Wednesday, May 11, 2011

Sekarang Aku Faham

Dulu kan, selalu orang kecoh kenapa perlu buat banyak entri sehari. Pelik bebenor. Rupanya semua pon ada kaitan ngan nuffnang. Skang aku ada nuffnang. Ni semua gara-gara penghasut tegar, Puan Ztie. Upsss... dah jadi Puan ya Ztie. Jadi, lepas ni jangan la ada yang meracau tengok dashboard penuh ngan entri aku yang merapu eh.

Serius aku akan lebih aktif lepas ni. Even bukan cerita pasal kamu dan aku yang banyak, aku try nak selitkan tips. Apa-apa tips kecuali blogging. Kalau ada orang yang tersayang yang jadi artis, aku boleh share macam mana nak handle. Oh pleaseee... Aku main-main. Yang tu awak jangan tanya aku. Memang aku tak dapat nak bagi tips.

Aku sebenarnya lama menyepi tu, pegi aktif kat facebook. Tapi lama-lama aku rasa cam sakit ati je lepak kat facebook. Mintak maaf yang add aku kat facebook. Aku tak approve kalau awak tak kenalkan sapa awak. Sebab ramai sangat nak tahu sapa aku. Eceh! Bajet artis la weyhh.... Serius aku yakin dan percaya mereka add sebab nak tahu sapa aku. Sebab aku tak kenal semua yang add aku tu. Mungkin sebab link dari facebook kamu agaknya.

Aku dah letak gambar dah kat facebook. Agak-agak nak kenal, tengok muka pon cukup la kan? Nak kenak lebih lanjut, berkampung je kat blog aku. Nescya awak akan kenal la aku ni macam mana.

Macam-macam orang andaikan aku bila baca blog aku. Paling ramai ingat aku ni free hair dan berbadan besar. Yer tak? Sebab cara aku menulis eyh? Garang ke? Nampak cam kasar eh? Yang jumpa aku cakap aku cam ayu. Wakakaka.... Jangan buat muka annoying.

Berhenti di sini. Aku rajin, 15 minit lagi, aku buat entri baru. Erk?????

12 kata-kata jiwang:

[sutera kasih] said... BALAS

lawak ktk ya amni hehe alu semangat update entri..tp bgusla yaa, entri pasal tips byk org suka hehe termasuklah kmk!!! :P


sik penah kmk bygkan ktk gemok & free hair..kmk imagine ktk camne??ktk bertudung, kurus & tinggi tp sedang2..kulit sawo matang..betol sikk????:P

Tina Johari said... BALAS

yah. bok ngecol balit ktk. hehe. welcome back! kmk pun rajin mok berblog ketegal nuffnang ya. p dh depan lappy, lain gk keja. alu blank otak nak nulis. ahaha

Ainismaira said... BALAS

hehe.. rajin bebeno ye.. selamat mebuat entry byk2 :D

ztie said... BALAS

cis..aku juak kenak nak.. haha tahniah! welcome to the club! bleh belanja d11. yes yes yes! hahaha

erolnukman said... BALAS

oooo...baruk lah kmk taukk ktk ayu...lamak tok kmk mikir ktk ani.hahahaha! larikkkk....

.sweet-ants. said... BALAS

uihhh dah berzaman blogging bru pasang nuffnang? heheh

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

haha..ala mana entry baru? dah sejam wani tggu..ekeke..kidding ok! :) wahh nnt duit nuffnang kalau byk jgn lupa open table ajak wani taww :) hik3

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said... BALAS

waduh...waduh!agak lama ya ini belog berhibernasi...akhernya, belog ini aktive berlari kembali..wah!ada kemajuan...ada nuffnang eh...

aok, mintak address rumah ktk, sayang.
kak vee nak mengepos sebutir bom atom ke rumah ktk...ekekeke =0).
serius..kak vee mintak address..mau menghantar posto untuk kamu dan juga itu pn.ztie..
hadiah kawen ztie lamak terperap dalam almari kak vee...baruk nak mengepos ari jemat tuk..kihkihkihkih =0).

Cik Nathrah said... BALAS

hahaha. sy xpernah ppon nak kejar duit nuffnang. kecewa dgn pencapaian. haha. lagipon malas nk update blog selalu

Cik Nathrah said... BALAS

alaa.nuffnang salu bg kite duit sket. tak naik2 pon. sbb malas. haha

Alexandriana Alia said... BALAS

tahniah dah ada nuffnang. biar bersemangat update blog..

Cik Cammy Lia said... BALAS

mcm tuju kat cammy je pasal " ade org kate aku freehair dan berbadan besar" ahahahaa

Newer Post Older Post Home