Friday, March 11, 2011

Dah Tak Serupa Orang


Aku demam panas. Suara dah rock macam Amy Search skang ni. Tak dapat nak bangun semalam. Melepak je kat umah. Ni kat office pon serupa macam baik tido kat umah. Bukan buat apa pun. Sakit kat kepala ni langsung tak kebah. Tambah lagi selsema menjadi-jadi. Batuk dah berkahak pulak. Dah tu, badan sakit semua. Dari bahu ke kaki. Kamu dah risau. Tapi risau pun semalam sempat lagi melepak ngan kawan.

Kawan : Kenapa ko tak jaga dia? Ko cakap ko cintakan dia...

Kamu : Tau...

Kawan : P la buat sesuatu untuk dia...




Aku dengar cerita kamu masa balik dari keluar ngan kawan malam tadi buat aku tergelak terharu. Kamu cakap nak masakkan bubur, buatkan teh panas. Alahai... Tapi mana tu semua bang? Tido lebih best eh? Hee.... Aku turun office pagi tadi pon kamu tido lagi. Petang ni saya tuntut tau!





7 kata-kata jiwang:

nabilah_2908 said... BALAS

alahai..kesian Amni...

tuntut jgn tk tuntut.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MOSQUES AROUND THE WORLD

ztie said... BALAS

d11 kompom bait trus

A.s.t.i.n.a said... BALAS

alu sik balit2 lah kamu na kelak koh...

kenak la dirik sik keja di kl oo ni..

.sweet-ants. said... BALAS

cepat baik ye.. mnum air suam byk2. tuala basah letak ats dahi masa tidur

white rose said... BALAS

ala, demam manje2 ghitu...
kekeke...

amni, semoga cepat2 sembuh ye...

[sutera kasih] said... BALAS

kalau si gadis sakit, jarang2 si jejaka nak tunjuk caring or 24hr nk tanya..
tapi kalau si jejaka sakit, si gadis sampai ikut nak sakit..

itulah bezanya si gadis dan si jejaka hihihi :P

fLo said... BALAS

hehehe..mek mok juak!!tcare k...=p

Newer Post Older Post Home