pendirian, tetapi mudah dipengaruhi oleh orang lain. < - - Betul kan bang? Betul3 kan? Tak sukaaaaaaa!

10) Mudah dipujuk. < - - Lagi senang pujuk saya!!


11) Bersikap sistematik (otak kiri). < - - betul!
12) Suka berangan. < - - saya tak cakap. Betul kan? Hee... Kalau tak, takkan boleh buat lagu dalam masa yang sekejap kan?

13) Kuat daya firasat memahami apa yang terlintas di hati orang lain tanpa diberitahu. < - - selalu! Sebab tu kamu tau saya mintak perhatian ke apa ke... Haha

14) Bahagian telinga & leher mudah diserang penyakit. < - - Ye ke Bang? Tak pernah tau pon.. Kalau sakit kepala tu ada la...

15) Daya khayalan yang tinggi. < - - Tak yah cakap pon tau..

16) Pandai berdebat. < - - Sangat pandai bila ngan saya.... Ngan orang lain?

17) Fizikal yang baik. < - - haha.. kamu dah makin chubby! Saya suka!

Curik dari blog kamu



18) Kelemahan sistem pernafasan. < - - kamu ada astma. Dan selalu kena kalau letih sangat. Sebab tu saya tak suka kamu letih-letih. Hum..

19) Suka sastera, seni & muzik serta melancong. < - - kamu memang ambil jurusan muzik. Aktif teater jugak. Melancong? Saya tahu kamu suka.

20) Tidak berapa suka duduk di rumah. < - - selalu cakap bosan dan ajak saya keluar jalan-jalan tak kira la saya letih ke apa. Hish!

21) Tidak boleh duduk diam. < - - masa belajar pon sibuk nak buat part time job. Sebab memang tak suka duduk diam kan kamu?

22) Tidak punya ramai anak. < - - Ye ke? Belum tahu lagi. Haha.. Tapi kamu cakap nak sepasang.

23) Rajin dan bersemangat tinggi. < - - rata-rata bos-bos tempat kamu part time cakap macam ni

24) Agak boros. < - - Abang! Sila ubah! Ini sangat-sangat betul! Huhu....





Psst... Ini saya curi dari blog Zahra.



Sekian,

24 kata-kata jiwang:

ztie said... BALAS

err..no komenlah camtok ehehehe.. kmk suka part last ya jak

Ninie Nordin said... BALAS

wahh. kira betol lah kajian tok ohh. byk nok sma dgn Kamu ktk. ehehehe.

BSI-BSR-VIVIAN said... BALAS

hehe...hehe....

apa yg kurang..ubah..apa yg lebih..lebih2kan..yer..hahha

Ibu Iman said... BALAS

mcm miak lah mirul... hehehehe

Nur Azila Ismail said... BALAS

heehe , hanya anda mengenalinya :)

tia of revenge said... BALAS

mcm betol nak? hehe..

erolnukman said... BALAS

boleh hafal 3 step break dance???
break dance? break dance juak ka?hehehe

Amni said... BALAS

Dear Ztie,
errr... kata no komen, tapi komen juak.. haha

Dear Ninie,
heee... mungkin! =P

Dear Sis V,
aokkk.... nak lebih-lebih gilak nak over2 ya, mek sik soh lebih2 kan gik.. STRESSSSSS! Haha

Dear Kak Mira,
Ya ka? Kat sitok nang kedak miak kak.. =P Tapi kan kitak dah tengok sebelum tok gambar mek duak nak? Kedak miak sik sia? Hehe...

Dear Azila,
mungkin juga ada yang lain.. hehe

Dear Tia,
aok.. macam betol.. hehe...

Dear Cikgu Erol,
salah eja ka? Eh? Kmk entam jak eja ya mun salah.. haha.. ka kitak pun break dance juak?=P

Hanis Azla said... BALAS

Salam amni.. ada award utk awak.. sudi2kanlah yer..

fLo said... BALAS

nang cun juak suma ya setelah ktk mengcompare nk...hehehe..=p

gadisBunga said... BALAS

perfect research!

untung dia tuh. huhuhu

.sweet-ants. said... BALAS

mmg ssuai la blog ni utk si dia..
semua ttg si dia
aww romentik

Tomato Gurl's Life said... BALAS

kalo kd mirul ni bangga giler kot..awek duk cerita psl dia je..mesti asyik kembang kempis je..hehehe

HonEyBuNNy said... BALAS

wahhhh..semua nya btoi eh...hehehhe

syaza kelyza said... BALAS

wahhh ! beshnye ! untuk 7 jun ada tak ? ekekeke ;)

chentaMAYA said... BALAS

lu pon ade dlm blog list. huhu~ ;)

miZZ_bUtteRfLy said... BALAS

kmk pun lahir bulan Mei juak.terasa eh..haha...especially yg last. :)

Faizal n Fashitah said... BALAS

Ala onglaki..normal la mun boros huhu..

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

makin chubby..best pelok...
hehe

beautiful_rose said... BALAS

kantoi.....
rahsia suda terbongkar! =p

adrinaqamarina said... BALAS

rina lahir februari *sje nak cakap. heheh

Ellen said... BALAS

salam pagi, kunjungan ellen ke "A MUST VISIT BLOG", apa kbr hari ni

Sharinginfoz said... BALAS

banyaknya rahsia terbongkar

Wanzi said... BALAS

selamat pagi... singgah sini membalas kunjungan.... nice blog bro..

Newer Post Older Post Home