Tuesday, February 8, 2011

Nak Sentap Sangattt? Bley Blahhhh.....!


Maaf na... yang ini bukan lirik lagu Insha allah versi BM ataupun lirik lagu insha allah kamu buat. Ini puisi aku buat dari hati nak lakarkan rasa hati aku. eh? betul eh perkataan lakar tu untuk perasaan? Apa-apalah.. Yang penting itu bukan lirik lagu kamu or lirik lagu insha allah versi bm. Kamu betul-betul nyanyi lagu insha allah maher zain tu.. tapi versi kamu la... err....


Kamu kalu call, kadang-kadang, suka cakap kasar-kasar. Ni ko cakap romantik ROse?

Kamu: Ha.. Apahal?

Aku : Laaa... kasar giler...

Kamu : Tu pon nak sentap ke?




Tengah borak-borak ngan kamu hari tu, bukan hari tu je, selalunya, mesti ada kes macam ni,

Kamu : *9&^%$#@)))*@#$%^

Aku : Apa dia? (ni sebab tak dengar)

Kamu : Tak nak ulang lagi la... PEKAK!

Aku ; Baik....


Langsung tak romantik Rose....




Tengah kamu cerita pasal kawan kamu, Razz (seorang lelaki),

Kamu : Rindu razz... lama tak borak ngan dia..

Aku : Call la..

Kamu : Okey.. nak call Razz dulu lah.. t call balik eh...

Aku : GAY!

Aku pon langsung tak romantik. Apa kessssss?



Nak sentap ke? Tak de masa! Bek ko layan cerita Tiramisu dari ko layan sentap ko! Gila jahat eh? *sigh* tah! Selalunya benda-benda macam gitu jadi gurauan je. Nak manja-manja? Apehalll? errr..... ada la masanya.. tak leh selalu... Ngeh! <<---- gelak jahat!










13 kata-kata jiwang:

beautiful_rose said... BALAS

hahaha mirul macam aku serupa!
jawab call dgn nada mcm tak senang.kadang2 time tgah sembang2 tiba2 boleh jadi naik angin.

yang tak boleh blah tu,aku jenis tak suka cakap benda berulang.maksudnya bila org tu tak dengar then minta aku ulang sampai banyak kali,mmg boleh mengundang kemarahan tak pasal2 =p









kesimpulannya,aku juga bukan manusia romantik.tapi demand mahu lelaki romantik =p hahhahah

qyqa said... BALAS

sabarlah kaka..
complicated tuh memg laki..
hehehe

Faizal n Fashitah said... BALAS

Mek bok jak lekak nyentap zip soar mek tok.. pa lekak bekemeh tek bah.. ngeh ngeh ngeh...

ztie said... BALAS

Boh romantic glak bah. eh.. romantic juak lah Depan kmk hehe... ceh.! apa ka pekdah

.sweet-ants. said... BALAS

hah! why! why! why!
mana romentikalasofa u all?

A.s.t.i.n.a said... BALAS

teguran membina:

Ngeh ya sikit pun sik jahat tetak gia.. tukar ke Wakakakaka..

apa ta kitak duak kamu ya.. terbiasa lak terembak2 sampei nikah sik romantik..

fLo said... BALAS

sekali sekala harus sentap mnyentap..hehehe

Hanis MY said... BALAS

ahaha lawak ah tapi comel ok...sentap tuuu tapi kalau dah biasa sonok ape...

Amni said... BALAS

Dear rose,
kalau aku.. makin dia marah tu la makin suka aku nak kenakan dia.. tadi pagi dia baca entri ni.. dan dan tanya sapa rose.. hahahah... aku cakap ko popuan, dia masih macam tak puas hati... hahahah...

Dear qiqa,
hehehe..... qiqa ni macam ada pengalaman je ni.. =P

Dear En. Odio,
apakahhhhhhhhhh? zatie, coba bang lok abang kitak tok.....

Dear Ztie,
ya bukan romantikkkkkkk.... ya gedik.. hahahah... zatie romantik oooiiii ngan achie... =p

Dear sweetants,
kalau nak tau, ni la kitorang sebenarnya.. selalunya tipu2 je tu.. hahahahah.. percaya ke? kadang2 je kitorang ni sweet...=p

Dear astina,
mena ta dirik.... kenak sik madah awalll... lak i nukar jadi wakakaka lain kali... hehehe... lak la mek duak romantik2.. ekekeke......

Dear flo,
hahahahahah... menaaa... bait2 glk, sik juak best ooo... =p

Dear Hanis,
tu la pasal.. kalau dah biasa tak pe.. kalau tak biasa, jangan buat.. ada yang makan hati berulam jantung karang... =P

ztie said... BALAS

Gedik skali sekala sikpa. Ahaha apakah? Part ne ka pandey romantic? Hahaha

MAPPIAU said... BALAS

rase cam lawak, tapi macam kesian pun hade hiks, sabar yea dik. hihi

white rose said... BALAS

hahahaha...
mirul & amni...

dunia yg berbeza...

perrggghhh...

akak nak nyanyi laa sambil petik gitar tak guna chort...

hahahaha...

♥Ismi Huda♥ said... BALAS

mo entri klaka romantika.. hehe..
lucu n sweet ktk org tok.. senyum2 jak mek baca.. hihi..

Newer Post Older Post Home