Wednesday, June 1, 2011

Kantoi!

Beberapa hari ni ramai yang tanya apa hadiah aku bagi kat kamu untuk birthday kamu semalam. Yang comelnya ada yang tanya kamu. Dan yang aku tak boleh nak tahan gelak bila ada blogger yang pecah rahsia kat kamu tapi kamu tak perasan. Bila Zura tag aku tanya kamu apa aku bagi, aku dah risau sampai bila agaknya rahsia boleh tahan. Adoiii...

Zura : Happy Birthday!!! Cik Amni bagi hadiah apa...

Kamu : entahlah.. thankss!!!

Aku : errr... bukan awak dah tahu ke Zura?

Zura : hehe.. saje jee sakat.. =D

Kamu : Zura, apa die~! cakap~!!


Aku dah boleh nak tahan gelak. Kamu PM aku. Geram giler sebab aku tak nak bagitau. Aku cakap, tak de apa. Just birthday card. Lepas tu, kantoiiiiii bila kamu senyap lama rupanya kamu skodeng blog aku dan dapat jawapannya. Dah agak lama kamu tak ke blog, sebab tu berani nak post kat blog sebelum tiba masa birthday kamu.

Dan malam tadi bila Joe Lee dah bagi hadiah ITU kat kamu, kamu call dan suara cam nak nangis. Kononnya terharu la kan? Errrr..... Kamu cakap tak sampai hati nak makan. Tapi rasanya dah habis kot sekarang ni.

Dan hadiah kedua untuk kamu? Sedang menyusul. Aku dah dapat. Aku post Jumaat nanti sebab sarawak public holiday. Patutnya bagi jam sepasang. Tapi sebab Joe Lee pun dah bagi hadiah jam, jadi jam yang ada kat aku, simpan untuk anniversary. Yeahhh!

Sekali lagi, Happy Birhday kamu!

p/s : Aku menyepi, bertapa di twitter. Ada twitter? Meh
tegur aku. Aku guna nama Amni_Amirul. Bagitau tau. Kadang aku tak perasan.

8 kata-kata jiwang:

khairunnisa ♥ said... BALAS

juh tweet tweet ;)

beautiful_rose said... BALAS

heheh kantoi sudah....
tapi next year buat suprise lagi gempak okey! =p

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said... BALAS

kamek ada twitter... add kamek @emotyusup... hehehhee.. epi burfday to mirul.... sik mok nunggah nya amir... sik best... hehehehehhe

alyajane said... BALAS

hello deng hehe kitak ditag bah hehehe

http://alyajane.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-from-mizayusofcom.html

[sutera kasih] said... BALAS

pewittt..best lok nya duak hehe sitok dh hbis public holiday..sinun gik pun turn hehe

*aok lah, kmk dh follow ktk..ktk sik prasan lah ya :P

Dah share link utk autopublish di fanpage FB?

.sweet-ants. said... BALAS

hahha alaaa sy x sengaja! ingt mirul dah tau...errrr. tp last2 dia tau gak :D

Kimi Ismawi said... BALAS

mun kmk.... xsanggup mkn...... :(

Hanis MY said... BALAS

waahhhh suka2..amni ni very the romantika...bertuah kamu ok!

Newer Post Older Post Home