Wednesday, May 25, 2011

Kamu - Gelora Jiwa (cover)



Sekarang apa-apa, kena share. Tak de dah istilah lagu untuk aku sorang. Grr... merajuk ke? Tak de faedah. Err... Aku asyik ulang lagu ni banyak kali. Kamu pulak, asyik nyanyi lagu ni. Macam tak boleh nak lepas pulak lagu ni dari bibir kamu. Ini rentetan entri Gelora Jiwa.

Cinta apakah tandanya
Jika egkau hanya mempermudah kata saja
Hati tak akan berguna
Jika sang asmara tidak merasa kedalam jiwa


Rindu itulah tandanya
Aku kasih mu aduhai asmara
Cinta oh cinta yang ternyata
Hanya dapat ku sematkan
Didalam dada ku yang remaja

Gelora di dalam jiwa ku
Bergetar merayukan sukma
Menyanyi lagu cinta hati
Tanda ku nan membalas cinta mu

Yang tidak mudah hilang dari kenangan ku
Yang tidak mudah hilang dari kenangan ku



Serius lagu P.Ramlee sangat best. Kalau tak dapat dengar kat sini, KLIK LINK INI ya. Dah baca entri pasal Nabilah? Dah terjah? Jom terjah!

4 kata-kata jiwang:

d_tieah said... BALAS

Entry Nabilah??? Nak marek ya ka???? Dah kmk bc.. Huhuhu..

*Suka dengar Yuna bw lagu tok.. Amir pun not bad lah..


Entry Menarik 1 : Wanita Melayu Akhir Zaman = Wanita Melayu Seksa
Entry Menarik 2 : Ketagihan Facebook??? Ada Ubatnya..

labulabi said... BALAS

lagu tok bukan yuna mbak ka.ari2 dengar kat opis.da org fanatik yuna rah opis kmk tok.hehehe.nice song.

Amni said... BALAS

Dear D-tieh,
bukan entri yang nabilah polah.. entri kmk polah khas untuk nabilah..=)

Dear labulabi,
aok... yuna bak... hihi

habsahharun said... BALAS

sedap suara dia..:)

Newer Post Older Post Home