Wednesday, May 11, 2011

Hentam Orang Sampai Sakit Jantung



p/s : Baca kalau awak bukan jenis cepat terasa hati sebab entri ni sangat menyakitkan hati.



Tadi, godek-godek facebook. Biasanya abaikan je kalau ada orang yang tak kenal nak add kat facebook. Tapi sorang nama ni betul-betul menarik perhatian aku. Perempuan. Dia la p hentam kamu giler-giler kat official page kamu. Entah pe masalahnya kecoh sangat. Kenal ke? Of course tak kan?

Masa tu, dia add kamu. Tapi kamu tak approve. Dia tak add satu acc kamu je tau. Dia add dua-dua acc facebook kamu. Soooooooo funnyyyy.... Dah p hentam orang giler-giler, dah tu nak jadi kawan plak? err... dah tentu lah tak kan? Tak paham aku.

Dan tup-tup, bila aku check friend request hari ni, rupa-rupanya dia pon ada add aku. Sangat kelakar okeyy... Kenapa? Dah p hentam orang kesayangan aku, nak stalk plak hidup aku dan kamu? Oh! Memang tidak la kan aku nak bagi ko menyibuk dalam hidup aku. Menyemak je. adiosssssssss!


10 kata-kata jiwang:

fLo said... BALAS

abaikan dat kind of people...=p

[sutera kasih] said... BALAS

giya la mun org skalo..suka jd stalker sik tentu pasal..iboh dilalek org camya amni..

labulabi said... BALAS

ya tandanya x tauk malu.org camya bagus kita serang rami2 jak.hehehe

Cik Cammy Lia said... BALAS

sape lah minah yg menyibuk tu kn :-)

pena rozie said... BALAS

Org macam ni memang tak de akal... Kasi bako jer...

nabilah_2908 said... BALAS

sakit la kot org tu..huhuh....

Hanis MY said... BALAS

duhh what's her problem? u did the rite job! takyah layan la org cenggitu...

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

lohh kalau ya pon xsuka apa la dia dapat p hentam org sana sini..huhu..dah tu xyah nk add la kn..xphm..huhu..chill ok sis!

aqilah zulkefli said... BALAS

hahahhha....
sian gler dgn org mcm 2 amni... :) da 2 ape amnni buat dgn org mcm 2??

PinQib said... BALAS

hasad dengki tuu

Newer Post Older Post Home