Friday, May 13, 2011

Tarikh Nikah Amni_Amirul

Tarikh Nikah Amni_Amirul: "
Hish! Gila slow line internet aku. Kat meja makan tadi bukan main laju. Ni sekarang kat dalam bilik, tiba-tiba semua page gila-gila slow aku nak bukak. Agaknya kalau aku cuci muka, berus gigi ni sempat lagi.

Aku pelik sebenarnya. Aku dah update beberapa entri sampai malam ni. Tiba-tiba tak keluar. Mana tah perginya. Godek-godek punya godek, rupa-rupanya, aku simpan semua kat draft je. Aku tak tekan publish. Haihhh..... Kurang la traffic aku hari ni eh? Bajet traffic aku hari-hari masyuk. Tah pape. Nama pun manusia. Memang mudah lupa. Ni semua gara-gara kecut ngan boss yang tiba-tiba mintak makmal nyer report. Amik ko! Main-main lagi masa kat office. Oh! Aku sangat la tak serik. Esok nak buat lagi.

Sebelum aku lupa lagi. Ni aku nak bagitau, sapa yang ada twitter, meh la bagi account korang kat aku. Aku nak follow. Almaklum, sejak dua tiga hari aku dah gila ngan twitter. Tapi seaktif aku pun, takkan dapat lawan kamu. Baru dua hari kamu aktif, dah macam superb. Follower tak yah cakap la. Memang tak de nyer nak menoleh aku dah.

Meh-meh, abaikan kamu. Aku guna nick, Amni_Amirul. Kalau jumpa aku, tegur tau kat twitter. Yeahhh... Done!Sorry, tajuk atas tu saja je. Jangan marah owh! Aku belum nak kawen.
"

7 kata-kata jiwang:

hana said... BALAS

erm..
ingatkan dah nak nikah..
haha

nunama said... BALAS

kikiki. baru excited nak minta kad kahwin. huehehe.

hehe. papepun, insyaAllah. Semoga berbahagia hingga ke syurga. (n_n)

ztie said... BALAS

kureng hasam!

PinQib said... BALAS

bukan amirul masuk Af9 kan?

erolnukman said... BALAS

cehh....ingat bnr dah ada tarikh tek..hehhe

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

aiyaa..beriya baca..tarikh xdak..haha

[sutera kasih] said... BALAS

done follow ktk!!hehe

*pssttt amni, insyaAllah hjg taun kmk balit cnun, so mok buat party cket, ready jak ktk & blogger d cnun yg kmk rapat, kmk akan jemput :) see you kelak dear..

Newer Post Older Post Home