Tuesday, February 1, 2011

Aku Keliru Ke Kamu Yang Tak Nak Bagitau?


Sekarang kat mana-mana je orang salah faham kamu akan masuk Mentor 5. OMG! Ni gara-gara kamu masuk tv hari tu. Alamak!

Tak.. tak.. kamu tak masuk Mentor. Tolongg... Abaikan!

Hari tu kamu nyer phone kena block. Semua gara-gara over limit guna bil. Haaa... kan dah kena bar. Jadi, petang masa phone kena bar tu, aku call kamu. Borak-borak, kamu soh aku call mak kamu.

Kamu : Bagitau mak, abang rindu.

Aku : Okey, no problem.

Terus call hp bapak kamu sebab kebiasaannya mak kamu selalu ngan bapak kamu.

Bapak : Apa ni..

Aku : Mirul kirim salam. Dia cakap rindu ngan orang umah.

Bapak : Apa?

Aku : Mirul kirim salam cakap rindu...

Bapak ; (gelak habis)

Tak pernah dengar bapak kamu gelak macam tu. Nampak sangat gembira pun ada. Nampak macam tak percaya pun ada. Bila anak yang nampak macam tak de perasaan cakap rindu, tu la jadinya.

errr.... ada orang marah. Larikkkkkkk.........









14 kata-kata jiwang:

ztie said... BALAS

muka gaok Hati bunga2

VIVIAN said... BALAS

anak manja mirul tok..heheh

Jom Terjah Entri Baru : [my270view] Risau!

Jom Terjah Entri Baru : [Ailurophile] Suki Have Epilepsy?

Rt-qaH said... BALAS

dalam hati ada taman..:D laki nang salu mc ya hoo...

beautiful_rose said... BALAS

hahhaha mirul nak kontrol macho tu..
sebab tu tak nak ngaku terang2 =p

Hanis MY said... BALAS

hahaha sgt comel okkkk...

Ninie Nordin said... BALAS

hahaha. lawak bapak bang mirul ya. boleh2 gk tetak anak padah rindu. ekekekeke.

A.s.t.i.n.a said... BALAS

hati mek yang berbunga2 maca eyh,.. untuong pat menantu camtok.. Ni, kitak ada abang? eh Astina, k apa nanyak abang orang indah aihh..

Oreo said... BALAS

ALahai,comel je akak dgn si kamu tu

nabilah_2908 said... BALAS

hehehe...kira ok la tu kan..ada org tolong sampaikan salam rindu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MENTARI MUNCUL LAGI

qyqa said... BALAS

hahaha,bukan senang bapak nak tunjuk perasaan.

bro,kena tag untuk vontest..mari ke bloggggggggg

IzatyMardziah said... BALAS

hahahaha... bez ! :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

haha;P

Kimi Ismawi said... BALAS

gila cute....... xD

♥Ismi Huda♥ said... BALAS

ahahha.. bukn senang anak laki mok padah rindu2 tok.. supan kali.. hehe.. lucu entri tok.. :)

Newer Post Older Post Home