Wednesday, June 1, 2011

Ngelat Ok!

Sekali lagi guna hp memang tak best kalau blogging. Bukan apa. Tak puas pun dengan skrin kecik. Tambah-tambah lagi terbatas nak komen entri orang dan reply komen. I'll do my very best! Wah! Blogging pun kena buat yang terbaik.

Hari tu pergi pharmacy sebab appeton dah habis. Beli sekali appeton anti oxidant. Bila borak-borak ngan staff kat situ, mereka lak tak puas ati tengok muka aku sebab perubahan tak nampak sangat. Amboi-amboi! Takka dalam sebulan guna eskinol muka aku terus hilang bekas-bekas jerawat nya kan?

Lepas tu, banyak la nasihat mereka. Aku dengar. Okey. Kena minum banyak air masak. Aku cuba! Pagi dua gelas. Kul 10 dua gelas. Lunch dua gelas lagi. Petang, malam, sebelum tido semua dua gelas. Baik kan aku?

Tapiiiiiiiiiii..... Setiap gelas tu aku cuma isi separuh! Errr.. Larikkk....

P/s ; nak muka licin, tapi malas minum air kosong!

7 kata-kata jiwang:

Hanis MY said... BALAS

amni! mana boleh cmtu...minum air byk2 tau! ceh nasihat org akak pun tak minum byk2 haha...

really? haha comel tak sabar nk jumpa F2F dgn amni...laaa ye ker akak tatau poms noraelena tu hero dia nama seth haha thanks bgtahu

d_tieah said... BALAS

Kmk pun k eskinol.. Dekat setaun.. Muka xla licin glak tapi at least xda lah jerawat.. Hehehe.. Kmk pun x suka koh minum air kosong.. Ngee :)

Entry Terbaru : Filem Mael Lambung Bakal Box Office

Anonymous said... BALAS

Haha :P Yalah, lainkali minum isik penoh bena2! Heheh :P

beautiful_rose said... BALAS

mahu muka licin? try buat sendiri ini...

timun,tomato,susu segar,putih telur.sebatikan semua bahan then sapu kat muka.tunggu sampai kering then bilas bersih.hasilnya kulit terasa licin dan lembut.trylah sebab aku pun selalu amalkan benda ni.

mOon jOhari said... BALAS

...baru tukar fOnt ye....

hmmm...kalo nak kulit chantik mmg kena minum ayaQ mask byk2...

:)

Mommy Fara said... BALAS

wuduk dan solat =)

Amni said... BALAS

Dear all,
hihi... amni ikut semua nasihat.. yeahhh!

Newer Post Older Post Home