Tuesday, May 31, 2011

Comel Ke Comot?

Masa nak lunch tadi, driving, kamu call. Sebab pagi aku ada SMS bagitau nak keluar dengan Syafiq dan Effida.

Kamu : Ada apa keluar dengan dorang?

Aku : Breakfast...

Kamu : Best sangat ke? Balik-balik keluar dengan mereka?

Aku : Errr... dorang nak balik Mukah dah la b...

Kamu : Hem...

Aku : B....

Kamu : *senyap lama....*

1 min

Aku : Abang!

2 min

Aku : Aishhh...

3 min

Aku : tidur bali ke?

Tiba-tiba!

Kamu : *gelak besar*

Jahat okey! Balik-balik nak kenakan aku. Ingatkan dia tertidur balik. Saja je buat senyap. Ingatkan kamu marah.

15 kata-kata jiwang:

Faaein Talip Roy said... BALAS

hahaha.. dia saja nak gurau senda tu...

~AmyLiana8886~ said... BALAS

haha..sweet..

y-A-n-A said... BALAS

haha. terkena sudah! sweet kena sakat? manis macam gula2 kapas. *tetiba!* ;))

Tina Johari said... BALAS

haha. nasib kitak penyabar deng. mun kamek dah mok nangis dah nangga cik abang mek diam diam jak. hihi

Khairul Atikah @ Cik Yuki said... BALAS

sgt comelll . . heee btw, tnks for support :)

.sweet-ants. said... BALAS

arrghhh!! i need someone!!

ztie said... BALAS

jeles sikpat kelua ngn ktk. hahaha

beautiful_rose said... BALAS

heheh comel jerk amni marah2 cuak =p

kata kila said... BALAS

ingat dia marah.ekekekeke.

dwaty said... BALAS

yay.... bersenda gurau di pagi hari... hehehehe

Rafi Nilhan said... BALAS

oo..wake up call la tuk ? hehe

Qaseh dalia adelia said... BALAS

heee

nabilah_2908 said... BALAS

hehhehe...lain kali kalau dia snyp..Amni anggap jer dia main2..bukan marah... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BUTTERSCOTCH ANYONE??

Republic Aku said... BALAS

nice2...hehe

[sutera kasih] said... BALAS

so sweettttt auuwwww!!! :)

Queen of Unduk Ngadau 2011

Newer Post Older Post Home