Saturday, December 25, 2010

Serupa Tapi Tak Sama



Nape template designer tu kalau kita klik dia blank? Tak leh nak ubah template ikut situ. Haihhh.... Oleh kerana tangan aku dajal sangat nak men-men ngan background hari tu, aku terdelete template lama. Tak tau mana aku dapat. Skang ni blog aku cam serabut.


Mujurlah Sis Vivian yang sangat rajin tolong aturkan. Thanks dear... Tq so much! Hihi.....Jadi ko jangan pelik kalo ko tengok design aku dan kamu sama ngan Sis Vivian. Dah sah-sah la dia yang buat kan untuk aku. aku suka! Suka bangat! Cuma, aku masih lagi ada hati nak tukar header dia. Dan jugak tulisan kat side bar. Eh... Tapi tak tau macam mana. Apa yang ada skang pon aku dah puas ati. Kamu pon pakai template yang sama. Sebab hari tu kamu membebel cakap tak puas ati ngan template lama. Nak tukar yang baru. Aku cakap tukar macam aku punyer, nak tak? Kamu cakap, ON jee....


Tengok apa kamu cakap kalau dah tengok blog nanti.... Ni skang kamu ngah lepak ngan member datang umah. Tadi cakap nak tidur awal. Sebab esok pagi-pagi kena turun kerja lagi. Aku cam... grrr..... nak jugak datang tengah malam ni. Haihhh.... Sila-sila. Kamu, esok tak yah kerja yerrr..... Saya nak tido!


pstttt,,,,, Sis V, mok mek belanja makan ka? Jumpa mirul skali... before nya balit sinun. Jom! Hihi...... Ztie & Achie mok ekot? Jom-jom! Hee.....


















Ngantuk,

13 kata-kata jiwang:

VivianAr tok..malas sign in gik said... BALAS

http://i1223.photobucket.com/albums/dd505/beautystranger/header.jpg

click copy n paste...kedak ya apa diview kmk dlm blog tmplate desinger ktk

sYazY_dZaiMa said... BALAS

haha,lucu ktk juak..kmk kdg2 angol juak ngan bndalah tok..eh,knak xsuroh el?ny pande juak nk?hee..tp org dh busy kerja nektok..ngee..gudnyte! :)

Faizal n Fashitah said... BALAS

yerRRrr theme baru eh. Cute bah theme tok. Tinggal nak design header nya gik lak hehe XD

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

da comel dah yg baru nih:)
wani suka..hehe

BSI-BSR-VIVIAN said... BALAS

sikda sama koh..kaler lain..bendur sidebar lain..hehe smua lain...

adik, riya kmk buang dah tarikh ats post title ya..sbb mcm kaco bar post title..then that why i 'able' kan tarikh pada post footer [area komen]. hehheheheheh

desgin header..suruh en.Audio ok..

apa mok ditukar ya? basic glak mek tkar..within 5 minute jak..ada gik mok disuruh???

aNnE said... BALAS

hehe tu lah gatal lagi godeh2 blog..kan dah terdelete template lama..haha

p/s:thnx fer joining okayh..hehe:)

Lynn La Loy リンダ said... BALAS

i pun pernah je mase baru2 buat blog.. gatal 2,3 kali template skin i rosak.
menggelabah je dah lah mase tu tak tau pape psl blogging ni. i pun tanya kat geng blogger kat shout box je.. nasib mereka baik hati nak tolong. salute ah GB! :)

btw, nice color picked. tukar header la u.. mesti cantik. heee

Eda said... BALAS

ok la ni template yg ni..

Amni, nama sama ngan my kazen..=)

ztie said... BALAS

on.selagik i masih d ctok

Anis izyan Abd Rahman said... BALAS

simple dan kemas!

NOOR FATIN said... BALAS

xleh bukak jugak template designer, nak buatkan utk bf..wuwuwuw..

kemas dah blog ni.. hehe

Miss Yaty said... BALAS

amni,yaty tak perasan template lame amni tapi template baru ni memang lawa :)

Amni said... BALAS

Dear Sis V,
hehe.. thank u... tapi kamek belum try gik.. hehe

Dear Syazy,
no need la mintak tolong el... =) better mintak tolong kawan popuan yang ada kan... hehe...

Dear En. Odio,
adakah kitak willing nak polah k kamek? =p

Dear Wani,
amni pon suka... hehehehe....

Dear anne,
tak pe... lagi suka yang baru ni... hehe

Dear Lynn,
kawan buatkan ni... hihi... thanks dear..

Dear Eda,
iyer? ramai rupanya nama amni... hehe...

Dear Ztie,
haha... jum2... bila tek? Roger sis vivian... hehe

Dear anis,
heee... SUKA!

Dear Noor Fatin,
wahhh... baiknya nak buat untuk bf... hihi....

Dear Miss Yaty,
kawn buatkan.. kalau amni buat, mesti tak pape je.. haha....

Newer Post Older Post Home