Wednesday, May 11, 2011

Mana Aku Menghilang?


Ada tanya nape private blog, mana aku menghilang? Aku tak p mana-mana. Aku masih kat sini. Cuma saja je aku tak blogging. Banyak yang dah jadi kebelakangan ni. Banyak yang buat aku senyap. Senyap mungkin lebih baik kan? Banyak cakap t jadi len plak.. Yang kita tak buat pon orang jajakan. Yer tak...

Apa cerita pasal kamu? Kamu sangat sibuk sekarang ni. Alhamdulillah, ada yang tolong jagakan kamu kat KL. Cerita lebih lanjut pasal kamu, lebih senang untuk aku simpan sendiri. Insha allah, ti ada la kan kalian dengar-dengar. Search kat google mungkin akan jumpa. Ahahaha....

Terima kasih tau pada yang setia kat sini, baca bebelan aku yang tah pape. Lepas ni mungkin akan lebih banyak membebel pasal apa jadi kat sekeliling aku. Mungkin jugak aku akan penuhkan blog ni dengan puisi. Mungkin la kan. Dan mungkin jugaka kan menjawab pertanyaan kalian dengan sebuah entri. Mungkin jugak tips. Blog aku akan jadik boring eh pasni? Hee....

Serius aku rindu kalian. Sebab bagi aku, korang sangat rapat dengan hati aku. Walaupun mungkin ada yang belum berjumpa lagi kan dengan aku. Terima kasih banyak tau!








p/s : Cik Lindawawa, saje je kan carik gaduh ngan saya? grrr.... saya takkan publish komen awak! Hahaha.....

11 kata-kata jiwang:

zacky ~786~ said... BALAS

ekk rindu ekk ? waa terharu den.. hahaha

Mira Hana said... BALAS

mun ada rezeki,pulang kuching kelak maok juak kamek bertemu ngan kitak..sine o kitak tinggal..?

.sweet-ants. said... BALAS

tu lah.. bile amni xde, xde org nk komen entry kite..uhuh!

pw3nCeSs appLe said... BALAS

selamat berblogging ;)
btw dh bley jumpa dgn en.tunang??

Miss ... said... BALAS

hehe

Cik Cammy Lia said... BALAS

alaa nape dh xde pasal amir?huhuhu

marinahunny said... BALAS

akhirnye muncul ye..apa pun semua yg berlaku ada hikmahnye dik ;)

gadisBunga said... BALAS

welkam bek!

fLo said... BALAS

mek ingat ktk ilang pg bulan tek...jd angkasawan...erkk..

Cik Eka said... BALAS

hehehehe..bes kan g KL>.hehehehe

pasni amni buat puisi lak,takpe kita baca..hehe

[sutera kasih] said... BALAS

kmk rindu ktk amni hehe nasib ktk dh kembali berblogging!!

Newer Post Older Post Home