Monday, November 29, 2010

Jahat Giler Kutuk Orang!

Masuk je office, terus bukak blog, tengok komen-komen kawan-kawan. Thanks sebab kawan lama masih di situ. Iyerr.. kawan lama. Ada jugak yang dah follow tapi tiba-tiba dia jadi unfollow. Mungkin sebab aku tak follow dia balik kot. Hehe… Terpulang! Aku tak mintak sapa-sapa follow aku. Kalau nak follow, follow lah. Kalau tak follow, no hal. Tapi kalau betul nak follow, biarlah follow betul-betul kan? Hee….

Aku baca komen korang. Cuma kadang-kadang memang tak mampu nak reply. Bukan tak hargai, tapi masa aku skang dengan blog memang sangat terhad. Aku bw jugak. Tapi kadang-kadang aku tak tinggal jejak. Terima kasih.

Bila baca komen En. Odio, rasa nak gelak guling-guling. Jahat giler. Tapi betul la tu kot. Kalau tak, tak de la Daus beriya kot nak mintak tolong kamu back up men gitar & nyanyi certain verse. Eh? Haha..

Kamu cakap, ada show dengan Daus Sabtu malam je. Skali, Ahad malam pon ada. Risau dah aku. Kamu dah la ada exam hari Isnin. Tapi, bila fikir balik, biarlah kamu kan? Kalau paper Isnin kamu kantoi tak boleh jawab, mungkin itu boleh jadi pengajaran supaya next time kamu kena ready awal-awal untuk exam supaya kalau masa exam ada show sekalipun, kamu tak de masalah nak jawab exam sebab dah ready kan?

Kamu bukan artis yang ditaja mana-mana company artis. Kamu Cuma artis jalanan yang aku sanjungi. Eceh! Dah menjawab soalan kan?

Isnin malam kamu ada show lagi. Dengan Daus jugak. Humm… Tapi Daus janji takkan amik lama masa kamu sebab Daus pon tau kamu de exam. Patutnya ada show kat perak pada 12 Disember. Tapi 11 Disember kamu dah balik Kuching. Yeahhhh! Mana lebih penting bang? Jumpa aku ke Show tu? Eh?

Pssttt… terima kasih cadangan semua. Anna macam tau-tau je jawapannya SHOPPING! Heee… Tunggu kamu balik, t kita shopping sama ya bang? Hee… Nak beli kereta, handphone dan gajet mahal-mahal dengan show satu malam, tak cukup dear. Apapun, terima kasih.






=),

19 kata-kata jiwang:

labulabi said... BALAS

kitak bukan x tauk en FnF.wakakakaka.yalah kureng dah entri kitak owh.x mcm biasa bah.sehari kadang2 5 igek.wakakakaka.p kinek tok sunyek jak.

ztie said... BALAS

kmk lost.. ktk da polah entry ka before TOK?

BSI-BSR-VIVIAN said... BALAS

dpt unfollow ka?

daus AF kah?

Amni said... BALAS

Dear Labilabi,
bz.. ekeke.. alasan bila malas... hehe.. tapi nang mena sik terkaber kmk.. banyak benda mek nak polah bil di kuching.. hoho.. yalah bang odio.. tapi nang mena juak bah.. ekekekek'

Dear Ztie,
hehe.. ada laa.....

Dear sis V,
dapat.. hehe.. kmk tauk sebab follower tiba-tba kurang.. kekeke... aok, daus af... =)

cik fiza said... BALAS

hye amni.. kalo free jemput singgah page sy.. ada tag utk awk :)

AinnalinaRamdzan said... BALAS

Amni, u're such a gud follower, kmk tauk ya...huhhu... sbb ya kmk slalu follow blog ktk... keep it up ya!!!

Hidup Daus Af (Saja nak ngasak hati abg odio,hehe)

fatin said... BALAS

thank ye sudi jwb my tag.. (",)

white rose said... BALAS

ade ke unfollow?
1st time dengar...

hahahaha...

tia said... BALAS

byk show dye!mesti band dye best kann?

Faizal n Fashitah said... BALAS

Pintar si Daus ya.. sia sinek jak mbak hubby kitak ya k cover sora itit serati si Daus ya ekekeek..

echah mashuri said... BALAS

amni..kamu sihat?lama xdtg sini..line slow..hehhee

Limau Ais said... BALAS

amni, tolong vote untuk limau ais yer di Malaysia Socialista. doakan limau berjaya menang dengan vote awak.. macam ni cara nya http://bit.ly/undilimau

gadisBunga said... BALAS

aiseymen...itu namanya follow tak ikhlas.

ikhlaskan diri kerana balasan yang baik itu pasti akan datang.

gigi rongak said... BALAS

sorg lari ka? biar kmk menambahnya.. hehe.. dgn ikhas :)

.sweet-ants. said... BALAS

kalau org follow sy, sy follow blk sbb,,x smpai hati huuhuuh..xpe lah, bukan kena bayar pon n x berat pon nk tekan follow tu, xnk bace tu kite punye hak kan? simple

Anna Boleyn said... BALAS

wahh 11 decembe..tak lama lagi dah tu. nak ikot gi shopping!!! hahah-nyebok. :p

nabilah_2908 said... BALAS

perasan tak wajah mr amni ada iras2 daus...? huhuhu.... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CUTI SEKOLAH DULU DAN SEKARANG

Ellen said... BALAS

kunjungan Ellen ke--A MUST VISIT BLOG--Semoga hari ini lebih indah dari hari2 kemarin..Chayo2 untuk semua...

PinQib said... BALAS

amni lama x masuk belog kitew. eh. kite pun same.. hehe


CIKGU SEKARANG GARANG!
Kisah Jiwang. MUST READ!

Newer Post Older Post Home