Wednesday, May 25, 2011

Ada Suka, Ada Yang Tak Suka, Itu Biasa

Semalam aku ada site visit. Seharian tak bw, tak update blog. Tergerak malam tadi nak online. Errr.... tiba-tiba tengok follower dan komen bertambah padahal mana de entri baru kan? Baca-baca satu komen, macam boleh agak dari mana je semua orang ni.

Nabilah! Sila terjah dia. Nabilah buat review untuk blog aku. Terharu! Tak sangka jugak blog aku terpilih untuk dia review. Ramai kan tahu sapa Nabilah ni? Dia dah lama blogging. Dah nak masuk tahun ke 3 pun. Follower pun ramai owh! Pengkomen setia jugak ramai.

Nabilah ni antara pengkomen setia aku. Sama la. Blog dia pun antara blog yang hari-hari aku mesti nak carik entri baru. Sangat friendly. Sangat setia dengan satu-satu blog. Dah lama blogging pun tetap tak sombong. Sangat rajin balas komen dan jejak pengkomen-pengkomen dia. Gila jauh beza dengan aku. Aku baru setahun blogging dah rasa macam tak larat nak reply satu-satu komen. Kalau nak terjah balik, itu mesti.

Suka blog dia sebab sangat sistematik dan kemas. Kalau rasa nak tips blogging, blog dia antara blog yang akan aku terjah dulu. Mungkin sebab sangat mudah nak faham. Sangat banyak tips. Bukan tips blogging je. Tips lain-lain jugak..

Lepas baca review tu, cepat-cepat soh kamu baca. Hee.... jom terjah Nabilah balik. Best!

7 kata-kata jiwang:

Ibu Iman said... BALAS

wooo..tahniah kerna sudah diterjah... hihihihi

labulabi said... BALAS

x dapat dolok nak molah enrti.line tenet sik stabil.nak upload cgek gambar sampe 20 minit.ya nyuruh malas.alu ilang mood nak bercerita.hehehe

lalink7 said... BALAS

follow u from Nabilah..

=)

redza said... BALAS

jenguk2 lama xdtg sini

fadh leyanie said... BALAS

yeayh..kasi terjah sama nabilah..marilah sesama blogger mnyokong
satu sama lain..^^

Hanis MY said... BALAS

weee nk g terjah jugak lah...

p/s: nuff akak pun tak byk amni asyik duk angka tu jek wuwuwu...

p/s: en hubby pun study, dia major in maths...

Amni said... BALAS

Dear Ibu Iman,
hehehe... ada2 jak kitak kak.. sama ngan pa mirul padah ngan kmk.. hihi..

Dear labulabi,
hehehe... kitak dah datang sitok pun polah mek terharu aie..

Dear lalink7,
tq dear...=0 dah follow u jugak..=0

Dear redza,
terima kasih....=)

Dear fadh,
hehehe.... yey! sama2 sokong..=)

Dear Sis hanis,
seronok sama2 belajar kak... hihi... amni nuffnang 0.. haha.. tak de pendapatan lagi..=)

Newer Post Older Post Home