Friday, December 3, 2010

Dreaming About You!

Pening bila tengok kamu ada page sendiri. Klik SINI. Ada video lagu baru kamu. Dreaming About You....

Kamu buat lagu ni tiga hari lepas. Malam tu mood aku lari. Kamu ingat aku merajuk. Pagi Subuh tu tergerak nak call kamu. Terus kamu cakap ada lagu untuk aku. Eceh! Dreaming About You.. Serius aku suka. Bukan sebab yang nyanyi itu kamu. Tapi sebab lirik dan melodi dia memang jiwa aku. eh?

Kalau sesiapa nak jemput Amirul a.k.a kamu, untuk mana-mana event, silakan. Bayaran ikut suka pihak yang menganjur. Kalau sekadar mintak tolong tanpa bayaran pun tak de hal kalau masa tu kamu free dan dekat area penganjur. Kenduri kawen pun no problem. Nak request lagu untuk majlis pun tak de masalah. Silakan..... Kamu akan ada kat Kuching pada 11 Disember 2011 hingga 9 Januari 2011. Contact Number ada kat SINI.. Insha Allah korang takkan kecewa dengan kamu.


Sedikit info tentang kamu,

Nama : Mohamad Amirullah Jahari
Pendidikan : Diploma In Muzik, Akademi Seni Kebangsaan (ASWARA)
Pencapaian : Menulis dan mencipta lagu sendiri. More to guitar. Tapi boleh main alat muzik lain jugak. Selalu buat show amal area KL-Selangor. Backup Guitar Daus AF8 untuk show jemputan. Pernah bekerja sebagai vokalis (part-time) di Cafe Station di Medan Pelita Kuching. Vokalis jemputan area Kuching. Cikgu Gitar. & Busker.


Yang dicari itu pengalaman. Bukan wang semata-mata. *wink* Very proud of you dear....




psssttttt.... saya lebih suka low profile. Biarlah yang dikenal itu cuma kamu.



hum,

20 kata-kata jiwang:

fLo said... BALAS

yala tek mengasah bakat hooo...asal puas ati x kira brapa bayaran..=p

yerr...mun kmk kawen ujg thn tok mok juak la jemput mirul koh=p

Amni said... BALAS

Dear Flo,
Yup! bila dah minat tok kita sik berkira gilak nak...=)

Bah, mun kitak kawen bila2, padah jak... kawan-kawan bisa dirondeng.. hehe

Rt-qaH said... BALAS

yerr..lmk lalu jak x ngaco ctok eyh..:)

Lizzie Yasmin said... BALAS

betul.. pengalaman tue penting.. bila dah ada pengalaman.. bru boleh demand... Asalkan hAti puas buat apa yang di suka..

Ninie Nordin said... BALAS

waaaa. tggu kmk kawen la ohh. mok kmk jemput ktk n bang mirul sali. yerrr. bayaran kmk lak kompom puas ati. ekekeke. *angan-angan lok. ;D

nabilah_2908 said... BALAS

baru pas dgr lagu tu...best lah.. :)

harapan cerah nih.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
GIULY SI DEMOK

ztie said... BALAS

jemput nyanyi di rumah kmk pas isyak tiap2 ari.

Amni said... BALAS

Dear Tqah,
aok.. ney tuju kitak deng... heheh... muang batu oo kitak.. ekekekek

Dear Lizzie,
hehe... bayaran tu belakang kira kan dear...+)

Dear Nini,
boleh2.. hehehee... promote kat urang lain yang nak nikah boleh juak.. hehehehe

Dear Nabilah,
oh! dah dengar ke? Thanks dear...=)

Dear Ztie,
achie ada bah.. boleh juak ya k nyanyi lepas tiap2 isyak.. ekekeke

HonEyBuNNy said... BALAS

wah...kamu sgt hebat...untung amni...mesti selalu di nyayikan...best2...

beautiful_rose said... BALAS

ada bakat...insyallah boleh pergi jauh nieh.good luck!








seronok ko ye amni, BF buat lagu untuk ko...

bspotgurl said... BALAS

student ASK mmg famous-famous kan, Amni :)

Roxy zai said... BALAS

hehehe..teringat sorg laki pernah nyanyi utk aku pagi2 subuh..haha=)

tia said... BALAS

tia like page dye da!
hehe!
makin famous dye nnt makin ramai peminat, amni jge dye elok2 k?
;)

gigi rongak said... BALAS

haha.. bgs gia

Tomato Gurl's Life said... BALAS

wah hebat mirul skang ye...tahniah!!

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

Miss ... said... BALAS

pergh tajuk lagu hehehehehe

♥cutebabygirl♥ said... BALAS

wahhhhh.
u jadi promoter kamu ke?hikhik ^^

♥cutebabygirl♥ said... BALAS

singgah sini lagik~
bile nak update? :D

Anne said... BALAS

memang berbakat couple tok ehh:) sorang good in writting, yg sorang gik main muzik. Keep in up & semoga berjaya to both of you.

ainz said... BALAS

nak jemput dia buat event kat majlis kenduri kawen ain nnt,bleh?amni jadi penyanyi latar..bleh x?hehehe... (sape nak kawen ngn sayeee...berangan...) ;p

Newer Post Older Post Home