Tuesday, May 10, 2011

Aku Kembali Lagi


Dah beberapa lama menyepi? Aku tak pasti. Tapi sekarang aku kembali nak aktifkan diri. Mungkin akan kurangkan cerita pasal kamu. Yang ada cuma cerita aku dan sekeliling aku. Mungkin.

Dua bulan ni berat aku drop 5 kg. Tapi alhamdulillah, skang dah naik balik 2 kg. Penangan balik dari KL eh? Mungkin. Heee.....

Rindu semua bloggers yang aktif di sini. Serius. Even skang aku dah aktif kat twitter, tapi blog tetap jadi tempat paling seronok untuk aku melepak. Yeahh.... Masih ada lagi yang perlu aku simpan kat draft. Ya. cerita aku dan kamu. Biarlah jadi kenangan aku dan kamu je kan?

Well... bloggers... selamat berblogging.


Puisi baru dari aku,

Terus berfikir,
Berfikir,
apa yang aku tak nampak,
yang KAMU cuba sampaikan,
yang KAMU cuba tunjukkan,
yang KAMU katan,
apa yang aku tak nampak?
buka mata luas-luas,
masih tak nampak...
Hati...
Tajamkan lagi....
Masih mencari...
Bilakah akan nampak?
Apa sebenarnya?
Bagaimana akhirnya?






With Love,
AMNI

9 kata-kata jiwang:

qyqa mokhtar said... BALAS

lama gila akak menyepi..

^^

welcome back...

fLo said... BALAS

weeehooo..yeah...tora dtg lagi..heheehe..

bh juh la sama2 kayuh berblog...=p

ztie said... BALAS

selamat kembali ke d11!!!!!

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

yeayy! :) rindu!

Cik Cammy Lia said... BALAS

nape dh xnak cte pasal dia? ade pape jadi ke?? sy xleh nak ikuti AF, so xtahu perkembangan cmne. AMir stil dalam AF ke skrg?

[sutera kasih] said... BALAS

patutlah lama menyepi hehe..org dr KL dh balit owhh, nait alu berat bdn hik2...


*kmk follow blog kita for the second time with new profile, sbb aritu heboh gilakk disuruh tukar email..konon2, sapa pakey email yahoo, blog akan diremove..pksa mek tukar email ke google..alu ilang list blog yg dh dfollow..huhu

ainz said... BALAS

senang nye berat badan amni turun..ain ni naik je..klau nak turun,kene tggu bulan ramadhan..tapi bulan syawal naik balik!hehe..

Alexandriana Alia said... BALAS

aku pun jarang berblog b4 ni.. nak try aktif balik. tapi punya malas nak blogwalking. huhu

Cik Shiqa said... BALAS

salam, hi! rndu nk dk dtg sini. lagi2 ari tu private. x dapt nk baca.huhu harap2 sihat2 je aku dan kamu ni.hehehe

Newer Post Older Post Home